Kutyák és a csoki
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Kutyák és a csoki
Mint sok ember ezt kérdezem:A kutyáknak mennyi csokoládét lehet adni???Igaz Szafinak nem adunk csak vannak akik Csokikat és szaloncukrokkal lepik meg kedvenceiket!(NEM KUTYAROPIVAL!!!!!!!!!)
Elõre is köszönöm válaszaitokat!ÜDVÖZLETTEL:KINGA
Elõre is köszönöm válaszaitokat!ÜDVÖZLETTEL:KINGA
-

varga kinga - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Kutyák és a csoki
Szerintem semennyi csokit nem lehet adni a kutyáknak, mert halálos is lehet. Fel megy tõle a vérnyomásuk. Olyan nekik a csoki, mint nekünk a kávé.
-

pera - Hozzászólások: 0
Köszönöm csak vannak akik a kutyukat csokival tömik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Borzasztó!!!!!!NEM??
-

varga kinga - Hozzászólások: 0
Szia!
Tény a kutyának a csoki halálos is lehet de mondjuk egy nagykutyának pl német juhásznak semmi baja nem lesz ha megeszik egy fél tábla csokit. Kutya baja sem lesz kölyknek viszont TILOS csokit adni mert kicsi kölyknek tényleg halálos lehet akár egy kevés is!!!!
De egy nagytestû kutyának pár kockától nem elsz baja! Bár nem tesz jót a fogainak!
Tény a kutyának a csoki halálos is lehet de mondjuk egy nagykutyának pl német juhásznak semmi baja nem lesz ha megeszik egy fél tábla csokit. Kutya baja sem lesz kölyknek viszont TILOS csokit adni mert kicsi kölyknek tényleg halálos lehet akár egy kevés is!!!!
De egy nagytestû kutyának pár kockától nem elsz baja! Bár nem tesz jót a fogainak!
-

wolf03 - Hozzászólások: 0
Kedves Mindenki!
Van külön kutyáknak készült csoki ,igaz ez fehér de nem veszélyes rájuk.
sziasztok ,Zsolt.
A Fressnapfban veszem én is!
Van külön kutyáknak készült csoki ,igaz ez fehér de nem veszélyes rájuk.
sziasztok ,Zsolt.
A Fressnapfban veszem én is!
-

vanzso - Hozzászólások: 0
szerintem sem kéne az embereknek csokival jutalmazniuk a kutyáikat! Erre találták ki a jutalomfalatot! Amúgy is a csoki semmi olyan anyagot nem tartalmaz amire a kutyának szüksége van! akkor meg minek tömnénk vele?
Jót biztos nem tesz a kutyával, rosszat lehet hogy ritkán de annál inkább. Akkor meg ki akarna rosszat a kutyájának?
Jót biztos nem tesz a kutyával, rosszat lehet hogy ritkán de annál inkább. Akkor meg ki akarna rosszat a kutyájának?
-

tapmancs - Hozzászólások: 0
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1