Oldal: 1 / 3

Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: kedd okt. 11, 2005 1:11 pm
Szerző: admin
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Kan vagy szuka?

Várom véleményeiteket, személyes tapasztalataitokat a cikkben leírtakkal kapcsolatban.

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: vas. nov. 13, 2005 1:56 pm
Szerző: rbridget
sziasztok!
nekem kan kutyusom van,1 éves westy,õ Beni.
õ az elsõ kutyum,és remélem nagyon sokáig velem lesz még!
tapasztalom az az,hogy a kan kutyusok mindent megjelölnek,és ugy hallottam h a szukák nem,õk csak elvégzik a dolgukat és kész.én szívbõl ajánlom a kan kutyust a választásnál,mert nekem semmi gondom nincs Benivel(azon kivül h sokszor makacs(de én is az vagyok:),viszont szerintem ez nem a nemétõl függ),igaz tapasztalatom nincs h a szukának milyen tulajdonságai vannak.a kanoknál tudom(ez is sajnos tapasztalat),hogy tökmindegy mekkora méretû az ellenfél,akkor is harcba szállnak a területükért,akár az egészségük,vagy netán az életük árán is.a szukákat nem tudom h \"harcosak\"-e.

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: csüt. nov. 24, 2005 10:07 pm
Szerző: Kata manó
Nekem ugyan még nem érkezett meg a kuytusom, de rengeteg ismerõsömnek van kutyusa, nekem mindenki a kant ajánlotta, tévedés az, hogy a szika kutyus bújósabb például, a kan kutyák is lehetnek bújósak, csak sokat kell velük foglalkozni kicsiként.

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: szomb. dec. 03, 2005 1:04 pm
Szerző: rbridget
Ez tényleg igy van,ahogy Kata irta. Én nagyon sokat foglalkoztam vele,és Beni imád bujni :) ha hazaérek valahonnan,egyből rohan hozzám,és muszáj legugolnom hozzá hogy adhasson puszit :) olyankor sokszor felugrik az ölembe,és letelepszik :) akiket szeret(persze ha viszont szeretik) ,őket is puszival fogadja.de mivel engem ismer el igazi gazdijának,ezert hozzám jön először,és én kapom a legtöbb puszikát :)

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: csüt. dec. 08, 2005 12:19 am
Szerző: Kata manó
Hozzám csak öt napja érkezett meg életem elsõ kiskutyája, de szinte éjjel nappal vele vagyok persze csak a sulin kívül, és már olyan bújós, hogy azt nem lehet leírni. Persze ez csak velem igaz, a többiekkel el van, de ha hazajövök, nem létezik számára senki, számomra nincsen nagyobb ajándék az õ szereteténél. Jah és akutyusom kan.

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: csüt. dec. 08, 2005 3:22 pm
Szerző: rbridget
szia! akkor gondolom te is sokkal szivesebben mész haza,sietsz haza,amiota van kutyusod,és várja hogy hazaérj, ugye? mert nálam is igy van! már elválaszthatatlanok vagyunk :) és szerintem ha igy folytatod,ti is igy jártok :) ami persze nagyon jo,de van,amikor nem annyira :) például ha elmegyek otthonrol akkor sokszor van h sír (vonyít) utánam,és olyankor majdnem megszakad a szivem hogy otthon kell hagynom,de vár a kötelesség.. :( de mikor hazaérek,annál nagyobb az öröm :)

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: pén. dec. 09, 2005 10:04 am
Szerző: Kata manó
Igen úgy van ahogymondod rohanok haza, hogy újra vele legyek. Egyelõre még bántaosan néz utánam az ajtó túloldaláról, vagy csak simán nem akar kiengedni és az ajtó elé áll. Szerencsére még nem sírt. Éjszaka sír ha egyedül hagyom, de mostmár felköltözött hozzám aludni, és nagyon nyugodtan alszik, reggel arra ébredtem fel, hogy valahogy felmászott az ágyamra és a lábamon aludt, esze ágában sem volt lemászni rólam. Te mit gondolsz arról, ha a gazdi és a kutya együtt alszik?

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: pén. dec. 09, 2005 5:25 pm
Szerző: rbridget
hehe,ez pont egy olyan kérdés,amivel most \"küzdünk\" :)
nekem is mostanában az van, hogy éjjel mikor felébredek,fenn alszik szépen az ágyamon.(pedig van neki kosara,de hát az nem olyan kényelmes mint az ágyam...-gondolja õ :) ). szerintem az még nem olyan nagy gond (igaz,kutya\"mániás\" vagyok),hogy ha a lábnál keszik. csak mi már ott tartunk,hogy õ fekszik a párnámon,én meg benn a sarokban.csak az a bibi,hogy annyira szeretem,h nincs szivem leküldeni onnan (amugy tiszta kutyus,nincs bolha,meg egyéb élõsködõk,meg nem sáros),uh van hogy csak kihuzom alóla a kispárnám,és alszunk tovább. de volt már olyan is,h felébredtem,és õ fejudt a fal mellett,és mikor kómásan mondtam neki,h na sipirc le innen de rögtön,akkor meg átugratott a fejemen :D . sokan azt mondják h betegesen szeretem a kutyákat,de mit csináljak? ez vagyok én :) különben is ,megérdemlik h szeressük õket! nem? mert õk is viszonozzák :) uh nem tudom,de szerintem ha a kutyus tiszta,és semmi élõsködõje... nincs,akkor szerintem azert felmehet az ágyra :9 de anyuméknak psszt errõl :)
Te hogy állsz ezzel a kérdéssel?szüleid mit szolnak hozzá?(vagy tieid se tudják?)

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: szomb. dec. 10, 2005 11:09 am
Szerző: Kata manó
Az én szüleim tudják, és kissé ki vannak tõle, de az én kutyusomnak sincsen semmijen élõsködõje és nagyon tiszta, vele csak egy gondd van, hogy ez én ágyam nagyon pici, mármint két személynek. Egyenlõre még elég, de majd késõbb kicsi lesz, hiszen kábé német juhász nagyságúra nõ.
Nekem is sokszor mondják, hogy kutyamán vagyok, mindent megteszek ezért a törpért, És nekem sincs szívem elküldeni, fõleg, hogy úgy nyüszít hogy megszakad a szivem.

Válasz/Re:Kan vagy szuka?

HozzászólásElküldve: pén. feb. 17, 2006 5:53 pm
Szerző: varga kinga
NEKEM KAN KUTYIM VAN!! EBBEN MI A BAJ???