Sir Edward Hunter

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Sir Edward Hunter

HozzászólásSzerző: chili » kedd dec. 11, 2007 6:24 pm

Hunter még nagyon kicsi, épp ma 6 hetes. Természetesen nem hoztuk még el, de már meglátogattuk! Felejthetetlen 2 órát ült az ölünkben, kolbászolt a heverõn, miközben antennázott a kis farkkával, és úgy egyáltalán, hatalmas élmény volt életünk eldsõ kölyökkutyáját a kezünkben tartani.
Fiam teljesen beleszeretett, nem akart eljönni. Békés csapatot alkottunk mi sokan: Shábi, az anyakutya, fejét békésen a lábamon nyugtatva, szorosan hozzámbújva. Mellette én, átkarolva a kisfiam. Mellettem a fiam, ölében a roppant békés és nyugodt Hunterrel. A sort Molly, A kis westie zárta... Sosem felejtem el!!! Kép
Avatar
chili
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Sir Edward Hunter

HozzászólásSzerző: martifarkas » kedd dec. 11, 2007 6:46 pm

Igazán jó lehetett, és tényleg látszik, hogy ez egy nagy szerelem lesz! Az elsõ kutya.. mikor volt az már! Viszont soha azt nem felejthetem el, amikor csöpp Amaryllisem (nyugodjon békében életem szerelme) egy fonott kosárban utazott velem haza a sok kilométeres távolból buszon, vonaton...Egyéni projekt volt, szüleim teljes önállósággal ruháztak fel, ennek minden nyûgével. egyedül kellett megtennem az utat érte! Akkor még nem volt jogsim, autóm, viszont annál elszántabban akartam ÕT!
Két érettségi közt, egy csütörtöki napon utaztam érte, és annyir, de anyira boldog voltam...
Azóta sokan vagyunk: 4 golden és 3 cavalier. Egészen más kapcsolat ez már Õvelük...Szeretem Õket, de az a kapocs, ami Mamus és köztem volt, az más volt. Igazi, komoly, dimenziók közti aranyfonál...
Hunter-gazdik! Gratulálok, és sok boldogságot ezzel a kis Hippi-utóddal!
Avatar
martifarkas
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:41 pm

Válasz/Re:Sir Edward Hunter

HozzászólásSzerző: Enix » szer. dec. 12, 2007 10:11 am

A szívem ilyenkor repes... Gratulálunk hozzá! Az ilyen soroktól bizonyosodom meg róla, hogy vannak akiknek tényleg való kutya. :-))

Szeressétek majd nagyon... Különleges élõlény. És bátran mondhatom, a golden a legjobb választás...:):):)

Nálunk mikor Kyrát hoztuk, anyuék ültek vele a hátsó ülésen... Hagy ne mondjam, anyukám azóta is különleges kapcsolatot ápol vele... õ a szõrõs unokája! :):)
Avatar
Enix
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Sir Edward Hunter

HozzászólásSzerző: zsaklin016 » pén. jan. 18, 2008 7:54 pm

Nagyon Cuki!
Avatar
zsaklin016
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:44 pm


Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron