Máltai Selyemszőrű
13 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Máltai Selyemszőrű
Sziasztok! Szeretném a segtíségeteket kérni! Nagyon szeretnék egy Máltai Selyemszőrű kislány kiskutyát hobby célra, de sajnos nem találok a hirdetések között.Ha esetleg tudna valaki ebben segíteni Nekem, valakit ajánlani bármilyen előrhetőséggel???Előre is köszönöm szépen,Anita
-

Anita 83 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Máltai Selyemszőrű
Szia! Ha a www.startapro.hu oldalon az Állatok-Kutyák menüben megkeresed a fajtát elõhoz egy csomó hirdetést. Sok sikert a kereséshez!
-

pera - Hozzászólások: 0
szia.Köszönöm szépen Neked. Megnézzük.
-

Erika, ne hari de esetleg nem tudnál másik címet adni, mert az az igzaság hogy megnéztem és végig is telefonáltam és már elkeltek! a googl-ban próbáltam keresni, de nincs, vagy már elkeltek!
-

Esetleg a www.tarsasagikutya.lap.hu oldalon nézd meg a Máltai kenneleket.
-

pera - Hozzászólások: 0
Nagyon köszönöm!Ne hari hogy ezzel feltartalak, de iszonyatosan nehezen találok kiskutyát!Nagyon sokat böngészem a netet és csak elvétve találok egyet kettõt és mire felhívom már nem aktuális, meg szerintem hobby célra nehezen is lehet találni, mert sampion kutyusokat hirdetnek leginkább!nagyon kedves vagy és köszönöm szépen a segítséget!
-

Szia.Az egyik szomszédunknak van egy nagyon édes máltai selyemkutyája és kislány.Nemtudom merre laksz,de õk bácsbokodon vették.HA érdekel vagy a környéken laksz szívesen érdeklõdöm:)
Csilla
Csilla
-

csulaa - Hozzászólások: 0
Szia!
A www.e-dog.hu -n is van rengeteg kutya hírdetés fajtára lebontva!
Nézz körül, sok szerencsét!
Bogi
A www.e-dog.hu -n is van rengeteg kutya hírdetés fajtára lebontva!
Nézz körül, sok szerencsét!
Bogi
-

Mustyi - Hozzászólások: 0
Szia Csilla,Most olvastam az üzidet, köszönöm szépen a segyítséget, aranyos vagy. Az az igzaság hogy nagyon szívesen venném ha megkérdeznéd! Egy teló számot megköszönnék vagy bármilyen elérhetõséget! Tolna megyei vagyok, de egyébként nem gond a távolság.hobby célra szeretném,köszönöm a segítséget.
-

Szia Bogi.Neked is köszönöm a segítséget, aranyosak vagytok és nagyon örültem hogy kaptam egy kis segítséget, kiindulópontot!Meg fogom nézni! köszönöm. ha sikerül találnom akkor majd írok!
-

13 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2