Megerkezett Hopehely

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Megerkezett Hopehely

HozzászólásSzerző: brendaa » pén. dec. 28, 2012 2:53 pm

Sziasztok tegnap megerkezett az uj csaladtagunk Hopehely...egy bichon blogonese kiskutyus es kisfiu :) nagyon hoszu volt az ut odafele es viszafele de szerencsere minden jo volt mert egyszer aludt masszor felhelt :D ... nagyon aranyos a kis Hopehely es olyan boldog vagyok,hogy enyi ido utan nekem is van kutyimm :) tegnap este pl nem akart a hazikojaba aludni sirt,hogy vegyem fel az agyamra felvettem mert meg az elso ejszakaja volt de szeretnem a tanacsokat kerni,hogy hogy szoktasam otet,hogy az agyikojaba aludjon es nem velem az agymon mert felek,hogy megrugom :? minden tancsot szivesen elfogadok :)
Elore is koszii mindenkinek pusziii :P
Csatolmányok
012.jpg
012.jpg (103.47 KiB) Megtekintve 10167 alkalommal.
Avatar
brendaa
 
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: kedd szept. 25, 2012 10:28 am

Re: Megerkezett Hopehely

HozzászólásSzerző: melikevi » szomb. ápr. 27, 2013 9:14 pm

Na az első nagy hiba :) hogy ha sír nyüszít felveszed. Határozottnak kell lenni egy kölyök kutyával még ha olyan elragadóak is tudnak lenni.Ha nem szeretnéd hogy veled aludjon csak hagyd a földön.A legtöbb picurka sír mikor elválasszák az anyukájuktól ez normális. De jobb ha már az elején megszabod a határokat mert később bajod lehet belőle.
Gratulálok a kis szépséghez :)
Avatar
melikevi
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: pén. okt. 22, 2010 4:40 pm


Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron