Szoktatás

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Szoktatás

HozzászólásSzerző: perececske » hétf. nov. 19, 2007 9:25 am

Sziasztok,

Egy kis begale kutyusom van kb 1 hete hoztam haza õt és nagyon jó kiskutya. Szuperül elvagyunk azonban amikor elmegyek dolgozni otthonról annyira sír hogy majd megszakad a szívem. Az elsõ héten szabadságot vettem ki a délutánokra hogy szokja a pici hogy néha egyedül is lesz. Már kaptam egy fenyegetõ levelet a szomszédomtól, hogy állatkínzó vagyok de mit tehetek dolgoznom is kell... napi 5ször viszem le, el is tudom õt engedni a kertben és reggel korán meg este munka után a séták is hosszabbak. Van valami trükkje annak hogy hogyan tudnám õt hozzászoktatni ahhoz hogy néha egyedül is lesz?
Avatar
perececske
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Szoktatás

HozzászólásSzerző: Timy és Boby » pén. nov. 23, 2007 5:09 pm

Szia!Elõször azt kérdezném meg hogy mennyi idõs?Mert ha még nem múlt el vagy kb 5 hónapos az baj hogy egyedül van mert depressziós lehet...szerintem minél többet kell vele lenni csak nem szabad mindig babusgatni mert hozzászokik fõleg este ne hagyjuk ágyon de ez még messze van ennek semmilyen trükje nincs csak a kutyitól függ.
Avatar
Timy és Boby
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm


Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron