Marci

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Marci

HozzászólásSzerző: ¤Mia¤ » pén. szept. 08, 2006 11:35 am

Sziasztok!
egy újabb problémával fordulok felétek, remélem most is -mint eddig is- tud valamelyikõtök segíteni. Marcikánk hál\' istennek egészséges, vidám kiskutya, már betöltötte 2. hónapját és nagyon boldogak vagyunk együtt. lévén, h még csak 3 oltáson vagyunk túl, még otthon végzi a szükségleteit (panel lakás hátrányai). viszont észrevettem,h már 1-2 hete elég büdöske szegény. és ez már túllépi a \"finom\" kiskutya szagot. megkérdezve a doki bácsit azt a választ kaptam, h még ne fürdessem, mert bekorpásodik.. de olyan rossz, h magamhoz ölelem, de közben facsarja a szag az orromat.. higgyétek el nem vagyok finnyás..sõt, de ez nem kellemes szag.. sztetek megfürdessem a doki bá figyelmeztetése ellenére vagy tûrjem még? és ha csak áttörölgetném? légyszi akinek volt már ehhez hasonló problémája, szolgáljon nekem vmi jó tanáccsal!!
köszi elõre is!
¤Mia¤

Válasz/Re:Marci

HozzászólásSzerző: desther » pén. szept. 08, 2006 12:07 pm

Szia!

Hát Zeusz büdi még nem volt eddig,de a sok koszt, amit játék közben kint összeszed Csilla tanácsára baba popsitörlõvel töröltem le.Ennek nagyon jó illata van és valamennyire a felületes port, ilyesmit is leszedi.
Túl gyakran fürdetni szerintem sem jó, pláne hogy nincs már az a nagy meleg.
Szóval szerintem fésülgesd gyakran és párnaponta töröld át popsi törlõvel.
Én legalábbis ezt csináltam és baja nem lett tõle.
desther

Válasz/Re:Marci

HozzászólásSzerző: ¤Mia¤ » hétf. szept. 11, 2006 8:03 am

köszi Eszter!
¤Mia¤

Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok