Oldal: 1 / 58

Bubu, mopsz

HozzászólásElküldve: pén. feb. 03, 2006 7:29 pm
Szerző: Mustyi
Sziasztok!

Sajnos, nem tudom feltölteni a képeket, mert túl nagy felbontásúak. Készítettem kis képeket, most azokat megpróbálom elküldeni. Mivel Bubuka beteg ezért most közös képek nem készülhetnek, csak külön tudtam őket lefényképezni. Amúgyis Bubuka szeme elég kellemetlen látvány, de ma voltunk kontrollon és biztató a helyzet. Drukkolok nagyon a pici szeméért, és mindent megteszek, hogy újra a régi legyen:) Kép

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 9:09 am
Szerző: Kicsi Nyuszi
Tündéri kutyuska!
Mennyi idõs?

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 9:34 am
Szerző: Viky
Mi a baj a szemével??

Az én kutyumnak (Sophie) is beteg most a szemecskéje! :(

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 9:56 pm
Szerző: Mustyi
Sziasztok!!!
Két kutyusom van, az a helyzet, hogy játék közben a fiúka szemébe a kislány belekapott és most szaruhártya-fekély van a drágám szemén. Most velem alszik, nagyon vigyázok rá. Már lassan egy hete, hogy nem tudnak együtt játszani. Ma készítettem közös képet róluk, de Bubuka szeme olyan kis csúnyácska még. A kutyusok 3,5 hónaposak. Kép [img]

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 9:57 pm
Szerző: Mustyi
Nem így akartam. Kép

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 9:58 pm
Szerző: Mustyi
Õ Bubuka a beige és Böbike a fekete. Kép

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 10:25 pm
Szerző: Mustyi
Szia Viky!!!
Köszönjük az érdeklõdésedet, a kicsi szemébe belekapott a másik kutyus és nem igazán szép, fekélyes lett, amúgy nem fáj neki és a cseppentéseket is szépen tûri. Egy pár nap alatt elmúlik, de én akkor is aggódok, mert Bubuka a mindenem. Õ az én kis babám és fájna ha nem lenne a szeme a régi. Megnéztem a kutyusodat, nagyon tetszik, és õ lett a hét kutyusa is, büszke lehetsz rá, bájos kis nyuszika. Sophie-kának nagy rajongó tábora van, mindenkit levesz a lábárol olyan szép és aranyos. Láttam kápeket, ahol látszik a kis szemén valami piros folt, õ is játék közben sérült meg? Sophie-kának gyógyulást kívánunk Debrecenbõl, mi is reménykedünk, hogy mûtét nélkül megússzuk.

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 04, 2006 10:49 pm
Szerző: Mustyi
Szia Csilla!

Õ Böbike, kislány és most 3,5 hónapos. Nagyon eleven, és sajnos bekövetkezett amitõl a legjobban rettegtem, hogy megsértette a másik kutyusom szemét. Most arra törekszünk, hogy meggyógyuljon minél elõbb, és elfelejtsük ezt az egészet. Nagyon aranyos a te kutyusod is. Õ is kis picike még, de annál elevenebb. Szeretem azt a kutyacsaládot amikbe ezek a fajták tartoznak. Kistermetûek és lapos az orruk. Ezt a két fajtát a mopszokat és a francia bulldogokat nagyon szeretem, de minden kiskutya aranyos. Majd teszek még fel képeket és ezentúl biztos sokat fogok írni. Tetszik a fórum.

Bogi

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: vas. feb. 05, 2006 10:19 am
Szerző: Kicsi Nyuszi
Szia Bogi!

Bubuka és Böbike törzskönyvezett?
Bora már csak 6,5 kg-ot gyarapodhat, különben túllépi a súlyhatárt :))
Mi nagyon beleszerettünk a fr. bulldogba; tüneményesek, végtelenül családcentrikusak és nem utolsósorban nagyon értelmesek :)
A nõvéreméknek van egy mopszuk, õ is nagyon tündéri.
Mikor eszünk, õ diszkréten röfög az asztal alatt :))

Válasz/Re:Bubuék

HozzászólásElküldve: vas. feb. 05, 2006 11:21 am
Szerző: Mustyi
Szia Csilla!

Törzskönyvezett a fekete és chippelt, a múlt héten szúrták be neki. Most kopasz a nyaka.A fiúnak is lesz, de a tenyésztõ nem kapkodja el. Láttam a mopszos képet a fórumodban. Szépek a kutyusok. Bubu még csak közek 4 kg, még 2 hónapja 800gr volt. vannak képek, mikor picike, de azokat nem tudom feltenni. Van a környezetünkben egy tiszta fekete francia bulldog, azért is tetszik nagyon a kutyád, az a kutyuli olyan okos, hogy a gazdája póráz nélkül sétáltatja a városközpontban. Megy mellette, nem rohangál össze-vissza, ez annyira jó tulajdonság.