Palotapincsisek ide!!!
17 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Válasz/Re:Palotapincsisek ide!!!
Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az életemet! \"éves palotapincsimet! A Neve Gizmó! Eleinte nem szerettem volna palotapincsit, de mikor megláttam a piacon nem tudtam nemet mondani! Most azt tudom mondani, hogy nem bántam meg! És a világon mindennél jobban szeretem! Tényleg igaz, hogy az ember legjobb barátja!!!Puszi mindenkinek 

-

Nika005 - Hozzászólások: 0
Szia Gábor! Ami a szobatisztaságot illeti nálam nem az a Gizmó de ha anyukáméknál van akkor viszont megvárja, ha leviszik! Ki érti eszt?? Én nagyon sok embertõl azt hallottam, hogy le kell tenni a szõnyegre sok újságpapírt és minden nap egyet egyet elvenni!és a végén kénytelen lesz kibírni! De nem hiszem, hogy ez bevállna!Anyukám szerint ha mindenap ugyan abban az idõben van lent akkor megtanúlja! 

-

Nika005 - Hozzászólások: 0
Nika005 honan van a kutyád? hasonlít az én pincsimre, a versenyutcain vetted egy hölgytõl?
Niki

Niki

-

hcbaby - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
S.O.S.!!!
Találtunk egy csodaszép koromfekete palota pincsi szukát, 2008.02.10-én ,Szegeden, a Rigó utcában.Gyönyörû, ápolt és nagyon jó kondiban van.Nem lehet sokkal több egy évesnél.Mivel nagyon barátságos és tiszta, valószínüleg elszökhetett valahonnan.
Akinek esetleg hiányzik kérem jelentkezzen!
30/985-4565
S.O.S.!!!
Találtunk egy csodaszép koromfekete palota pincsi szukát, 2008.02.10-én ,Szegeden, a Rigó utcában.Gyönyörû, ápolt és nagyon jó kondiban van.Nem lehet sokkal több egy évesnél.Mivel nagyon barátságos és tiszta, valószínüleg elszökhetett valahonnan.
Akinek esetleg hiányzik kérem jelentkezzen!
30/985-4565
-

hakan - Hozzászólások: 0
Szia!Tényleg nagyon aranyos a kutyus,csak a látvány kissé elszomorit.Csak remélem,hogy nem láncon tartod,ugye??Vagy ez csak egy pórázlenne??!!
-

Megyeri Martin - Hozzászólások: 0
Szia nekem is volt 1 palotapincsim soha nem szerettem õ nálla jobban kisállatot!!!DE néhány hónappal ezelõtt meghalt
.Most nekem is lesz 1 új pekingi pincsim! De Pamikát se felejtem el soha!Majd írj!
nikucika
nikucika
-

nikucika - Hozzászólások: 0
Szia nekem is volt 1 palotapincsim soha nem szerettem õ nálla jobban kisállatot!!!DE néhány hónappal ezelõtt meghalt
.Most nekem is lesz 1 új pekingi pincsim! De Pamikát se felejtem el soha!Majd írj!
nikucika
nikucika
-

nikucika - Hozzászólások: 0
17 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2