miért nem működik az oldal?

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

miért nem működik az oldal?

HozzászólásSzerző: Pipi » vas. máj. 06, 2007 3:15 pm

Szia rendszergazda,
nem tudom, miért nem megy rendesen ez az oldal, de sem otthonrol, sem a munkabol nem tudok ugy olvasni, hozzászolni és irni, ahogy régebben. nagyon bosszanto, hogy állandoan rossz, igy szerintem nagyon sok olvasot veszítetek, emrt nem lesz mindenkinek tórelme százszor megprobálni az üzenetek küldését. meddig tart még ez a gond? miért nem orvosoljátok?
Pipi

Válasz/Re:miért nem működik az oldal?

HozzászólásSzerző: Adrie » csüt. máj. 17, 2007 9:52 am

Sziasztok!
csatlakozom az elõttem szólóhoz, nekem konkrétan a \"Büszke gazdik\" fórum megnyitása jelent problémát... Az elmúlt héten úgy nyitotta meg, hogy csak a címek látszottak, de be lehetett menni a kutyusokat megnézni, onnantól már újra rendben volt minden. De tegnap óta egyáltalán nem is lehet megnyitni a fórumot... :( Vajon miért lehet ez? És mikorra sikerül megoldani? Remélem, hamarosan újra rendben mûködik minden! :)
Köszi: Adri
Adrie

HozzászólásSzerző: LizaBaba » csüt. máj. 17, 2007 1:07 pm

Nekem már hetek óta nem müködik rendesen... Nem tölt be semmit,és összevissza jön be minden... Jó lenne ha müködne rendesen...
LizaBaba

HozzászólásSzerző: ps_hugi » csüt. máj. 17, 2007 1:46 pm

nálam is ugyanezek a problémák vannak. a büszke gazdik nem érhetõ el.
ps_hugi

HozzászólásSzerző: lola!! » csüt. máj. 17, 2007 3:15 pm

Sziasztok!
Csatlakoznék! De ha rámentek arra,h keresés a fórumban,beírtok egy szót,vagy a topic nevét,úgy megnyitja a topicot! Én is csak így tudok fórumozni:(
lola!!

Vissza: Kiskutya portál