Gondoltam le írom! :)

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Válasz/Re:Gondoltam le írom! :)

HozzászólásSzerző: Klaudia » hétf. feb. 26, 2007 3:22 pm

Íme a \"pitt\" (aki egyébként staffi, és olyan szelíd mint a bárány) Kép
Avatar
Klaudia
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Gondoltam le írom! :)

HozzászólásSzerző: Klaudia » hétf. feb. 26, 2007 3:24 pm

És íme Lui aki a kedves illetõ szerint belefér a staffi kategóriába, mivel csíkos
Avatar
Klaudia
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Gondoltam le írom! :)

HozzászólásSzerző: Klaudia » hétf. feb. 26, 2007 3:25 pm

még kicsiként Kép
Avatar
Klaudia
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Gondoltam le írom! :)

HozzászólásSzerző: *Mirandella* » kedd feb. 27, 2007 2:14 pm

Sziasztok!

Klaudia:Nagyon szépek a klutyusok!Ez tényleg nagyon poén,hogy a szomszéd még azért is megszól,hogy nem mehet be az udvarba!:DD Nekünk komplett kerítéscserét ajánlottak,bár nem a szomszédok hanem egy errelakó.A kerítésünk mûanyagból van, de mivel volt ezelõtt régebben egy bernáthegyim így azmiatt tetettünk térhálót elé, hogy ne törje ki így nem értem mi baj lenne a kerítésünkel!?Ezek az emberek teljes bugyuták,szerintem kínjukban nem tudnak mivel foglalkozni.De mindegy legalább lesz mit beszélni a pletyka délutánon.:))

Nah puszi mindenkinek!
Avatar
*Mirandella*
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:41 pm

Válasz/Re:Gondoltam le írom! :)

HozzászólásSzerző: Fish » hétf. márc. 24, 2008 2:00 pm

Hogy frissítsek egy kicsit a topicon...
Hát igen, sajnos az emberek hozzá nem értvén elítélik a fajtát. De minden hasonló kaliberût is. Nekem most van egy 11 hetes kis sattofrdom és egyik barátommal, akinek 10 hónapos staffja van, sûrûn megyünk ki a város szélén található füves tisztásra, ahova sûrûn járnak kutyákkal sétálni. Egyik ilyen sétánknál mi lemaradtunk egy kissé és odajött hozzánk egy férfi a labradorjával. Érdeklõdéssel símogatta a kiskutyámat. Sok kérdést tett fel vele kapcsolatban. A két kutya is megkedvelte egymást. Épp beszélgettünk, amikor a barátom visszajött a staffordjával és hirtelen fordult a kocka. A férfi gyorsan felállt és fapofával elrángatta a kutyáját. Nagyon furcsa volt a szituáció, mert a kérdéseibõl feltûnt számomra, hogy nem ismeri a fajtát. És most, hogy megjelent ugyanaz a kutya csak nagyobba, akkor már rögtön elítélte a kutyát. Persze ha egy bichon sétál az utcán, akkor jajj de édes .... ha pedig egy stafford, akkor igyekeznek elkerülni minket. Nem értem miért ilyenek az emberek. Egy kutya olyan, amilyenre nevelik. Egy tacskóból is lehet harcikutyát nevelni... :( Látják a tévében, az újságban és ezzel el is ítélték õket. Persze a legtöbb magyar igényli, hogy katasztrófáról halljon, olvasson, mert így megkönnyebbül, hogy nem neki van a legrosszabb élete. A szépet egyik sem nézi... Biztonságban kint hagyják a babakocsit a csivavájuk mellett, mert az milyen jámbor... megfelelõ neveléssel ugyanolyan lehet egy stafford is.
Egy kép a kicsikémrõl (: : Kép
Avatar
Fish
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:45 pm

Előző

Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron