Kutyák összeszoktatása. Segítsetek!
26 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Re: Kutyák összeszoktatása. Segítsetek!
Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára apaszka szer. dec. 21, 2011 7:35 pm-kor.
-

apaszka - Hozzászólások: 5
Sziasztok!
Nekem az lenne akérdésem,hogy Westy,és yorki lehet e egymás melett! Milyen neműek férnek meg jobban? A Westym fiú,és aktív! Nincs ivartalanítva! Bár gondoltam arra is ,hogy elkelletne végeztetni!?
A feleségem vágyik egy Yorkira,de a Maszat a Westym nem biztos,hogy elviselné? Ő talált kutyus,és nem is kölyök volt! Törött füle volt,és nagyon beteg! Én mindent elkövettem ,hogy egészséges kutyus legyen, tegnap is fogkő műtéten volt.Altatták,és nagyon féltem! Szinte végi sírtam a 2 órát míg felébredt! ! Nagyon szeretem őt!
Tehát merjek másik kutyust mellé fogadni???? Segítsetek kérlek!??
Nekem az lenne akérdésem,hogy Westy,és yorki lehet e egymás melett! Milyen neműek férnek meg jobban? A Westym fiú,és aktív! Nincs ivartalanítva! Bár gondoltam arra is ,hogy elkelletne végeztetni!?
A feleségem vágyik egy Yorkira,de a Maszat a Westym nem biztos,hogy elviselné? Ő talált kutyus,és nem is kölyök volt! Törött füle volt,és nagyon beteg! Én mindent elkövettem ,hogy egészséges kutyus legyen, tegnap is fogkő műtéten volt.Altatták,és nagyon féltem! Szinte végi sírtam a 2 órát míg felébredt! ! Nagyon szeretem őt!
-

apaszka - Hozzászólások: 5
apaszka írta:Sziasztok!
szia,
ha felnőtt kutyát akarsz odavinni a másik mellé, mindegy hogy szuka vagy kan, ismertesd össze őket. Alapvetően a kis fajták elég hisztisek, gyakran mindegy nekik hogy kan vagy szuka, nem azon múlik, hanem hogy szimpatikus-e vagy sem.
Ha kölyköt vesztek, akkor pedig mindegy milyet, mert az adott helyzetet kell elfogadnia, azt hogy kölyök.
Ha szuka ha kan a másik, mindenképp ivartalanítás, ugyanis ha szuka, akkor ne gyártsanak már keverékeket, vagy ha szétzárod őket, akkor évente 6 hét üvöltés lesz a lakásban és a futtatón. Ha 2 kan, akkor meg ha bármelyik is dominánsabb alkat, akkor végigjelölgetnek majd a lakásban...
-

livelygolden - Hozzászólások: 106
Kérlek segítsetek mit tehetnék!
Van egy 9 hónapos szuka Cavalier King kutyusom , és körülbelül 2 hete egy 3 hónapos kan Cavalier King kutyust is vettünk! Nem ment egyszerűen az összeszoktatás még mindig vannak veszekedések, de a szuka kutyus evésnél, evés után mintha nem önmaga lenne nekitámad a kiskutyának! Mit lehetne tenni hogy ez a viselkedési forma megszűnjön, hogy békésen meglegyenek egymás mellett az evéskor és az azt követő időben? Segítségét előre is köszönöm!
Van egy 9 hónapos szuka Cavalier King kutyusom , és körülbelül 2 hete egy 3 hónapos kan Cavalier King kutyust is vettünk! Nem ment egyszerűen az összeszoktatás még mindig vannak veszekedések, de a szuka kutyus evésnél, evés után mintha nem önmaga lenne nekitámad a kiskutyának! Mit lehetne tenni hogy ez a viselkedési forma megszűnjön, hogy békésen meglegyenek egymás mellett az evéskor és az azt követő időben? Segítségét előre is köszönöm!
-

vinyesz91 - Hozzászólások: 2
Kérlek segítsetek! Van egy 9 hónapos szuka Cavalier King kutyusom , és körülbelül 2 hete egy 3 hónapos kan Cavalier King kutyust is vettünk! Nem ment egyszerűen az összeszoktatás még mindig vannak veszekedések, de a szuka kutyus evésnél, evés után mintha nem önmaga lenne nekitámad a kiskutyának! Mit lehetne tenni hogy ez a viselkedési forma megszűnjön, hohy békésen meglegyenek egymás mellett az evéskor és az azt követő időben? Segítségét előre is köszönöm!
-

vinyesz91 - Hozzászólások: 2
Sziasztok!!!
Kis segítség kellene nekem, van egy 5 éves westiem aki meleg most nagyon gondolkodunk, Higy legyen tesoja
a kiválasztott kutya viszont egy amerikai bulldog lenne! És mind a kettő fiú
Mit gondoltok!?Ki jönnének egymàssal!?
Nem lenne harc és veszekedés!?
Kis segítség kellene nekem, van egy 5 éves westiem aki meleg most nagyon gondolkodunk, Higy legyen tesoja
Mit gondoltok!?Ki jönnének egymàssal!?
Nem lenne harc és veszekedés!?
-

bendekitti - Hozzászólások: 2
26 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok