kutyaruha
13 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
kutyaruha
Sziasztok!
Van egy kis yorkim.Szeretnék varrni neki egy esõkabátot.Tudna nekem valaki egy szabásmintát ajánlani??
Van egy kis yorkim.Szeretnék varrni neki egy esõkabátot.Tudna nekem valaki egy szabásmintát ajánlani??
-

grizabella - Hozzászólások: 0
Re: kutyaruha
Sziasztok!Gyönyörű ékszer kutyanyakörvek elkészítését vállalom!
Kérheted a nyakörvre a kedvenced nevét kristályokkal kirakott betűkből de folyamatosan bővülő nyakörvékszerekből is.Érdeklődni: zse17@freemail.hu
Kérheted a nyakörvre a kedvenced nevét kristályokkal kirakott betűkből de folyamatosan bővülő nyakörvékszerekből is.Érdeklődni: zse17@freemail.hu
-

zsani1989 - Hozzászólások: 6
Sziasztok!
Ha valakit érdekel,kutyarucikat gyártok!
Itt megtekinthetők:
http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.js ... D=15225905
Üdv Caffi
Ha valakit érdekel,kutyarucikat gyártok!
Itt megtekinthetők:
http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.js ... D=15225905
Üdv Caffi
-

caffi - Hozzászólások: 1
Sziasztok!
Karácsony közeledtével felmerül bennem a kérdés, hogy vajon ti szoktatok a kedvenceiteknek kedveskedni egy kis aprósággal karácsony alkalmából?
Ha igen, akkor mit vesztek nekik? Illetve milyen alkalmakkor vásároltok kutyusaitoknak meglepit?
Nekem egy golden retrieverem van - neki kutyaruhát nem olyan könnyű készíteni, meg nem is hiszem, hogy akkora szüksége lenne rá, mint egy yorkinak például. : )
Ez lesz a második közös karácsonyunk. Tavaly különlegesebb kutyaélelmet kapott. Idén arra gondoltam, hogy egy új kutyafekhelyet kaphatna vagy valami klassz kutyajátékot... : ))
Karácsony közeledtével felmerül bennem a kérdés, hogy vajon ti szoktatok a kedvenceiteknek kedveskedni egy kis aprósággal karácsony alkalmából?
Ha igen, akkor mit vesztek nekik? Illetve milyen alkalmakkor vásároltok kutyusaitoknak meglepit?
Nekem egy golden retrieverem van - neki kutyaruhát nem olyan könnyű készíteni, meg nem is hiszem, hogy akkora szüksége lenne rá, mint egy yorkinak például. : )
Ez lesz a második közös karácsonyunk. Tavaly különlegesebb kutyaélelmet kapott. Idén arra gondoltam, hogy egy új kutyafekhelyet kaphatna vagy valami klassz kutyajátékot... : ))
-

varacsilla - Hozzászólások: 4
varacsilla írta:Sziasztok!
Szia!
Én csak valami nagyon kis aprósággal szoktam például valami jófajta kutyakaját kap, vagy egy nagyobb darab csontot esetleg egy új labdát ami nálunk fogyóeszköznek minősül... :S
A kutyafekhely is jó ötlet!
-

losann - Hozzászólások: 2
Szia!
A baj az azaz nem baj
De azért nem akarok neki ilyen hagyományos dolgokat venni mert minden évben ilyet kap örül örül, de jó lenne neki is biztos a változatosság 
Tehát ezért gondoltam valami különlegesre és ezért várom az ötleteket is
De köszi a tippeket!
A baj az azaz nem baj
Tehát ezért gondoltam valami különlegesre és ezért várom az ötleteket is
De köszi a tippeket!
-

varacsilla - Hozzászólások: 4
A kutyának legtöbbször szerintem teljesen mindegy, hogy mit adsz neki. Ők csak érzik a törődést
és viszonozzák is . ezért is szeretjük őket. Én is azok közé tartozok, akik nem vesznek konkrét ajándékot, de ilyenkor mindig kapnak tőlem valami finomabb kutyaeledelt, amit máskor nem veszek meg a magasabb ára miatt. Még ma bemegyek vagy a Dm-be vagy a Fressnapf-ba. Én általában itt vásárolok neki kutyaeledelt. ha szeretnéd meglepni a kutyát, akkor érdemes szétnézni a Fn-ben. mindenféle háziállatnak vannak játékok, eledel, kiegészítők sorolhatnám. Talán jobban jársz, ha csak bemész és amin először megakad a tekintetted azt megveszed neki
így ismeretlenben jobb ötletet nem tudtam mondani.
-

sinnergirl - Hozzászólások: 2
sinnergirl írta: Még ma bemegyek vagy a Dm-be vagy a Fressnapf-ba. Én általában itt vásárolok neki kutyaeledelt. ha szeretnéd meglepni a kutyát, akkor érdemes szétnézni a Fn-ben. mindenféle háziállatnak vannak játékok, eledel, kiegészítők sorolhatnám. Talán jobban jársz, ha csak bemész és amin először megakad a tekintetted azt megveszed neki![]()
rákerestem erre a Fressnapfra..eddig mindig tesco,cora és a hiper társaiban vásároltunk. Ha gyorsan kellett akkor valami szomszédos kisbolt.
Megnéztem az oldalt és elég vaskos kínálatuk van ami az eledeleket illeti. A kutyánk úgy érezni magát abban az üzletben,mint én a fagylaltosnál
-

kotel.petra - Hozzászólások: 2
Sziasztok! Kutyusokra való, rendkívül jó minőségű rucikat és kiegészítőket baráti áron lehet tőlem vásárolni! Garantálom, hogy jobban megéri mint otthon varrogatni...
Ha bárkinek kérdése van készségesen válaszolok a facebookon ( Mydog Mary) itt láthatjátok a ruhákat is, vagy email címen: mydogsaloon@gmail.com
-

Mydog Mary - Hozzászólások: 5
Sziasztok!
A http://www.bonnie-kutyaruha.hu oldalon nagyon sok kutyusruhát találtok. Tavaszi pólók, tüzelőbugyik,télikabátok.Nézzetek szét.....
A http://www.bonnie-kutyaruha.hu oldalon nagyon sok kutyusruhát találtok. Tavaszi pólók, tüzelőbugyik,télikabátok.Nézzetek szét.....
-

bonnie06 - Hozzászólások: 1
13 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2