Profilom
11 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Profilom
Az az én gondom,hogy beszertném állítani,hogy Molly képe legyen a profilom.De nem sikerül.Rámagyek aprofilomra,aztán aválassz képesckét és utána a Tallózásra.Megynomom agombot,hogy feltöltés erre nem történik semmi,csupán kiléptet és bekerülök a fórumba.Hogy kell csinálni?Segítsetek!
Elõre is köszi!
Amúgy ezt a képet szertném a profilomnak:
Elõre is köszi!
Amúgy ezt a képet szertném a profilomnak:

-

Maja - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Profilom
Szió,
egész picúrkára le kell, hogy kicsinyítsd, és csak akkor fog sikerülni, ACDSee-vel. Ha nincs, küld át ezt a képet nekem az e-mailemre, megcsinálom majd otthon és visszaküldöm olyan picikén. Én is sokáig nem tudtam feltenni, mire rájöttem, hogy olyan picurkának kell lennie. szentkutievi@citromail.hu
Üdv
Sz.Évi
egész picúrkára le kell, hogy kicsinyítsd, és csak akkor fog sikerülni, ACDSee-vel. Ha nincs, küld át ezt a képet nekem az e-mailemre, megcsinálom majd otthon és visszaküldöm olyan picikén. Én is sokáig nem tudtam feltenni, mire rájöttem, hogy olyan picurkának kell lennie. szentkutievi@citromail.hu
Üdv
Sz.Évi
-

Szentkuti Évi - Hozzászólások: 0
Re: Profilom
Sziasztok,remélem megnézi vki annak ellenére,h nagyon régen írtak ide.Nekem az avatár képpel lenne némi probléma.Végig ott van az a profilkép,amit kiválasztottam,de ha a fórumra kattolok,akkor az alap kiskutyi figyel rám állandóan.Hogyan kell megcsinálni,h a fórumban is az a kép legyen a nevemnél,amit kiválasztottam profilképnek?Pedig lekicsinyítettem a képet 70x70-re.
-

YaTen - Hozzászólások: 6
Szia!
Megtennéd, hogy átküldöd nekem emailben a képet, amit fel szerettél volna tölteni avatarnak és nem sikerült? A végére járunk!
info@kiskutya.hu
Üdv
Ákos
Megtennéd, hogy átküldöd nekem emailben a képet, amit fel szerettél volna tölteni avatarnak és nem sikerült? A végére járunk!
info@kiskutya.hu
Üdv
Ákos
YaTen írta:Sziasztok,remélem megnézi vki annak ellenére,h nagyon régen írtak ide.Nekem az avatár képpel lenne némi probléma.Végig ott van az a profilkép,amit kiválasztottam,de ha a fórumra kattolok,akkor az alap kiskutyi figyel rám állandóan.Hogyan kell megcsinálni,h a fórumban is az a kép legyen a nevemnél,amit kiválasztottam profilképnek?Pedig lekicsinyítettem a képet 70x70-re.
-

admin - Site Admin
Szia ment a kép az emailedre,remélem megkapod 
Szia köszi h megcsináltad,gondolom Te voltál,mert már jó.
Szia köszi h megcsináltad,gondolom Te voltál,mert már jó.
-

YaTen - Hozzászólások: 6
Kedves admin! Légy szíves segíts nekem is, mert hiába próbálkozom, teljesen úgy járok, mint az előttem szóló. Feltöltöm a képet, megjelenik a lila téglalapon, de ahogy átlépek a fórumba újra eltűnik. Előre is köszönöm, az emailedre küldöm a képet.
-

Callisto - Hozzászólások: 16
Szia!
Dolgozunk rajta. Megpróbáljuk megtalálni az okát is, hogy más ne járhasson így.
Valamilyen rafinált technikai probléma.
Üdv
Ákos
Dolgozunk rajta. Megpróbáljuk megtalálni az okát is, hogy más ne járhasson így.
Üdv
Ákos
Callisto írta:Kedves admin! Légy szíves segíts nekem is, mert hiába próbálkozom, teljesen úgy járok, mint az előttem szóló. Feltöltöm a képet, megjelenik a lila téglalapon, de ahogy átlépek a fórumba újra eltűnik. Előre is köszönöm, az emailedre küldöm a képet.
-

admin - Site Admin
Köszönöm, hogy foglalkoztok vele.
Ami ráadásul lehet, hogy jól el is bújt. Igazi türelem játék
Sok sikert!
Ami ráadásul lehet, hogy jól el is bújt. Igazi türelem játék
Sok sikert!
-

Nálam a méret volt a probléma.A kamerás kép több MBit és azért nem fogadja el.
De a mobilos kép csak néhány kBit és azt gond nélkül feltölti.
Remélem tudtam segíteni!
De a mobilos kép csak néhány kBit és azt gond nélkül feltölti.
Remélem tudtam segíteni!
-

zsofi09 - Hozzászólások: 1
Köszönöm, zsofi, de kivételesen nem a mérettel van a gond szerintem 
-

11 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2