Szotyi ismét

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Szotyi ismét

HozzászólásSzerző: vincent » szer. okt. 04, 2006 7:40 pm

Szervusztok! Ismét a segítségeteket kérem: (Bolognese) Szotyink már 5 hónapos. Szépen fejlõdik és nõ a szõre is nagyon; mára már kb. 8 cm-es. Meddig kell még várnunk a nyírással? (Szeménél, pofácskájánál, fenekénél és a mancsain már meg kellett kurtítani a bundáját). Van aki az mondja, hogy hat, van aki, hogy 12 hónapos koráig mindenképpen kell várni. Nem akarunk rosszat tenni kuytusunkkal az idõ elõtti nyírással. Naponta - másnaponta kikeféljük a bundáját, de nem nagyon szereti! (Eddig egyszer fürdettük Dermillen-nel - ami extra jó). Köszönöm válaszotokat!
Avatar
vincent
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Szotyi ismét

HozzászólásSzerző: Christina » szomb. okt. 07, 2006 2:08 pm

Szia!Hát nekem spanijaim vannak és azt biztosan tudom,hogy öket 8hónapos kora elött nem lehet megnyírni,csak a mancsból lehet kivágni a szört!Szerintem jobb,ha vársz még egy kicsit.Vagy ami jobb kérdezd meg a tenyésztöt akitöl van!Ö biztos megtudja neked mondani:-)De most jön a tél szerintem nem zavarja majd a ször,föleg,ha ápoljátok neki:-)
(írtad,hogy nem szereti,ha fésülitek!Erre lenne egy tanácsom:-)Csak addig fésüld amíg jól esik neki,sose eröltesd rá!Nekem a kicsi spani volt így(5hónapos)de most már imádja:-)Szia
Avatar
Christina
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm


Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég