Mit mondana?

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Mit mondana?

HozzászólásSzerző: ketyke » csüt. jún. 10, 2010 9:22 am

Mit mondana?

Úgy érzem el kell mondanom néhány dolgot, amit Te nem veszel vagy nem akarsz tudomásul venni. Hidd el nekem sem könnyű erről beszélni.



Az évek felettem is eljárnak. Az én szervezetem is szépen, de lassan öregszik, ami teszem hozzá az élet körforgásának a része. Te, aki kölyök korom óra velem vagy a 10 év alatt már nagyon kiismertél. Te vagy a legjobb barátom! Most viszont kérni szeretnék... Szeretnék kérni tőled még több türelmet és egy picit nagyobb megértést. Tudod én annyira örülök, hogy elmegyünk autózni, meg kimegyünk a szabadba futni vagy elvonulunk együtt csak úgy, hogy egyedül legyünk. Mindigis élveztem. Tegnap viszont mikor fel akartam állni, nyilaló fájdalmat éreztem a hátsó fertájamon. Elindultam ugyan veled, de nem esett jól mozogni. A te életed az enyémhez képest nagyon gyors. Eddig tudtam hozzád alkalmazkodni, most viszont a tempódat alig tudom felvenni. Én szeretném, ha minden úgy működne, ahogy régen. Szeretnék veled még többet lenni, de sajnos a testi adottságaim miatt már nem megy olyan jól, mint mikor tavaly egész nyáron futni jártunk meg autózni. Emlékszel? Tudom, hogy figyelsz rám, tudom hogy szeretsz... én is nagyon szeretlek...

Sokat gondolkozom, hogy hogyan háláljam meg neked azt a sok mindent amit értem teszel. Tudom, hogy tudod, mit érzek, látod amikor ürülök és azt is észreveszed ha valami bánt. Apropó ha már itt tartunk akkor egy valait még hozzá kell tennem a múltkori pisis dologhoz. Amikor már harmadszor fenyítettél meg, hogy nem szabad az ajtó elé pisilni és még kiabáltál is velem az nem volt igazságos! Mérges voltál rám, mert azt hitted öreg koromra elfelejtettem amit tanítottál nekem. Tudd meg, hogy nem felejtettem el. Amikor nem vagy itthon sem piszkítok össze vissza csak úgy... Megvárom amíg apu vagy anyu kienged és addig tartogatom. Nem én pisiltem oda...az nem én voltam! Rudi szökött 3 napig előre reggel, amikor a mama elfelejtette becsukni az ajtót maga után, amikor a postást várta. Rudi meg névjegykártyát hagyott ott, ami miatt engem büntettél. Azért nincs harag, már nem haragszom rád, mert szerencsére bíztál bennem és kiderítetted, hogyan került oda az a névjegykártya. De miért csak utólag? Nem baj, megbocsátottam. Kicsit érzékenyebb lettem, ez is a korral jár. Legalábbis ezt mondta mama mikor beszélgetett a postással.

Alig várom, hogy hazagyere és megint menjünk együtt valahová.



A kis levelemben meg csak arra szerettem volna kitérni, hogy semmi sem örök, én sem. Tudom, hogy tudod, de szeretném ha megbarátkoznál a gondolattal, hogy nem tudok majd mindig melletted lenni.
Avatar
ketyke
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: csüt. jún. 10, 2010 9:01 am

Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég