Palotapincsisek ide!!!

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Palotapincsisek ide!!!

HozzászólásSzerző: yokobaba » pén. feb. 02, 2007 4:56 pm

szijjasztok! bemutatom Szutyit a 2 éves utcáról megmentett fajtiszta Palotapincsi rosszaságot!
nagyon érdekes története van ennek a kutyusnak!
hatalmas szíve van, és mindent megtesz hogy a gazdijának örömet szerezzen.
szegénynek nagyon sok rossz dolgot kellet már átvészelnie:( de itt van és mindig örömet szerez!
egy kis rosszaság!
minden rosszban benne van:D
szerettem volna ha születnek neki pici kutyusai, de sajnos nem a fiú kutyákat kedveli! hát ez van:)
kérlek rakjatok ti is képet kedvencetekrõl!
üdv: Fruzsi & Szutyok Kép
yokobaba

Válasz/Re:Palotapincsisek ide!!!

HozzászólásSzerző: ps_hugi » szer. feb. 07, 2007 11:57 am

Szia Fruzsi!
Jó olvasni ilyen történetetket! hogy vannak ilyen jó emberek és ilyen szerencsés kutyusok!
Sok simogatást küldünk Szutyoknak!
Zsuzsi és az akita lányok: Kita és Sissy Kép
ps_hugi

HozzászólásSzerző: Helén » pén. ápr. 27, 2007 12:51 pm

Szia!
Én Babett vagyok egy nagyon aranyos palotapincsi. Kép
Helén

HozzászólásSzerző: szatriámor » kedd jún. 05, 2007 7:05 am

Ma hét hetes \"Picurka\", aki harmadik napja bõvíti új jövevényként, mint \"vásárfia\" családtagjaink számát.Innentõl a Nagy családosok országos szövetségének tagságára is nyugodtan pályázhatnánk figyelemmel a 9 éves némethuhász kutyámra a Nejem ismeretlen korú ékszerteknõcére és a Kislányomnak szüli napi ajándékként most vett palotapincsi Picurkára.

Általa hat tagúvá bõvült korábbi szûk családi körünk. Családtaggá válása nem kivánt hosszas tépelõdést részérõl, azonnal akként kezdett viselkedni. Lusti-ságából adódó hosszas és gyakori szunyokálásán túl minden idõtt, játékos futkosással, evéssel-ivással és utjába esõ tárgyak rágcsálásával tölti.

Nagy kérdés, hogyan érjük el, hogy szobatiszta legyen. Eddig csak pisilni volt hajlandó a szabadban, komolyabb dolgait a lakásban végezte. Kérek tippeket az etéren történõ jobb belátásra késztetése módjáról.
szatriámor

HozzászólásSzerző: szatriámor » kedd jún. 05, 2007 7:06 am

Ma hét hetes \"Picurka\", aki harmadik napja bõvíti új jövevényként, mint \"vásárfia\" családtagjaink számát.Innentõl a Nagy családosok országos szövetségének tagságára is nyugodtan pályázhatnánk figyelemmel a 9 éves némethuhász kutyámra a Nejem ismeretlen korú ékszerteknõcére és a Kislányomnak szüli napi ajándékként most vett palotapincsi Picurkára.

Általa hat tagúvá bõvült korábbi szûk családi körünk. Családtaggá válása nem kivánt hosszas tépelõdést részérõl, azonnal akként kezdett viselkedni. Lusti-ságából adódó hosszas és gyakori szunyokálásán túl minden idõtt, játékos futkosással, evéssel-ivással és utjába esõ tárgyak rágcsálásával tölti.

Nagy kérdés, hogyan érjük el, hogy szobatiszta legyen. Eddig csak pisilni volt hajlandó a szabadban, komolyabb dolgait a lakásban végezte. Kérek tippeket az etéren történõ jobb belátásra késztetése módjáról.
szatriámor

HozzászólásSzerző: Helén » szer. jún. 06, 2007 1:46 pm

Szia!
\"A kutyabaj kérdések és válaszokba és azon belül a szobatisztaság\"-ba bõvebben olvashatsz erröl a témáról
Helén

HozzászólásSzerző: Nikol0703 » csüt. jún. 21, 2007 9:21 am

Sziasztok! Nekem 2 kutyusum van, egyikük egy palota pincsi, akit Picurnak hívnak(apukám Fõúrnak:) ),õ már 9 éves, sok \"kalandon\" túl van szegényke.Hát röviden összefoglalva õ mindig a középpontban van:) Kép
Nikol0703

HozzászólásSzerző: Nikol0703 » csüt. jún. 21, 2007 9:24 am

Kovács Nikol írta::
Sziasztok! Nekem 2 kutyusum van, egyikük egy palota pincsi, akit Picurnak hívnak(apukám Fõúrnak:) ),õ már 9 éves, sok \"kalandon\" túl van szegényke.Hát röviden összefoglalva õ mindig a középpontban van:) Kép

\"A kutya az egyetlen olyan élõlény, amely jobban szeret Téged saját magánál...\"
Nikol0703

HozzászólásSzerző: Helén » szomb. jún. 23, 2007 12:54 pm

Szia!!
Abban igazad van mert a palotapincsik nem birnák ki ha nem õk lennének a középpontba.A miénk is pont ilyen. Kép
Helén

HozzászólásSzerző: Nika005 » pén. szept. 14, 2007 5:32 pm

Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az életemet! \"éves palotapincsimet! A Neve Gizmó! Eleinte nem szerettem volna palotapincsit, de mikor megláttam a piacon nem tudtam nemet mondani! Most azt tudom mondani, hogy nem bántam meg! És a világon mindennél jobban szeretem! Tényleg igaz, hogy az ember legjobb barátja!!!Puszi mindenkinek Kép
Nika005

Következő

Vissza: Kiskutya portál