Tanacsokat kerek

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Re: Tanacsokat kerek

HozzászólásSzerző: peva » kedd aug. 31, 2010 12:33 pm

Szia!

Mielott kutyat veszel jol nezz korul, mert hosszu idore vallalsz felelosseget egy masik lenyert. A harom honapos kor mar "ugymond" tul oreg. Az idealis a 8-9 max 10 hetes kor arra hogy hazahozd, a kiskutyadat es az uj falkaban megtalahassa a helyet.Harom honapos koraban mar nem olyan nyitott, mas dolgokra valo ez a kor nem a csalad keresesre. Ezert javaslom varj meg egy jobb jeloltre, plane ha elso kutyus lesz.

Udv

P.Eva
peva

HozzászólásSzerző: pingallo » szomb. feb. 26, 2011 5:25 pm

mi legyen a neve majd a goldi kiskutyimnak?????talán lány lesz!!
pingallo

HozzászólásSzerző: ancsyka39 » csüt. márc. 03, 2011 5:18 pm

Kelly
ancsyka39

Tanacsokat kerek

HozzászólásSzerző: Keikó » hétf. ápr. 04, 2011 9:07 am

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy 10hetes Akita kiskutyánk, aki 2 hete van nálunk, már szinte teljesen végigalussza az éjszakát, viszont hajnalban kel és telepisili az egész lakást. Napközben szinte végig kint van a kertben, és én szeretném már éjszakára is kirakni...persze nem szeret egyedül lenni kint nappal sem, ha becsukom az ajtót nyugtalan...ez persze érthető.A kérdésem, hogy szerintetek nem korai még?Most jelenleg itthon vagyok, így egész nap felügyelem, de ha egész nap egyedül van, akkor mikortól lehet kint hagyni?
Jajjj ez olyan, mintha lenne még egy gyereke az embernek :D

Köszönöm
Anna
Keikó

HozzászólásSzerző: Snaci » hétf. ápr. 04, 2011 12:02 pm

Hát ez pont így van, éppen olyan. A 10 hetes kiskutyát már nyugodtan tarthatod kint éjjel-nappal. Kár is volt beengedni, most nagyon meg fogsz dolgozni azért hogy elfogadja hogy ezentúl kint kell élnie. Amikor kimész vele, adj neki természetes bőrből sajtolt rágnivalót, próbálj ne foglalkozni vele és amikor nagyon nem rád figyel, csöndesen menj be. Persze néha meg is lehet ilyeszteni az orra előtt bevágódó ajtóval ha muszály.

A hajnali bepisilés elkerülésének egyetlen módja hogy előbb kell felébredni és villám gyorsan kirakni.
Snaci

HozzászólásSzerző: csutkajutka01 » pén. ápr. 15, 2011 6:57 am

Sziasztok!!!Szeretnék egy mini yorki kiskutyát ingyen vagy megfelelö áron!meg is jelöltem kedvencként párat,de sajna mivel új felhasználo vagyok nem tudom hogy kell felvenni velük a kapcsolatot.Kérlek segitsetek nekem ebbe!!Elöre is nagy köszönettel csutkajutka01
csutkajutka01

HozzászólásSzerző: marton_22 » vas. jan. 22, 2012 7:27 pm

Sziasztok!
Itt ezen az oldalon láttam egy hirdetést, felhívtam, elmentem a címre ahol a sötétben vettem egy állítólag yorki kiskutyát, de mikor otthon bevittem a szobába akkor szembesültem a ténnyel hogy ez a kutya éppen hogy csak hasonlít egy yorkira :( Próbáltam visszavinni de persze a csalók már a telefont sem veszik fel. Papírom nincs az adás-vételről és a kutyát nem tarthatom meg mert van egy lány yorkim és ez pedig egy fiúcska :( Szeretném a segítségeteket kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni, mert én szívesen feljelentem őket ahol csak lehet csak nem tudom hogy érek-e vele valamit. Kérlek Titeket akinek van valamilyen tapasztalata az adjon tanácsot.Előre is köszönöm.
marton_22

Előző

Vissza: Kiskutya portál