leszoktatásról

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

leszoktatásról

HozzászólásSzerző: Bolygotars » szomb. jún. 04, 2011 11:24 am

Üdv mindenkinek,az lenne a kérdésem,hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat arról hogy amikor sétáltatom és van valami étel a fűben vagy az utcán azt azonnal fölkapja és megeszi.Próbálom sokszor kivenni a szájából,de mire odanyúlok lenyeli.Attól félek nehogy egyszer valami mérgezett ételt szedjen össze,mert mint tudjuk sokan nem állat barátok és mindenre képesek.

A másik kérdésem az lenne hogy lelehet arról szoktatni,hogy ha döglött állatot talál,vagy valami nagyon büdös dolgot Pl:tóparton hagyott csontit,vagy döglött halat.hogy abba belefetrengjen.


Aki esetleg valamelyik kérdésben tudna segíteni,azt megköszönném

Üdv mindenkinek,szép napot: Bolygótárs
Avatar
Bolygotars
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: szomb. jún. 04, 2011 11:15 am

Re: leszoktatásról

HozzászólásSzerző: Desdemona » szer. jún. 08, 2011 11:13 pm

Szia!

Amikor a kutya belefetreng a dogbe azt osztonbol teszi szerintem errol nem lehet leszoktatni. Osztonosen el akarja fedi a sajat szagat, nekem sohasem sikerult egyik kutyamat sem leszoktatni errol :)
A masik dologgal kapcsolatban nekem az jutott eszembe, hogy talan rovidebb porazon kellene setaltatnod egy darabig a kutyusod, nagyon ebernek kell lenned es hamarabb eszre kell venned a kajat a foldon mint o igy kivedheted hogy felkapja es megegye igy feltudsz keszulni arra hogy leteremtsd ha megprobalna felkapni az etelt. Nem tudom segitett e a valaszom, remelem igen :)
Udvozlettel:
Bobe
Avatar
Desdemona
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: szer. jún. 08, 2011 10:58 pm


Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég