Ingyen kutya + szaporító vs. Tenyésztő

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Re: Ingyen kutya + szaporító vs. Tenyésztő

HozzászólásSzerző: Barby0409 » hétf. feb. 21, 2011 5:45 pm

Snaci!!!

Köszönöm válaszod.. nem azért kérdeztem.. csak láttam a hirdetést.. megtetszett a kiskutya barátom Innsbruckban dolgozik.. és megy minden héten!
Nekem szerencsére van egy csodaszép Csivavám és gondoltam kimennék barátommal megnézni a kiskutyust hogy milyen a természete és ha úgy van elhoznám.. a mostani mellé.Azért kérdeztem amit kérdeztem mert ugye az ember hazaszállítási költséget írt..(és ha szállítattnám nem biztos hogy hazaérne) ha pénzt kérne a kutyáért akkor is kifizetném mert tetszik!
Olvastam több hozzászólást.. igaz én a kutyusomat nem 100-120ezerért vettem.. kicsit olcsobban de mindent megadok neki prémium tápot kap igaz én is utaztam érte több mint 200Kmet és nem azért vettem hogy tenyésszem! Amikor vinni kell orvoshoz mindent amit az orvos javasol megveszem neki és amikor szükség volt az állatkorházi kezelésre ott is kifizettem a több10ezer forintot!
Még1x köszönöm hogy választ kaptam a kérdésemre!
további szép napot mindenkinek
Avatar
Barby0409
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2011 10:08 pm

Re: Ingyen kutya + szaporító vs. Tenyésztő

HozzászólásSzerző: Snaci » kedd feb. 22, 2011 1:40 pm

Csak nem biztos hogy olyan szerencséd van mindig hogy utólag nem a sokszorosába kerül a kutya. Természetesen a kiváló kennelből vásárolt ellenőrizhető kölyökkutya is lehet beteg, de mégiscsak nagyságrendekkel jobb eséllyel indultok.
Avatar
Snaci
 
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: hétf. nov. 08, 2010 4:00 pm

Re: Ingyen kutya + szaporító vs. Tenyésztő

HozzászólásSzerző: ancsyka39 » csüt. márc. 03, 2011 5:47 pm

sziaszok!szerintem,minden kutyanak ara van,ha fajtatiszta,ha keverek,ugyanugy bekell oltatni parszor eleinte,es ferghajtozni is kell,gondolom,ezert a menhelyektöl sem lehet elhozni ingyen...jo nezzük meg pl,itt az elado fajtatiszta kiskutyakat,alig van olyan köztük,akik törzskönyvel rendelkeznenek,igy aztan nem is tudom,hogy miert olyan dragak,persze igy aztan nemtudjuk ki kivel parzott,rokon-nem rokon,miert is lesz aztan beteg,vagy hal meg,...ez az en velemenyem.Tovabbi szep napot!
Avatar
ancsyka39
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: csüt. aug. 12, 2010 11:50 am

Előző

Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég