Melyik kutya illik hozzám?
39 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
Válasz/Re:Melyik kutya illik hozzám???
Szia Mogyi!
Képzeld nekem is van egy sarplaninai juhászkutyám!Nagyon hûséges és aranyos kutyuska,már 10 éves a picim!Majd most veszünk áprilisban egy másik kutyit mellé!
a kutyi a mamádé?
Lilla
Képzeld nekem is van egy sarplaninai juhászkutyám!Nagyon hûséges és aranyos kutyuska,már 10 éves a picim!Majd most veszünk áprilisban egy másik kutyit mellé!
a kutyi a mamádé?
Lilla
-

Lilluska0707 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Melyik kutya illik hozzám???
Most olvastam csak el mit írtál a sdheltierõl és borderrõl, azt kell mondjam a bordernél kevés ragaszkodóbb kutyát találsz, és hogy ha egy border elszökik, háth ott már sulyos problémák vannak...
A sheltie sem szökös, sõt... nagyon hüséges:) És h makacsak lennénkeó????? Ki monmdta neked ezt a butaságot? A border a világ egyik legokosabb kutyája, és mellesleg remekül képezhetõ a sheltie, pedig szeretetbõl mindent megtesz, ennyit arról amit mondtál. Jobban nézz utána a kuttyoknak, én nagyon jól ismerem ezt a két fajtát:)
A sheltie sem szökös, sõt... nagyon hüséges:) És h makacsak lennénkeó????? Ki monmdta neked ezt a butaságot? A border a világ egyik legokosabb kutyája, és mellesleg remekül képezhetõ a sheltie, pedig szeretetbõl mindent megtesz, ennyit arról amit mondtál. Jobban nézz utána a kuttyoknak, én nagyon jól ismerem ezt a két fajtát:)
-

Kata manó - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Nagyiék új kutyusa!
Most láttam Nagymamám új kiskutyusát!
Egy aranyos mix kutyus!
A neve Turbó!
Marmagassága:7-8 cm
kora:kb 5-6hetes
Honnan van?
Az utc mellet találtuk!
Kg:5-6kg
Képet nem tudok rakni mert sok sok dolog van amit még csinálnom kell!
Jah és a Cicusom vemhes szóval...
Egy aranyos mix kutyus!
A neve Turbó!
Marmagassága:7-8 cm
kora:kb 5-6hetes
Honnan van?
Az utc mellet találtuk!
Kg:5-6kg
Képet nem tudok rakni mert sok sok dolog van amit még csinálnom kell!
Jah és a Cicusom vemhes szóval...
-

csoki - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Nagyiék új kutyusa!
És tuti hogy kirakták mert olyan vékony volt!
-

csoki - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Melyik kutya illik hozzám?
Kabbbbbe:)))) KÖCÖG
-

ThreeDee - Hozzászólások: 0
Sziasztok!!Nem tudok dönteni:whippet vagy szamojéd??Félek hogy a whippetet nem lehet kint tartani...Ez igaz??Egyik könyv azt irja lehet másik azt hogy nem igazán de lehetséges. Mi az igazság??
-

Licsy - Hozzászólások: 0
Fruzsi
A szamojéd .és a wipet közt marha nagy küll van mint viselkedésileg mint nevelésileg és tartásilag is elősször mérlegelned kéne hogy melyik az ami neked ezeket össze vetve nem kis utánna járással a fajtáknak meg felelne az sem mind1 hogy kinti ugye vagy benti tartás melyiknek mik az igényei és te melyiket tudod leg jobb tudásod szerint tartani ill felelőséget vállalni utánna neked milyenek a kröülményeid melyiket tudnád inkább be vállalni de ebben viszont csak te tudsz dönteni én hiába mondanám hogy vegyél egy dogot ha nem tudnád kellő képen tartani foglalkozni vele .
A szamojéd .és a wipet közt marha nagy küll van mint viselkedésileg mint nevelésileg és tartásilag is elősször mérlegelned kéne hogy melyik az ami neked ezeket össze vetve nem kis utánna járással a fajtáknak meg felelne az sem mind1 hogy kinti ugye vagy benti tartás melyiknek mik az igényei és te melyiket tudod leg jobb tudásod szerint tartani ill felelőséget vállalni utánna neked milyenek a kröülményeid melyiket tudnád inkább be vállalni de ebben viszont csak te tudsz dönteni én hiába mondanám hogy vegyél egy dogot ha nem tudnád kellő képen tartani foglalkozni vele .
-

agi112 - Hozzászólások: 5
Ha valaki tud Moszkvai õrkutya kant fedeztetésre,az kérem szóljon!Sûrgõsnek nem sûrgõs,mert õsszel vagy tavasszal szeretnénk befedeztetni a \"kis\"hölgyet!
Õ lenne a Moszi lány!
Õ lenne a Moszi lány!

-

zsaklin016 - Hozzászólások: 0
39 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4