organik webdesign
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
organik webdesign
Kedves Ákos!
Tudom sok pénzt kapsz a reklámért,de nem is az a bajom.Hanem már vagy ötvenszer megnéztem az Organik honlapját.
Teszteltem a jobb felsõ szamárfület és ha nem kapok százalékot,nyilvánosan közzéteszem hogyan lehet kivédeni a lenyitást.
Tudom sok pénzt kapsz a reklámért,de nem is az a bajom.Hanem már vagy ötvenszer megnéztem az Organik honlapját.
Teszteltem a jobb felsõ szamárfület és ha nem kapok százalékot,nyilvánosan közzéteszem hogyan lehet kivédeni a lenyitást.
-

Ördög - Hozzászólások: 1
Válasz/Re:organik webdesign
Laci ettõl függetlenül nekem priviben mondd meg hogyan! 
-

Enix - Hozzászólások: 0
Enix!
Akkor már te is \"megnézted\" a honlapot?:)
Akkor már te is \"megnézted\" a honlapot?:)
-

Sziasztok!
Igen, sok egy kicsit ez a két hirdetés, de hát ugyebár én abból élek, hogy Organik Webdesign néven honlapokat csinálok.
Enni kell!
A két hirdetés azért van kint, mert tesztelem, hogy melyik hoz több látogatót.
Nem ide tartozik, de leírhatnátok, hogy hogy tetszik a portfólióm.
Üdv
Ákos
Igen, sok egy kicsit ez a két hirdetés, de hát ugyebár én abból élek, hogy Organik Webdesign néven honlapokat csinálok.
Enni kell!
A két hirdetés azért van kint, mert tesztelem, hogy melyik hoz több látogatót.
Nem ide tartozik, de leírhatnátok, hogy hogy tetszik a portfólióm.
Üdv
Ákos
-

admin - Site Admin
Ákos!
Nem is bántásképp írtam!De mit vársz egy \"ördög\"-tõl?
Amúgy szívesen írok véleményt a portfóliodról,de figyelmeztetlek nem leszek elnézõ!Ha tudnám hol keressem!
I the devil
Nem is bántásképp írtam!De mit vársz egy \"ördög\"-tõl?
Amúgy szívesen írok véleményt a portfóliodról,de figyelmeztetlek nem leszek elnézõ!Ha tudnám hol keressem!
I the devil
-

Ákos!
http://kedvenceklapja.hu Erre gondoltál?Mert regisztrálni akartam,csak bajban vagyok!
Mert kéri a kedvenc kutyám nevét!
Jelenleg öt felnõtt és kettõ kölyökosztályba sorolható beaglem van + a kennelembõl származó 5 hónapos bi kan akit a gazdái kérésére panzióztatok 1-2 hónapig,míg gyerekük egészségi állapota rendezõdik.
Én nem kivételezek egyikkel sem,számomra mind egyformán kedves!
Bár mindegyik külön-külön egyéniség,más és más belsõ adottságokkal és huncutságokkal felfegyverkezve amiért nem lehet õket \"nem szeretni\".Na most akkor melyikõjük nevét adjam meg?
http://kedvenceklapja.hu Erre gondoltál?Mert regisztrálni akartam,csak bajban vagyok!
Mert kéri a kedvenc kutyám nevét!
Jelenleg öt felnõtt és kettõ kölyökosztályba sorolható beaglem van + a kennelembõl származó 5 hónapos bi kan akit a gazdái kérésére panzióztatok 1-2 hónapig,míg gyerekük egészségi állapota rendezõdik.
Én nem kivételezek egyikkel sem,számomra mind egyformán kedves!
Bár mindegyik külön-külön egyéniség,más és más belsõ adottságokkal és huncutságokkal felfegyverkezve amiért nem lehet õket \"nem szeretni\".Na most akkor melyikõjük nevét adjam meg?
-

7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1