Nevelés

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Nevelés

HozzászólásSzerző: Tabirozsa » pén. feb. 12, 2010 4:04 pm

Szeretnék segítséget kérni valakitõl, aki használta már Jan Fennell módszerét. Lenne egy csomó kérdésem. VAn valaki ebben tud nekem segíteni?
Sokszor nagyon nem tudom, mit kéne tennem. Pl. ha meglóg azzal a játékkal, amit elvileg csak tõlem kaphat meg. Elvegyem tõle, és fejezzem be a játékot? Vagy vegyem el tõle, és játszunk tovább?
Sokszor játszunk, és beül az ölembe a földön, és nem érdekli a játék. További nevelés kérdéseim vannak, mint pl felugrálás megoldása, sokszor nem jön, ha hívom, pedig mindig kap dicséretet, Vagy jutifalatot vagy simogatást. Ezekben kellene segítség.

Köszönöm!
Avatar
Tabirozsa
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:51 pm

Re: Nevelés

HozzászólásSzerző: drakulina » kedd jún. 21, 2011 12:34 am

Szia!
Az én kiskutyám 2 és félhónapos,de a réten póráznélkül sétálunk,ha jön nagyobb kutya akkor leguggolok,ha fél bejön a lábamközé.Ez mondjuk róla nem szabad elmondani,mert nem egy félös.Ha a játéknak vége,nem megy a másik kutya után,hanem engem követ.Ha mondom,h üljön le azt is megteszi és én semmi féle nassit nem adtam s adok neki.Lehet,h azért van,mert én a 24órából 24-et vele vagyok.Volt mondjuk olyan is,h mikor elöre szaladt,bebújjtam elöle egy bokorba s ö párma´sodperc múlva vonyítva rohant vissza keresni,h merre vagyok.Utána mondhatom,h nem vette rólam le a szemét...Remélem tudtam segíteni bár nem sokat.Üdv Bea
Avatar
drakulina
 
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: kedd jún. 21, 2011 12:02 am


Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég