Palotapincsisek ide!!!
17 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Palotapincsisek ide!!!
szijjasztok! bemutatom Szutyit a 2 éves utcáról megmentett fajtiszta Palotapincsi rosszaságot!
nagyon érdekes története van ennek a kutyusnak!
hatalmas szíve van, és mindent megtesz hogy a gazdijának örömet szerezzen.
szegénynek nagyon sok rossz dolgot kellet már átvészelnie:( de itt van és mindig örömet szerez!
egy kis rosszaság!
minden rosszban benne van:D
szerettem volna ha születnek neki pici kutyusai, de sajnos nem a fiú kutyákat kedveli! hát ez van:)
kérlek rakjatok ti is képet kedvencetekrõl!
üdv: Fruzsi & Szutyok
nagyon érdekes története van ennek a kutyusnak!
hatalmas szíve van, és mindent megtesz hogy a gazdijának örömet szerezzen.
szegénynek nagyon sok rossz dolgot kellet már átvészelnie:( de itt van és mindig örömet szerez!
egy kis rosszaság!
minden rosszban benne van:D
szerettem volna ha születnek neki pici kutyusai, de sajnos nem a fiú kutyákat kedveli! hát ez van:)
kérlek rakjatok ti is képet kedvencetekrõl!
üdv: Fruzsi & Szutyok

-

yokobaba - Hozzászólások: 1
Válasz/Re:Palotapincsisek ide!!!
Szia Fruzsi!
Jó olvasni ilyen történetetket! hogy vannak ilyen jó emberek és ilyen szerencsés kutyusok!
Sok simogatást küldünk Szutyoknak!
Zsuzsi és az akita lányok: Kita és Sissy
Jó olvasni ilyen történetetket! hogy vannak ilyen jó emberek és ilyen szerencsés kutyusok!
Sok simogatást küldünk Szutyoknak!
Zsuzsi és az akita lányok: Kita és Sissy

-

ps_hugi - Hozzászólások: 0
Szia!
Én Babett vagyok egy nagyon aranyos palotapincsi.
Én Babett vagyok egy nagyon aranyos palotapincsi.

-

Helén - Hozzászólások: 0
Ma hét hetes \"Picurka\", aki harmadik napja bõvíti új jövevényként, mint \"vásárfia\" családtagjaink számát.Innentõl a Nagy családosok országos szövetségének tagságára is nyugodtan pályázhatnánk figyelemmel a 9 éves némethuhász kutyámra a Nejem ismeretlen korú ékszerteknõcére és a Kislányomnak szüli napi ajándékként most vett palotapincsi Picurkára.
Általa hat tagúvá bõvült korábbi szûk családi körünk. Családtaggá válása nem kivánt hosszas tépelõdést részérõl, azonnal akként kezdett viselkedni. Lusti-ságából adódó hosszas és gyakori szunyokálásán túl minden idõtt, játékos futkosással, evéssel-ivással és utjába esõ tárgyak rágcsálásával tölti.
Nagy kérdés, hogyan érjük el, hogy szobatiszta legyen. Eddig csak pisilni volt hajlandó a szabadban, komolyabb dolgait a lakásban végezte. Kérek tippeket az etéren történõ jobb belátásra késztetése módjáról.
Általa hat tagúvá bõvült korábbi szûk családi körünk. Családtaggá válása nem kivánt hosszas tépelõdést részérõl, azonnal akként kezdett viselkedni. Lusti-ságából adódó hosszas és gyakori szunyokálásán túl minden idõtt, játékos futkosással, evéssel-ivással és utjába esõ tárgyak rágcsálásával tölti.
Nagy kérdés, hogyan érjük el, hogy szobatiszta legyen. Eddig csak pisilni volt hajlandó a szabadban, komolyabb dolgait a lakásban végezte. Kérek tippeket az etéren történõ jobb belátásra késztetése módjáról.
-

szatriámor - Hozzászólások: 0
Ma hét hetes \"Picurka\", aki harmadik napja bõvíti új jövevényként, mint \"vásárfia\" családtagjaink számát.Innentõl a Nagy családosok országos szövetségének tagságára is nyugodtan pályázhatnánk figyelemmel a 9 éves némethuhász kutyámra a Nejem ismeretlen korú ékszerteknõcére és a Kislányomnak szüli napi ajándékként most vett palotapincsi Picurkára.
-

szatriámor - Hozzászólások: 0
Szia!
\"A kutyabaj kérdések és válaszokba és azon belül a szobatisztaság\"-ba bõvebben olvashatsz erröl a témáról
\"A kutyabaj kérdések és válaszokba és azon belül a szobatisztaság\"-ba bõvebben olvashatsz erröl a témáról
-

Sziasztok! Nekem 2 kutyusum van, egyikük egy palota pincsi, akit Picurnak hívnak(apukám Fõúrnak:) ),õ már 9 éves, sok \"kalandon\" túl van szegényke.Hát röviden összefoglalva õ mindig a középpontban van:) 

-

Nikol0703 - Hozzászólások: 0
Kovács Nikol írta::
\"A kutya az egyetlen olyan élõlény, amely jobban szeret Téged saját magánál...\"
Sziasztok! Nekem 2 kutyusum van, egyikük egy palota pincsi, akit Picurnak hívnak(apukám Fõúrnak:) ),õ már 9 éves, sok \"kalandon\" túl van szegényke.Hát röviden összefoglalva õ mindig a középpontban van:)
\"A kutya az egyetlen olyan élõlény, amely jobban szeret Téged saját magánál...\"
-

Nikol0703 - Hozzászólások: 0
Szia!!
Abban igazad van mert a palotapincsik nem birnák ki ha nem õk lennének a középpontba.A miénk is pont ilyen.
Abban igazad van mert a palotapincsik nem birnák ki ha nem õk lennének a középpontba.A miénk is pont ilyen.

-

Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az életemet! \"éves palotapincsimet! A Neve Gizmó! Eleinte nem szerettem volna palotapincsit, de mikor megláttam a piacon nem tudtam nemet mondani! Most azt tudom mondani, hogy nem bántam meg! És a világon mindennél jobban szeretem! Tényleg igaz, hogy az ember legjobb barátja!!!Puszi mindenkinek 

-

Nika005 - Hozzászólások: 0
17 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2