Szobatisztaság

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Válasz/Re:Szobatisztaság

HozzászólásSzerző: Szentkuti Évi » pén. ápr. 14, 2006 8:41 am

Sziasztok!

Ma reggelre már csak egy pisi volt a peluson, de valóban engem ez nem idegesít, mert az igaz, hogy nem kell hogy szerencsétlen kutya egész éjjel tartogassa, én meg nem tudok egész éjjel virrasztani, mert volt hogy megpróbáltam nyitva hagytam az ajtót de akkor állandóan éber voltam, öt percet sem aludtam, és reggel hulla fáradt voltam, ez így nem mûködik.
Majd megtanulja látom, hát okos ott ül reggel az ajtóban várja amíg cipõt húzok, persze akkor már szórít engem is a pisi, de kibirom és inkább leviszem õt elõbb, késõbb már neki kell majd rám várnia.
Most még kicsi.

De büszkeség, hogy a kaki már mind lekerül, és mindig mondom neki pisi-pisi és csinálja is rá rögtön ez nagyon tetszik, megtanulta a szót fent amikor még csak pelusoztunk és lent is alkalmazva beválik. Ennek örülök nagyon.

Hát igen akinek kertes háza van sokkal könnyebb dolga van, én Fíbit egy nap 6-szor viszem le, minden evés elõtt és után negyed órával. 3.-on lakunk, pár év múlva nagyon szupi popsival kell rendelkeznem ezek után!

Viszont reggel 5-kor nem hajlandó lejönni saját lábom, liftezik a kezemben, és közben a hajamat harapdálja és puszikat ad, régen próbáltam húzni, de rájöttem fölösleges, mindig jön magától csak akkor nem, mintha jól esne neki hogy oda fogom magamhoz és amíg leérünk puszilgatom. Édes, hát nagyon szeretem õt! De nagyon! Ezt szavakkal úgysem lehet kifejezni!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek

Üdv
Avatar
Szentkuti Évi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Szobatisztaság

HozzászólásSzerző: Strauss » csüt. máj. 04, 2006 5:25 pm

Sziasztok!Nálunk gyerekkoromban mindíg volt kutya (foxi),de annak nevelését a szüleink végezték.Most van az elsõ alkalom,hogy a feleségemmel \"bevállaltunk\" egy kiskutyát,egy Maltese-t.Azt látjuk,hogy rendkívül okos és már azt hittük,egyik napról a másikra menni fog vele a szobatisztaság,kiderült,hogy csalóka volt a dolog azzal,hogy 2-szer egymás után a \"kijelölt\" helyre pisilt.Azóta is ott pisil,ahol épp rájön,de ha már látjuk,hogy hajlít a láb,felkapjuk és az újságra rakjuk.Valóban türelemjáték ez,ám egy dogot már most megtesz: ha kanapén,ágyon,széken van ( akár éjjel is ),oda nem piszkít,addíg mocorog és nyüszög,amíg le nem vesszük,olyankor már tudjuk,hogy pisi lesz,így visszük egyenesen a \"kijelöltre\".Ha valakinek van \"Maltese szobatisztaság tapasztalata\",kérem,ossza meg velünk,de minden tanácsot és élményt szívesen olvasunk! Kép
Avatar
Strauss
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Előző

Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron