Kutya pszichológia
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Válasz/Re:Kutya pszichológia
Hát sajnálom,hogy még sem találjátok olyan érdekesnek ezt a témát+hogy senkinek semmi kedve hozzászólni!
-

Christina - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Kutya pszichológia
Szia Kristina! Kicsit elkésve, bár, de remélem nem lekésve !
Engem érdekel a téma. Mind a könyv, mind a Te gondolataid, es hát vannak nekem is saját elméleteim
Amik persze nem tudományos megalapozottság, csak a saját kutyáim hosszu évekig tartó megfigyelése, a veluk való egyuttlét, tanitgatásuk alatt megszerzett tapasztalat. Es természetesen az, amit én másoktól tanultam, olvastam. Kutyagazdi szemszögböl, nem vagyok szakember.
Mert engem amellett hogy a legjobb barátaimnak tartom öket, az érdekel a legjobban, hogy meddig mehetunk el veluk a tanítasban, meddig tágítható a fogékony elméjuk. Mit éreznek, mit fognak fel a világból?
Hogy milyen fantasztikus okosak, a maguk módján.
Hogy mennyit köszönhetek nekik, es annak, hogy megpróbáltam megérteni öket.
Szóval ha még aktuális, akkor itt vagyok, beszélgessunk!
Udv. Orsi
Engem érdekel a téma. Mind a könyv, mind a Te gondolataid, es hát vannak nekem is saját elméleteim
Amik persze nem tudományos megalapozottság, csak a saját kutyáim hosszu évekig tartó megfigyelése, a veluk való egyuttlét, tanitgatásuk alatt megszerzett tapasztalat. Es természetesen az, amit én másoktól tanultam, olvastam. Kutyagazdi szemszögböl, nem vagyok szakember.
Mert engem amellett hogy a legjobb barátaimnak tartom öket, az érdekel a legjobban, hogy meddig mehetunk el veluk a tanítasban, meddig tágítható a fogékony elméjuk. Mit éreznek, mit fognak fel a világból?
Hogy milyen fantasztikus okosak, a maguk módján.
Hogy mennyit köszönhetek nekik, es annak, hogy megpróbáltam megérteni öket.
Szóval ha még aktuális, akkor itt vagyok, beszélgessunk!
Udv. Orsi
-

Kiskópé - Hozzászólások: 0
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1