segítség kérés
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
segítség kérés
Helló! Új tag vagyok és az lenne a kérdés van arra lehetõségem, hogy a meglévõ hirdetésemen változtassak?
Ha van akkor mi a megoldás??? Elõre is köszönöm!
Varesz!
Ha van akkor mi a megoldás??? Elõre is köszönöm!
Varesz!
-

varesz111 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:segítség kérés
Szia!
Persze! Bejelentkezve ha rámész a saját hirdetésedre,ott kell lennie a kisikonnak,h szerkesztés v módosítás! Katt rá és már csinálhatod is:-)
Persze! Bejelentkezve ha rámész a saját hirdetésedre,ott kell lennie a kisikonnak,h szerkesztés v módosítás! Katt rá és már csinálhatod is:-)
-

lola!! - Hozzászólások: 0
Jó Napot Kívánok!
Történt egy kisebb baleset a kutyusommal.
Az ágyról le esett a 14hetes kiskutyám és fájlalja a bal elsõ lábát és nem áll rá hanem fel húzza.
Az állatorvos azt mondta hogy adjak neki negyed algopirin bele morzsóltam neki az eledelébe.
Tudna nekem valami tanácsot adni hogy a kutyus újra tudjon rá állni a lábára??ez tegnap történt du-tán azóta semmi változás ha hozzá nyúlunk a lábához nagyon sír és egész nap csak fekszik és alszik.
Történt egy kisebb baleset a kutyusommal.
Az ágyról le esett a 14hetes kiskutyám és fájlalja a bal elsõ lábát és nem áll rá hanem fel húzza.
Az állatorvos azt mondta hogy adjak neki negyed algopirin bele morzsóltam neki az eledelébe.
Tudna nekem valami tanácsot adni hogy a kutyus újra tudjon rá állni a lábára??ez tegnap történt du-tán azóta semmi változás ha hozzá nyúlunk a lábához nagyon sír és egész nap csak fekszik és alszik.
-

mayababa - Hozzászólások: 6
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb, ha a fájdalomcsillapítót injekcióban kapná. Ha már nem érezné a fájdalmat, akkor jobban próbálná használni a lábát. Lehet, hogy a masszírozás is jót tenne.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a fájdalomcsillapítót injekcióban kapná. Ha már nem érezné a fájdalmat, akkor jobban próbálná használni a lábát. Lehet, hogy a masszírozás is jót tenne.
-

marcsi65 - Hozzászólások: 0
Szia!
Ezek szerint még nem látta orvos?
Az se biztos, hogy ez csak egy húzódás, lehet, hogy meg is repedt a csont, azért fáj még mindig neki.
Szerintem jobb lenne, ha ránézne a doki.
Ha súlyosabb húzódás van csak, akkor több napos folyamatnak néztek elébe...
Ezek szerint még nem látta orvos?
Az se biztos, hogy ez csak egy húzódás, lehet, hogy meg is repedt a csont, azért fáj még mindig neki.
Szerintem jobb lenne, ha ránézne a doki.
Ha súlyosabb húzódás van csak, akkor több napos folyamatnak néztek elébe...
-

livelygolden - Hozzászólások: 106
Sajnos még nem látta orvos!
De pár napon belûl elvisszük.
Amint lesz anyagi hátterem.
Már beszéltem állatorvossal 3ezer forint a fájdalomcsillapító injekció.
Én csak attól félek hogy el tõrt neki a lába és mûteni kell.Utánna néztem a neten.
De pár napon belûl elvisszük.
Amint lesz anyagi hátterem.
Már beszéltem állatorvossal 3ezer forint a fájdalomcsillapító injekció.
Én csak attól félek hogy el tõrt neki a lába és mûteni kell.Utánna néztem a neten.
-

mayababa - Hozzászólások: 6
Szia!
Ha gyanú van rá, hogy eltört, akkor minél elõbb vigyétek orvoshoz, mert ha elkezd neki rosszul összeforrni, akkor élete végéig gondjai lehetnek majd vele (sántít, nem használja rendesen stb.)... Vagy nagyon költséges mûtétekkel, és sok fájdalommal esetleg megpróbálják majd helyretenni. Reméljük, hogy tényleg \"csak\" húzódás, és hamar helyrejön.
Ha gyanú van rá, hogy eltört, akkor minél elõbb vigyétek orvoshoz, mert ha elkezd neki rosszul összeforrni, akkor élete végéig gondjai lehetnek majd vele (sántít, nem használja rendesen stb.)... Vagy nagyon költséges mûtétekkel, és sok fájdalommal esetleg megpróbálják majd helyretenni. Reméljük, hogy tényleg \"csak\" húzódás, és hamar helyrejön.
-

Sandan - Hozzászólások: 0
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1