kutya

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

kutya

HozzászólásSzerző: gyöngyvirág » szer. nov. 23, 2011 10:16 am

Van egy 9 honapos rövid szörü kutyám és nagyon vakarodszik de a szöre nem hullik. Ki probáltam samponokat cseppeket is. Elöre is köszönöm a válszt.
Avatar
gyöngyvirág
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2011 10:06 am

Re: kutya

HozzászólásSzerző: livelygolden » csüt. nov. 24, 2011 4:23 pm

gyöngyvirág írta:Van egy 9 honapos rövid szörü kutyám és nagyon vakarodszik de a szöre nem hullik. Ki probáltam samponokat cseppeket is. Elöre is köszönöm a válszt.


Lehet pont ez a baj. A sampon és gyakori fürdetés nagyon szárítja a bőrüket! nem szabad gyakran és akkor is kifejezetten nekik való sampon kell.

Vidd el dokihoz nézze meg, száraz-e a bőre, ha az a gond gyógysampon, ha nem akkor pedig bőrkaparék-vétel és megnézik nincs-e benne vmi élősködő.
Avatar
livelygolden
 
Hozzászólások: 106
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

kutya

HozzászólásSzerző: Motkány123 » hétf. dec. 05, 2011 8:02 am

Sziasztok!
Van egy keverék kutyusom, 6 hónapos. Talált kutya volt, menhelyen töltött kb. 2 hónapot, utána ideiglenesnél, most pedig már nálunk véglegesbe. Elég sok probléma merült fel vele kapcsolatban. Állítólag nincs olyan a kutyáknál, hogy bosszút állnak, mégis a miénk olyan, mintha ezt csinálná. Ugyanis hétvégén férjem levitte, volt pisi, kaki, ahogy szokott lenni, utána eljött értem vasútállomásra (kb. negyed óráig volt egyedül a másik kutyával), és odakakilt a lakásba. Amúgy minden nap vár otthon egy pisi minket,de azt mondtuk,hogy még kölyök, elfogadható. DE nem értjük, hogy pl. miért van az, hogy odapisil az ágyunkra, vagy a saját fekhelyükre, vagy a szőnyegre, stb. De szó nélkül, nem jelez , semmi. Amikor az udvaron pisil, mindig jutalmazom, fent, ha egyszer-egyszer elcsípem, leszidom. Mit lehetne tenni? Vajon miért csinálja ezeket? Legalább jelezne, és akkor le tudnám vinni gyorsan. :( :( Másik kutyánk 3 nap alatt szobatiszta lett. (ő fajtiszta, és tenyésztőtől,de egy tenyésztőnél is kint vannak a kiskutyák....).
Avatar
Motkány123
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: hétf. dec. 05, 2011 7:57 am


Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég