Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási Feltételek a Kiskutya.hu (http://www.kiskutya.hu/) oldalain elérhető szolgáltatás (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza, és a Felhasználó valamint az Üzemeltető között létrejövő szerződésnek (a továbbiakban: Szerződés) minősül.

A Szolgáltatás használatával (tehát a www.kiskutya.hu oldalra történő látogatással vagy azon bármilyen módon történő hirdetés elhelyezésével) Ön elfogadja jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

Az Kiskutya.hu szolgáltatása bárki számára ingyenesen, regisztráció és személyes adatok megadása nélkül hozzáférhető.

Az Kiskutya.hu hirdető szolgáltatása csak regisztráció után érhető el.

A regisztrációra abban az esetben jogosult, ha Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. A regisztráció során létrejön a Felhasználó egyedi felhasználói fiókja, amelyet a Felhasználó által megadott e-mail cím azonosít, a hozzáférés pedig kizárólag a Felhasználó által megadott jelszóval lehetséges.

A Felhasználó köteles pontos és valós adatokat megadni a regisztráció és a hirdetés feladása során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles a felhasználói fiókjában azt rögzíteni. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, s a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

Egy Felhasználó kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. Ha az Üzemeltető tudomására jut, hogy egy Felhasználó nem valós adatokkal regisztrált – vagy feltételezhető, hogy kettő vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált, illetve használ – az adott fiók használatát az Üzemeltető felfüggesztheti.

A Felhasználási Feltételek megszegése esetén az Üzemeltetőnek jogában áll a felhasználói fiók szüneteltetése, illetve törlése.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, vagy hozzáférhetőségét a jelen Felhasználási Feltételek betartásával korlátozza, illetve megszüntesse.

Az Üzemeltető a weboldalhoz való mindenkori, zökkenőmentes hozzáférést nem garantálja, a számára fel nem róható hibákból, működtetési zavarokból adódó károkért nem felel.
Az hirdetés feladásával és az oldal további használatával hozzájárul, hogy hirdetése megjelenjen az Kiskutya.hu-n.

Az hirdetés csak kutyák eladására, ajándékozására és fedeztetésére vonatkozhat, ettől eltérő szolgáltatást, illetve üzleti ajánlatot nem tartalmazhat.

Az hirdetésben megadott paramétereknek, valamint adatoknak a valósággal teljes mértékben egyezniük kell.

Minden egyes hirdetés 60 napig aktív, ezt követően – a Felhasználó e-mailben történő értesítése mellett – az Üzemeltető inaktiválja őket. Inaktiválás után Felhasználónak a hirdetés korlátlan számú meghosszabbítására van lehetősége. Ha a hirdetés az aktív időszakban érvényességét vagy aktualitását veszti, azt Felhasználónak a rendszerből haladéktalanul törölnie kell

Az Kiskutya.hu fenntartja a jogot, hogy a rossz minőségű, duplikált hirdetéseket nem jeleníti meg az oldalon.

A Felhasználók csak olyan hirdetéseket adhatnak fel, amely saját tulajdonukat képezi, vagy amely felett meghatalmazott képviselőként rendelkeznek. A feltétel az adott hirdetések minden elemére (ld. szövegek, adatok, képek) vonatkozik, így kizárja a szerzői és személyiségi jogokat sértő, plagizált tartalmak saját adatként való feltüntetését.

Az Üzemeltető a hirdetések szövegéért, tartalmáért, feltöltött képekért semmiféle jogi és erkölcsi felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik személyek által az Kiskutya.hu oldalra feltöltött, illetve más weboldalak által hivatkozott tartalmakért, továbbá azon webhelyekért, amelyekre a hirdetők által elhelyezett linkek mutatnak. Az ilyen módon közzétett hirdetésekkel, linkekkel, tartalmakkal felmerülő problémákkal kapcsolatban a Szolgáltató teljes mértékben kizárja felelősségét.

Amennyiben a Felhasználó hirdetése a Felhasználó Feltételekben leírt kritériumoknak valamilyen okból nem tesz eleget, az Üzemeltetőnek jogában áll törölni azt.

 
Joomla SEF URLs by Artio