Vigyázz csalók!
11 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Vigyázz csalók!
Sziasztok!
Úgy hírdetnek kisállatokat, hogy ajándék a ruhival, kellékeivel együtt és csak a szállítáért kell fizetni.
Pl.: Ausztriából, Instrugból repülön érkezik Magyarországra, onnan pedig házhoz szállítják.
Előszőr azt írják csak akkor kell fizetni, ha átveszed a kutyát, a szállítás napján jön egy hamis e-mail a JET-A-PET logóival ellátva, hogy a kisállat ferihegyen van, utald át a pénzt és akkor már hozzák is házhoz a kutyát ...
Részletesen:http://www.hirextra.hu/2010/11/06/vigyazat-atveres/
Úgy hírdetnek kisállatokat, hogy ajándék a ruhival, kellékeivel együtt és csak a szállítáért kell fizetni.
Pl.: Ausztriából, Instrugból repülön érkezik Magyarországra, onnan pedig házhoz szállítják.
Előszőr azt írják csak akkor kell fizetni, ha átveszed a kutyát, a szállítás napján jön egy hamis e-mail a JET-A-PET logóival ellátva, hogy a kisállat ferihegyen van, utald át a pénzt és akkor már hozzák is házhoz a kutyát ...
Részletesen:http://www.hirextra.hu/2010/11/06/vigyazat-atveres/
-

melcsi76 - Hozzászólások: 1
Re: Vigyázz csalók!
Köszönöm a hírt, ma kaptam egy ilyen e-mailt, nem reagáltam, hála Neked!:)
-

kata1963 - Hozzászólások: 3
Szia! sajnos én nem találtam meg az oldalon a hozzászólásokat,és abba a hibába estem hogy átutaltam 19000ft-ot Kamerunba! következő kérésük a biztosítás volt ami 12000ft! ha a Westend Unionba nem szól a hölgy hogy ez átverés mert sokan így jártak akkor azt is feladom! Sajnos tanulópénzt fizettem!
-

klaudia26 - Hozzászólások: 2
köszönöm nektek,miattatok nem csináltam magamból hülyét,de ezek a rohadt mocskos szemét állatok a kisfiamból igen.de amit kapnak nem teszik zsebre.feljelentem őket!A kisfiam már reggel úgy kelt hogy anya a repül a kutya.Most van erre egy napom hogy szerezzek gy ilyen kutyát,mert nem tudom megagyarázni egy 4éve gyereknek hogy mi van.lelkileg összetörtem.ilyen szemét emberek!!!vigyázzatok
-

fukner@citromail.hu - Hozzászólások: 1
Sajna én is csalok áldozata lettem, feladtam a 80 eurot.
Tiltassuk le az ilyen szemét köcsögöket. Kislányom nem érti mi történt, miért nem jött a kiskutya.
Holnap megteszem a feljelentést. NEM A pénz bosszant, hanem hány kisgyereknek
okoznak fájdalmat

Tiltassuk le az ilyen szemét köcsögöket. Kislányom nem érti mi történt, miért nem jött a kiskutya.
Holnap megteszem a feljelentést. NEM A pénz bosszant, hanem hány kisgyereknek
okoznak fájdalmat
-

Gyongyi70 - Hozzászólások: 2
Sziasztok én rákerestem de magyar oldalt nem hozott fel, és már mikor befizettem vártam volt időm mert a kisfiam épp aludt, és akkor találtam ezt az oldalt jól jártam. Na mindegy szeretnék érdeklődni valakinek történt valami az ügyből kifolyólag csinált valamit a rendőrség???
Nagyon fontos lenne köszönöm!
Nagyon fontos lenne köszönöm!
-

brigi261 - Hozzászólások: 1
Sziasztok!
Ha Auszriából ígérnek kutyust, ne dőljetek be! Csalás az egész!
Legyetek óvatosak!
Hála Istennek időben kapcsoltan és nem utaltam a külföldi számlára pénzt!

Ha Auszriából ígérnek kutyust, ne dőljetek be! Csalás az egész!
Legyetek óvatosak!
Hála Istennek időben kapcsoltan és nem utaltam a külföldi számlára pénzt!
-

ficanka8 - Hozzászólások: 1
sziasztok mi is majdnem bedőltünk nekik leenet nikoletta néven futott a csaj majdnem elküldtük a pénzt is de utána gondolkoztunk és írtunk neki mert ő már azt írta hogy úton van a kutyus és előre kell fizetni mi azt ítuk neki hogy majd fizetünk ha itt a kutyus mert a tesóm a rendőrségen dolgozik nyomozó és azt mondta hogy akkor fizetünk ha kutya van gondolhatjátok mit írt vissza SEMMIT jól berezelt a mi történetünk ennyi de jó lenne ha minél többen tudnának ilyen dolgokról
-

Klaudia35 - Hozzászólások: 1
HÁT SAJNA MI BEDŐLTÜNK NEKI KIFIZETTÜK A PÉNZT. KÉRTE A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET AMI 16500 FT VOLT PLUSZ A RÁFIZETÉS AMI 3100FT VOLT SAJNA. ÉS HIÁBA IRTAM ENNEK A CSAJNAK NEM IRT VISSZA HÁT EZ GÁZ
FORR BENNEM AZ IDEG
-

melinda7 - Hozzászólások: 1
Sziasztok
Én is majdnem belefutottam most Eva Maggi néven írogat Ausztria Innsbruck Még időben kapcsoltam és utána néztem a légitársaságnak így találtam ide ezért nem fizetem. A páromtól azért így is fogok kapni de legalább nem szid le annyira mintha kifizetem volna az összeget Dühítő ez az egész
Én is majdnem belefutottam most Eva Maggi néven írogat Ausztria Innsbruck Még időben kapcsoltam és utána néztem a légitársaságnak így találtam ide ezért nem fizetem. A páromtól azért így is fogok kapni de legalább nem szid le annyira mintha kifizetem volna az összeget Dühítő ez az egész
-

Widu Timi - Hozzászólások: 1
11 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2