Vigyázz csalók!

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Vigyázz csalók!

HozzászólásSzerző: melcsi76 » pén. máj. 27, 2011 3:14 pm

Sziasztok!

Úgy hírdetnek kisállatokat, hogy ajándék a ruhival, kellékeivel együtt és csak a szállítáért kell fizetni.
Pl.: Ausztriából, Instrugból repülön érkezik Magyarországra, onnan pedig házhoz szállítják.
Előszőr azt írják csak akkor kell fizetni, ha átveszed a kutyát, a szállítás napján jön egy hamis e-mail a JET-A-PET logóival ellátva, hogy a kisállat ferihegyen van, utald át a pénzt és akkor már hozzák is házhoz a kutyát ...

Részletesen:http://www.hirextra.hu/2010/11/06/vigyazat-atveres/
melcsi76

Re: Vigyázz csalók!

HozzászólásSzerző: kata1963 » szer. aug. 03, 2011 11:41 am

Köszönöm a hírt, ma kaptam egy ilyen e-mailt, nem reagáltam, hála Neked!:)
kata1963

HozzászólásSzerző: klaudia26 » hétf. aug. 15, 2011 2:24 pm

Szia! sajnos én nem találtam meg az oldalon a hozzászólásokat,és abba a hibába estem hogy átutaltam 19000ft-ot Kamerunba! következő kérésük a biztosítás volt ami 12000ft! ha a Westend Unionba nem szól a hölgy hogy ez átverés mert sokan így jártak akkor azt is feladom! Sajnos tanulópénzt fizettem!
klaudia26

HozzászólásSzerző: fukner@citromail.hu » pén. jan. 06, 2012 10:00 am

köszönöm nektek,miattatok nem csináltam magamból hülyét,de ezek a rohadt mocskos szemét állatok a kisfiamból igen.de amit kapnak nem teszik zsebre.feljelentem őket!A kisfiam már reggel úgy kelt hogy anya a repül a kutya.Most van erre egy napom hogy szerezzek gy ilyen kutyát,mert nem tudom megagyarázni egy 4éve gyereknek hogy mi van.lelkileg összetörtem.ilyen szemét emberek!!!vigyázzatok
fukner@citromail.hu

HozzászólásSzerző: Gyongyi70 » szomb. feb. 18, 2012 6:43 pm

Sajna én is csalok áldozata lettem, feladtam a 80 eurot.

Tiltassuk le az ilyen szemét köcsögöket. Kislányom nem érti mi történt, miért nem jött a kiskutya.

Holnap megteszem a feljelentést. NEM A pénz bosszant, hanem hány kisgyereknek

okoznak fájdalmat :oops: :oops: :oops:
Gyongyi70

HozzászólásSzerző: brigi261 » kedd feb. 21, 2012 8:21 am

Sziasztok én rákerestem de magyar oldalt nem hozott fel, és már mikor befizettem vártam volt időm mert a kisfiam épp aludt, és akkor találtam ezt az oldalt jól jártam. Na mindegy szeretnék érdeklődni valakinek történt valami az ügyből kifolyólag csinált valamit a rendőrség???
Nagyon fontos lenne köszönöm!
brigi261

HozzászólásSzerző: ficanka8 » csüt. feb. 23, 2012 9:48 am

Sziasztok!
Ha Auszriából ígérnek kutyust, ne dőljetek be! Csalás az egész!
Legyetek óvatosak!
Hála Istennek időben kapcsoltan és nem utaltam a külföldi számlára pénzt!
:(
ficanka8

HozzászólásSzerző: Klaudia35 » hétf. márc. 19, 2012 10:36 pm

sziasztok mi is majdnem bedőltünk nekik leenet nikoletta néven futott a csaj majdnem elküldtük a pénzt is de utána gondolkoztunk és írtunk neki mert ő már azt írta hogy úton van a kutyus és előre kell fizetni mi azt ítuk neki hogy majd fizetünk ha itt a kutyus mert a tesóm a rendőrségen dolgozik nyomozó és azt mondta hogy akkor fizetünk ha kutya van gondolhatjátok mit írt vissza SEMMIT jól berezelt a mi történetünk ennyi de jó lenne ha minél többen tudnának ilyen dolgokról
Klaudia35

HozzászólásSzerző: melinda7 » csüt. márc. 29, 2012 1:43 pm

HÁT SAJNA MI BEDŐLTÜNK NEKI KIFIZETTÜK A PÉNZT. KÉRTE A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET AMI 16500 FT VOLT PLUSZ A RÁFIZETÉS AMI 3100FT VOLT SAJNA. ÉS HIÁBA IRTAM ENNEK A CSAJNAK NEM IRT VISSZA HÁT EZ GÁZ :o :oops: FORR BENNEM AZ IDEG
melinda7

HozzászólásSzerző: Widu Timi » szer. máj. 02, 2012 12:47 pm

Sziasztok
Én is majdnem belefutottam most Eva Maggi néven írogat Ausztria Innsbruck Még időben kapcsoltam és utána néztem a légitársaságnak így találtam ide ezért nem fizetem. A páromtól azért így is fogok kapni de legalább nem szid le annyira mintha kifizetem volna az összeget Dühítő ez az egész :x
Widu Timi

Következő

Vissza: Kiskutya portál