Szobatisztasag

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Szobatisztasag

HozzászólásSzerző: bajizsu » kedd okt. 31, 2006 12:11 pm

Sziasztok!!

Az en kiskutyam most mult 3honapos es arra lennek kivancsi,hogy vannak e jo modszerei valakinek,arra,hogy minnel hamarabb szobatiszta legyen az en kis Samum!!O egy Beagle es igazi eletero,csintalan!!Mennyi ido mig egy kutyus szobatiszta lesz??Aki tud segiteni,az kerem irjon!
Elore is koszi:Zsuzsa
bajizsu

Válasz/Re:Szobatisztasag

HozzászólásSzerző: Dodó001 » csüt. nov. 02, 2006 6:13 pm

Szia Zsuzsa!

Több topicban is írtunk ilyen témáról, most nem tudom pontosan hol, de nézd meg a kutya baj-kérdések fórumban!

A lényege annyi, hogy minél gyakrabban kell levinni, ha megodlható max. 2-4 óránként. Ha lent elvégzi a dolgát nagyon meg kell dícsérni, de ha a lakásban csinálja, akkor le kell szidni. Ha ezt \"betartod\" hamar szobatiszta lesz a pici.
ált. 3-4 hónapos korukra szobatiszták lesznek, max. 5hónaposan. Vannak nehezebb esetek is, de ott lehet eégszségügyi gond is a háttérben.

A legfontosabb, h minél gyakrabban kell levinni, de nehogy megfázzon :-)

Dorina és Morty
Dodó001

Válasz/Re:Szobatisztasag

HozzászólásSzerző: bajizsu » kedd nov. 14, 2006 12:41 pm

Szia Dorina!!

Nagyon orulok a tanacsidnak es,hogy irtal nekem!!Nagyon aranyos Morty!!!Remelem is tudok feltenni hamarosan kepet az en Samukamrol!!Samu 3 es fel honapos,naponta 5szor viszem le,kb 3 orankent(napkozben)!!A lakasban megszidom,az utcan meg jutalom falatokat is kap,de semmi jele annak,hogy szobatiszta akarna lenni!!!Nem tudom mit csinalok rosszul!!De nagyon bant a dolog!!!Samu,beagle es nagyon ertelmesnek latszik!!Lehet,hogy csak en vagyok turelmetlen es siettetnem azt,amit nem lehet!!??
Mennyi idos Morty?
Udv!!
bajizsu

Vissza: Kiskutya portál