oldalhasználat
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
oldalhasználat
sziasztok.segítséget szeretnék kérni az oldal használatával kapcsolatban.hogy van ez?ha írok egy hirdetésfeladónak üzenetet,hova tud nekem vissza irni?vagy vannak egyáltalán üzenetek az oldalon,vagy azt az e-mail cimre küldi automatán?
másik kérdés:a hirdető nem rak fel elérhetőséget az információk közé....ilyenkor nem marad más választásom csak az üzenet?vagy valamiért csak én nem tudom megnézni az elérhetőségét?
előre is köszi
r
másik kérdés:a hirdető nem rak fel elérhetőséget az információk közé....ilyenkor nem marad más választásom csak az üzenet?vagy valamiért csak én nem tudom megnézni az elérhetőségét?
előre is köszi
r
-

rob - Hozzászólások: 2
Re: oldalhasználat
Szia. Ha írsz neki egy üzenetet akkor az E-mail címére fogod elküldeni. És ha vissza ír akkor te is az E-mail címeden nézheted meg.
Hátha nem ír ki semmilyen elérhetőséget akkor igen csak az üzenet marad. Mindenkinek kiírja az elérhetőséget.(ha van)
Szivesen.
Hátha nem ír ki semmilyen elérhetőséget akkor igen csak az üzenet marad. Mindenkinek kiírja az elérhetőséget.(ha van)
Szivesen.
-

Kinga. - Hozzászólások: 2
köszönöm szépen 
igazából akkor már nem is reménykedek
esélytelen,hogy írjon...hmm 
de köszi még egyszer
igazából akkor már nem is reménykedek
de köszi még egyszer
-

rob - Hozzászólások: 2
Sziasztok.
Segítség kellene nem tudom feladni a hirdetésemet az összes adat és kép megadása után egyszerően nem történik semmi.
Segítség kellene nem tudom feladni a hirdetésemet az összes adat és kép megadása után egyszerően nem történik semmi.
-

gjanko - Hozzászólások: 1
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1