Nem elérhető a hírdető?

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Nem elérhető a hírdető?

HozzászólásSzerző: evianyu123 » szomb. júl. 17, 2010 10:24 pm

Sziasztok.
Egy hirdető pár napja adta fel hi :roll: rdetését egy kölyökkutyával kapcsolatban, de telefonszámot nem adott meg, és a levelekre sem válaszol. Ilyenkor mi van?
evianyu123

Re: Nem elérhető a hírdető?

HozzászólásSzerző: Callisto » vas. júl. 18, 2010 1:11 pm

Szia!

Én nem szolgálhatok technikai tanáccsal, de a tapasztalatomat megosztom veled. Lefoglaltam egy 12 naposnak hirdetett kiskutyát, és azt az ígértetett kaptam, hogy majd folyamatosan küldenek nekem fotót ahogy növekszik a kutyus. Képet nem kaptam, csak rátaláltam egy korábbi hirdetésre az én kutyámról (egyedi színe miatt kilógott az alomból), és ezen a fotón már nyitva volt a szeme és pár nappal a születésének megjelölt idő előtt készült. Vagyis minimum két hetet letagadtak a korából. Nem értettem mi van, nem értem el telefonon, sem emailban a hírdetőt. Már az iwiw-en is üzentem, amikor kaptam egy sms-t, hogy odaadták másnak. Össze-vissza hazudoztak. Szerintem jobban jársz, ha a zűrös-problémás eseteket elkerülöd, bármennyire tetsszen is a kutyus.
Callisto

megbízhatatlan

HozzászólásSzerző: 1picur » kedd júl. 27, 2010 3:46 pm

Sziasztok!!!!!

Velem érdekes eset esett meg ami mélyen felháborít!!:(((
Simon Anett-tel telefonon egyeztettünk, hogy megyünk az általa meghírdetett kiskutyáért 5 éves fiam részére!!!!Másnap küld egy sms-t ,hogy elvitték a kutyát!!!!
Akkor minek ígéri meg???? Szegény gyerek meg sír mint atom, hogy nincs kutyusa:(((
Legszívesebben elmennék hozzá a sírós gyerekkel és magyarázza már el miért volt ilyen komolytalan???

tisztelettel :Raffai László egy szomorú apuka!!:(
1picur

HozzászólásSzerző: Callisto » kedd júl. 27, 2010 5:39 pm

Kedves szomorkodó Apuka!

Nincs egyedül, mert én is így jártam. Már nevet is adtam a kiskutyának, nagy csalódás volt, hogy másnak adták. Gondolom jött egy ismerős, vagy valaki többet adott érte. Akárhogy is volt, nem becsületes cselekedet az biztos. De ne szomorkodjon, mert semmi sincs véletlenül, lehet, hogy egy másik kutyussal jobban járnak. Azt csak óvatosan jegyzem meg, hogy Jan Fennel nagyon óv mindenkit attól, hogy kisgyereknek vegyen kutyát ;) .
Callisto

HozzászólásSzerző: Rattler » szer. aug. 04, 2010 2:37 pm

Kedves most szomorú leendő gazdik!

Egyetlen tanulság eseteitekből az, hogy komoly, vagy legalábbis annak látszó helyeken kell kiskutya után érdeklődni. Ezek közönséges szaporítók voltak. Ha kinéztek egy fajtát, akkor keressétek meg a fajtában jó hírű tenyésztőket, nekik biztosan van igényes honlapjuk ahol lehet tájékozódni, kapcsolatot felvenni. Ugyanígy a fajtaklubokon keresztül. Vagy az "A kutya" újság hirdetési rovatában. Az ingyenes hirdetőoldalakon nagyon valószínű, hogy nem a tenyésztők hirdetnek.

Az igaz, hogy egy 5 éves gyereknek tényleg nem ajánlatos kutyát venni, már ha tényleg úgy gondoltad hogy ő lesz a gazdája.
Rattler

Vissza: Kiskutya portál