Minden
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Minden
Hát úgyvélem hogy jó ez az oldal! Nagyon jó nak találom
de mégis olyan mint ha hiányozna belõle(Bocsika)!! Lhet hogy jobban felkéne frissíteni idõként! Többet foglalkozni vele!!!
AKINEK VAN MSN CÍME ÍRJA MEG NEKEM! NAGYON SZERETNÉM HA OLYANOK ÍRNÁNAK LEGFÕKÉPPEN AKIKNEK VAN KUTYÁKJUK DE SZERETZNÉM HA OLYANOK IS AKIK SZERETIK VAGY LESZ NEKIEK! AKIKNEK MSN CÍME VAN IDE ÍRJON! NÉV, MSN CÍM, EMAIL CÍM, (HA VAN) KUTYA NEVE
KÖSZI
Nagyon régen voltam itt és ezt szeretném bepótolni! Sok dolgom volt!!! Remélem ide jának még nagyon sokan mert ítt jó barátokat és tanácsokat lehet kérni
BY: ANITA
&
GOMBÓC
de mégis olyan mint ha hiányozna belõle(Bocsika)!! Lhet hogy jobban felkéne frissíteni idõként! Többet foglalkozni vele!!!
AKINEK VAN MSN CÍME ÍRJA MEG NEKEM! NAGYON SZERETNÉM HA OLYANOK ÍRNÁNAK LEGFÕKÉPPEN AKIKNEK VAN KUTYÁKJUK DE SZERETZNÉM HA OLYANOK IS AKIK SZERETIK VAGY LESZ NEKIEK! AKIKNEK MSN CÍME VAN IDE ÍRJON! NÉV, MSN CÍM, EMAIL CÍM, (HA VAN) KUTYA NEVE
KÖSZI
Nagyon régen voltam itt és ezt szeretném bepótolni! Sok dolgom volt!!! Remélem ide jának még nagyon sokan mert ítt jó barátokat és tanácsokat lehet kérni
BY: ANITA
&
GOMBÓC
-

anituka - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Minden
Szia Anita, megkérdezhetem, hgoy milyen kutyád van?
-

Alexandra89 - Hozzászólások: 0
Persze!
Egy keverék kiskutyusom van!
FOXI-TACSKÓ keverék
Itt egy kép róla:

Egy keverék kiskutyusom van!
FOXI-TACSKÓ keverék
Itt egy kép róla:

-

anituka - Hozzászólások: 0
Szia!
Nagyon cuki a kutyusod, mennyi idõs? Nekem egy hathetes németjuhim van, Jenny:)
Üdv:
Andi és Jenny
Nagyon cuki a kutyusod, mennyi idõs? Nekem egy hathetes németjuhim van, Jenny:)
Üdv:
Andi és Jenny
-

Andi88 - Hozzászólások: 0
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1