Mikor elégedett egy kutya?
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Mikor elégedett egy kutya?
Mint már többször írtam, kezdõ kutyatulajdonos vagyok. Macskáim voltak mindig, velük pedig nem kell különösebben foglalkozni, simogatni is csak akkor lehet, amikor õk akarják.
Azt mondják, hogy egy kutya már attól is boldog, ha enni, inni kap. Igaz ez?
Sokat kell \"macerálni\" vagy keveset? Elég, ha a közelében vagyok? Vagy folyton játszani kell vele?
Várom a hozzászólásokat!

Azt mondják, hogy egy kutya már attól is boldog, ha enni, inni kap. Igaz ez?
Sokat kell \"macerálni\" vagy keveset? Elég, ha a közelében vagyok? Vagy folyton játszani kell vele?
Várom a hozzászólásokat!

-

lonci518 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Mikor elégedett egy kutya?
Köszönöm a választ:-)
-

Szia Mariann
Azt hiszem, hogy Márta jó helyen jár. A legtöbb fajtához tart6zó kutya akk6r boldog, ha a lehetõ legtöbbet lehet együtt bármilyen tevékenység közben gazdájával, Ha nem adatik ez meg nekik akkor hisztisek, öntörvényûek, rongáló és szökõsek lesznek,
Még nagyon fontos, hogy a gazda megfelelõ biztonságot jelntsen, éezze, hogy az õ falkájában olyan a fõnök akire õ biztosan támaszkodhat,
Ez elsõsorban azt jelentheti, hogy a fõnök mindig képes vezetni, jól dönteni és határozott,
Ezután következik nála a fizikai szükségletek kielégitése, valamint a többi kutyával létesitendõ ka-csolat,
Éva
Azt hiszem, hogy Márta jó helyen jár. A legtöbb fajtához tart6zó kutya akk6r boldog, ha a lehetõ legtöbbet lehet együtt bármilyen tevékenység közben gazdájával, Ha nem adatik ez meg nekik akkor hisztisek, öntörvényûek, rongáló és szökõsek lesznek,
Még nagyon fontos, hogy a gazda megfelelõ biztonságot jelntsen, éezze, hogy az õ falkájában olyan a fõnök akire õ biztosan támaszkodhat,
Ez elsõsorban azt jelentheti, hogy a fõnök mindig képes vezetni, jól dönteni és határozott,
Ezután következik nála a fizikai szükségletek kielégitése, valamint a többi kutyával létesitendõ ka-csolat,
Éva
-

Rattler - Hozzászólások: 24
Éva, igazad volt (mint mindig)... Muffin napról napra jobban ragaszkodik hozzám. Mindent együtt csinálunk, mindent megszagoltatok vele, még a cigis dobozomat is. Együtt visszük ki teregetni a ruhát az erkélyre, és egyfolytában beszélek hozzá, õ meg majd megszólal:-)
Öröm látni, hogy napról-napra jobban értjük egymást:-) A kezdeti pesszimizmusomat felváltotta az optimizmus:-)
Öröm látni, hogy napról-napra jobban értjük egymást:-) A kezdeti pesszimizmusomat felváltotta az optimizmus:-)

-

Szia Mariann,
én nem aggódtam értetek, mert az irásaidból azt éreztem, hogy meg fogod oldani a gondokat. Azért csak kérdezz, nehogy hiba csússzon a nevelésbe.
Van már kutyahaver?
Éva
én nem aggódtam értetek, mert az irásaidból azt éreztem, hogy meg fogod oldani a gondokat. Azért csak kérdezz, nehogy hiba csússzon a nevelésbe.
Van már kutyahaver?
Éva
-

Rattler - Hozzászólások: 24
Szia Éva! Tegnap kint voltunk a Ligetben, és olyan szerencsénk volt, hogy 4 kistermetû kölyökkutya volt egyszerre ott. Nem voltam egyedül, így aztán el mertem engedni Muffint póráz nélkül. Hogy ez a négy csöppség mit mûvelt!!!:-)) Öröm volt nézni. Szerencsére nem jött nagytestû kutya, Muffin úgy kivolt, mint a liba... Bízom benne, hogy lesz haverunk is elõbb utóbb!
Viszont ma nem evett ebédet...
( Csak fekszik, pedig nincs is olyan nagyon meleg a lakásban.
Aggódom!!!!!
Viszont ma nem evett ebédet...
Aggódom!!!!!
-

8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok