mindenki a sajátjába...

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

mindenki a sajátjába...

HozzászólásSzerző: Nóra » hétf. máj. 08, 2006 7:15 pm

Igaz, hogy nekem nincs saját témám a kutyánkról, de engem baromira zavarna, ha az enyémben valaki elkezdené ecsetelni, hogy mi történt az övével meg mekkorát nõtt, meg hogy sürgõsen nézzem meg az övét is. Így is, ha meg akarom nézni, hogy mi van valamelyik kutyussal, sokszor teljesen más kutyák napi élményeit olvasom.
Bocsi, ha csak én vagyok ezzel így, nem akartam bántani senkit, de légyszives mindenki írjon már a saját témájába, és ne máséban \"reklámozza\" a kedvencét.
Köszi
Nóra

Válasz/Re:mindenki a sajátjába...

HozzászólásSzerző: simonrebcsike » hétf. máj. 08, 2006 7:20 pm

nem tom engem nem zavar szerintem mindenkinek a saját kutyája a legszebb és természetes h.lekrámoza sz.tem
én örülök h. ha az enyémbe irnak és elmondják bajukat meg a kutya problémáitt képet küldenek szerintem ennek az oldalnak ez a lényege

ez meg az én véleményem
simonrebcsike

HozzászólásSzerző: caridwen » hétf. máj. 08, 2006 7:24 pm

ebben igazad van,de szerencsére én ritkán vettem észre ,hogy valóban túlzottanezt tennék,esetleg megeml1tik,ha látják ,hogy másokat érdekel,de az igaz nagyon is,hogy soxor összekeverednek a dolgok,mert egyesek,ahelyett,hogy nyitnának egy új topicot ,egy teljesen más témájúba 1rnak
sztem,ha kérdik,akkkor jöhet a duma...
caridwen

HozzászólásSzerző: caridwen » hétf. máj. 08, 2006 7:26 pm

tényleg zavaró,ha vki egy más témárol kezd el hosszasan dumálni,leállittya a topic menetét
caridwen

HozzászólásSzerző: Nóra » hétf. máj. 08, 2006 7:28 pm

Szia Rebcsike, lehet, hogy félreértettük egymást... Nem tudom Te hogy vagy Vele, de volt például olyan, hogy minden egyes témában ott volt a hozzászólás, hogy \"az én kutyám xy, és gyere és nézd\". Szerintem aki ide jár, azt érdekli a másik kutyája is, és megnézi a témákat anélkül is, hogy azt minden egyes témában feltűntetnék. Mert ha teszem azt látom, hogy a Kicsi Bora témához új hozzászólás van és kiváncsian megnézem mi történt vele, akkor nemaz érdekel, hogy mi van egy másik kutyával.
Az pedig megint más, ha adott kutya problémájához/örömforrásához kapcsolódóan valaki hasonlót ír a sajátjáról. Bocs, ha nem egészen tiszta amit írok, de szerintem nagyjából megvan.
És nem kell külön odatűzni, hogy ez a Te véleményed, mert én anélkül is elfogadom, hogy sértődöttségedet vagy nemtetszésedet feltűnteted.
Nóra

HozzászólásSzerző: barikitti » kedd máj. 09, 2006 2:36 pm

hello all!
látom nagy eszmecsere folyik ebben a topicban... ha vki beír más topicjába akkor azt az illetõ topic tulaj vagy inditó helyre rakja.. fölösleges ezen vitatkozni.. a másik h hamár jóban vagy egypár emberel akkor mért írhatnád h mi történt a saját kutyámmal?
ha vkinek ilyemsi nem tetszik akkor nem kell olvasni..
a topic tulaj majd helyre rakja
simonrebcsike te meg állandóan a kutyás képét berakod mindneki topicjába h õa te kutyád... okés ezzel semmi gond de én ezért zavarodtam meg h most minek kell más topicjába reklámozni a másikat...
nagyon sokan itt személyesen vagy régóta ismerik egymást teszem azt msn-n is beszélnek vagy taliznak..
én is megosztom nem csaka saját kutyám topicjába avele történteket hanem pl jack russelbe is írom meg Prézlijébe is õk is ezt forditva
a másik h egy csomó olyan fölös topic van ami megvan nyitva és senki enm válaszol bele..
eddig nem akartam ilyeneket írni de télleg fura h sokan nem nézik meg a témákat hanem megnyitnak másikat...

szal ha a saját topicodban van ilyen azért kellene szólni.. mindneki a saját topicjába.. fölösleges szitania kedélyeket

ha vkinek nem teccika véleényem megértem... ezvan

Kriszti
barikitti

HozzászólásSzerző: caridwen » kedd máj. 09, 2006 3:05 pm

az igaz
caridwen

HozzászólásSzerző: simonrebcsike » kedd máj. 09, 2006 3:06 pm

ezt nem nagyon értem h.nem nézik meg megnyitanakn másikat?
mármint topicot
simonrebcsike

HozzászólásSzerző: barikitti » kedd máj. 09, 2006 3:10 pm

így vaa...
sokan nem olvassák át a fórumot hanem egybõl uj témát nyitnak, még 1-2 kép kedvéért is mikor azt a saját kutyatopicban lehetne felrakni...
lehet kéne olyan fótum gyik-t csinálni vagy ilyesmit meg persze moderátort..
barikitti

HozzászólásSzerző: Nóra » kedd máj. 09, 2006 7:23 pm

Szia Krisztina :)
Engem sem az zavar, hogy megosztjátok egymással az élményeket, meg nem azt mondtam, hogy egy szót se írjunk a másikéba, hanem mindig találok egy egy hirtelen teljesen más kutyáról egy olyan hozzászólást, hogy \"sziasztok xy vagyok, új vagyok itt és a kutyám stb stb\" Engem ez zavar... Na meg valóban kellene valamit tennia \"használatlan\" témákkal, mert már tényleg kiscit zavaros a dolog :)
Ákos, merre vagy? :)
Nóra

Következő

Vissza: Kiskutya portál