Westietartók klubbja
25 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3
Westietartók klubbja
ezt a topikot azért találtam ki,hogy akinek a westiekéjével kapcsolatban kérdése van,ide írjon,itt megbeszélhetjük egymással.
Lilla
Lilla
-

Lilluska0707 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Westietartók klubbja
sziasztok!Nekem van egy westie szuka kutyim és nemrég tüzelt.El is vittük egy kan kutyához ,de amint hogy az a kutya megszagolta Mili elkezdett morogni és leült.A kan kutya tulajdonosa azt mondta hogy már késõ van ahoz hogy befedeztessük(14.nap).Meg is vizsgálta valahogy, hogy bebizonyosodjon hogy nincs peteérérse(vagy mi?).Van egy kutya aki egyszer befedezte ,de nem lett kölyke Milinek.Amint hazaértünk kiengedtem ahoz a kutyához hogy megnézzem hogy annak hagyná e magát.És sejtésem bebizonyosodott:hagyta.Persze én rögtön behoztam.Utána egy picit késõbb már a nagyobb kutyám Beri is \"ráugrott\".És neki is megállt.Meg is kérdeztük a kan westie gazdiját hogy nem lehet hogy szimpátia alapján hagyja magát egyes \"jóképû\" kutyáknak?És azt mondta hogy ilyen nincs. Szerintetek ez hogy mûködik? Mert Mili idegen kutyáknak nem hagyja hogy befedezzék.Csak akkor ha már egy hete a kerítés elõtt gubbasztanak.Azt is megfigyeltem hogy a 17. napon hagyta volna hogy befedezzék. Szerintetek mért nem hagyta magát a kan westinek Spartinak hogy befedezze?1 évvel ezelõtt is levittük egy westiehez de neki sem sikerült befedeznie mert Mili ugyanúgy morgott...Lehet hogy õ már nem lesz tenyésszuka:(
-

mercicica07 - Hozzászólások: 1
Szia Merci!E témában sajna nem vagyok valami járatos,de szerintem arról lehet szó,hogy Millinek nem voltak azok a kutyák szimpatikusak ezért nem engedte.gondold csak el nekünk sem tetszene ha megmodanák kivel kell kapcsolatot létesítenünk.én azt mondom próbálkozzatok másik kutyával,vagy pedig adjatok nekik több idõt a megismerkedésre,hátha megkedvelik egymást!
-

Lilluska0707 - Hozzászólások: 0
Sziasztok.Nekem is van westiem,azért néztem be ide,Jelenleg 7hetes a csöppség.
Csilla
Én még annyit fűznék ahhoz,hogy a gazda azt mondta,hogy olyan nincs hogy a kutyusnak nem tetszik a pasrtner,ezt valószínű azért mondta,mert annyira nem érdekli,hogy mi tetszik a te kutyusodnak és mi nem.Vagy csak túl akart lenni a dolgon.
Csilla
Én még annyit fűznék ahhoz,hogy a gazda azt mondta,hogy olyan nincs hogy a kutyusnak nem tetszik a pasrtner,ezt valószínű azért mondta,mert annyira nem érdekli,hogy mi tetszik a te kutyusodnak és mi nem.Vagy csak túl akart lenni a dolgon.
-

csula - Hozzászólások: 0
Csilla nagyon kis férfias ez a beállás a kutyidtól, olyan kis cuki pofa, meg kell zabálni.
-

totóbaby - Hozzászólások: 0
És az én kis rossz csontom? 

-

Tök husi,kis komoly feje van:D és ez a beállás:)édes:)
-

A westie jellemzése egy mondatban: 3 fekete gombocska, 2 picike hegyecske, s máris készen van a westie fejecske.
-

Szia Csilla!
Ha jól látom a kutyidnak csont alakú névtábla van a nyakában. Ilyet hol lehet beszerezni? Rajta vannak az adataid, ha netán elcsatangolna???
Ha jól látom a kutyidnak csont alakú névtábla van a nyakában. Ilyet hol lehet beszerezni? Rajta vannak az adataid, ha netán elcsatangolna???
-

Szia Timi.Jól látod,csont alakú biléta van a nyakörvén.Ezt olyan boltba lehet beszerni ahol gravíroznak.Legalábbis én onnan kaptam.Bemész mondod hogy bilété kérsz vagy valami hasonló és akkor mutatanak neked formákat.Hát csak a neve van rajta,de tervezem,hogy a tel számunkat is bele fogom gravíroztatni:) Pontosan,ha netán még pár lába kelne a kutyusnak és el akarna szökni:) Csak még egy a baj,hogy nem szereti a nyakörvet:) A hámmal jól elvan de a nyakörv,az nem az igazi:)
LÁttam Totóról képeket még,nagyon helyes kisprücsök lett belõle:)
LÁttam Totóról képeket még,nagyon helyes kisprücsök lett belõle:)
-

25 hozzászólás
• Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3