Palotapincsisek ide!!!

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Válasz/Re:Palotapincsisek ide!!!

HozzászólásSzerző: Nika005 » pén. szept. 14, 2007 5:32 pm

Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az életemet! \"éves palotapincsimet! A Neve Gizmó! Eleinte nem szerettem volna palotapincsit, de mikor megláttam a piacon nem tudtam nemet mondani! Most azt tudom mondani, hogy nem bántam meg! És a világon mindennél jobban szeretem! Tényleg igaz, hogy az ember legjobb barátja!!!Puszi mindenkinek Kép
Nika005

HozzászólásSzerző: Nika005 » pén. szept. 14, 2007 5:43 pm

Szia Gábor! Ami a szobatisztaságot illeti nálam nem az a Gizmó de ha anyukáméknál van akkor viszont megvárja, ha leviszik! Ki érti eszt?? Én nagyon sok embertõl azt hallottam, hogy le kell tenni a szõnyegre sok újságpapírt és minden nap egyet egyet elvenni!és a végén kénytelen lesz kibírni! De nem hiszem, hogy ez bevállna!Anyukám szerint ha mindenap ugyan abban az idõben van lent akkor megtanúlja! Kép
Nika005

HozzászólásSzerző: hcbaby » pén. jan. 18, 2008 1:15 pm

Nika005 honan van a kutyád? hasonlít az én pincsimre, a versenyutcain vetted egy hölgytõl?

Niki
Kép
hcbaby

HozzászólásSzerző: hakan » hétf. feb. 11, 2008 7:55 am

Sziasztok!

S.O.S.!!!

Találtunk egy csodaszép koromfekete palota pincsi szukát, 2008.02.10-én ,Szegeden, a Rigó utcában.Gyönyörû, ápolt és nagyon jó kondiban van.Nem lehet sokkal több egy évesnél.Mivel nagyon barátságos és tiszta, valószínüleg elszökhetett valahonnan.
Akinek esetleg hiányzik kérem jelentkezzen!

30/985-4565
hakan

HozzászólásSzerző: Megyeri Martin » vas. márc. 02, 2008 7:09 pm

Szia!Tényleg nagyon aranyos a kutyus,csak a látvány kissé elszomorit.Csak remélem,hogy nem láncon tartod,ugye??Vagy ez csak egy pórázlenne??!!
Megyeri Martin

HozzászólásSzerző: nikucika » vas. márc. 09, 2008 3:29 pm

Szia nekem is volt 1 palotapincsim soha nem szerettem õ nálla jobban kisállatot!!!DE néhány hónappal ezelõtt meghalt :( :( .Most nekem is lesz 1 új pekingi pincsim! De Pamikát se felejtem el soha!Majd írj!
nikucika
nikucika

HozzászólásSzerző: nikucika » vas. márc. 09, 2008 3:36 pm

Szia nekem is volt 1 palotapincsim soha nem szerettem õ nálla jobban kisállatot!!!DE néhány hónappal ezelõtt meghalt :( :( .Most nekem is lesz 1 új pekingi pincsim! De Pamikát se felejtem el soha!Majd írj!
nikucika
nikucika

Előző

Vissza: Kiskutya portál