Klikker képzés
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Klikker képzés
Sziasztok!
errõl hallok mostanában sokata kutyakiképzõ barátomtõl. Klikker képzés tömören annyit tesz vmi olyasmit h ha a kutyus jól reagál akkor azt jutalom falattal jutalmazzuk. Ha nem kap pozitiv megerõsités ilyen falattal akkor nem fogja tudni h mivan. Semmilyen fizikai érintéssel nem nyulnak a kutyáhhoz kizárólag csak jutalmazásal tanítják.
ha vmi kihagytam vagy rosszul írtam javítsatok ki nyugodtan.
Kriszti
errõl hallok mostanában sokata kutyakiképzõ barátomtõl. Klikker képzés tömören annyit tesz vmi olyasmit h ha a kutyus jól reagál akkor azt jutalom falattal jutalmazzuk. Ha nem kap pozitiv megerõsités ilyen falattal akkor nem fogja tudni h mivan. Semmilyen fizikai érintéssel nem nyulnak a kutyáhhoz kizárólag csak jutalmazásal tanítják.
ha vmi kihagytam vagy rosszul írtam javítsatok ki nyugodtan.
Kriszti
-

barikitti - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Klikker képzés
Szia!
Biztos eredményes ez módszer, ha az ember komolyabban akar foglalkozni a kutyájával!
Szerintem nemcsak jutalomfalat lehet pozitív megerõsítés, de egy kutyakiképzõben biztos ez eredményesebb és gyorsabb!!!
Bogi
Biztos eredményes ez módszer, ha az ember komolyabban akar foglalkozni a kutyájával!
Szerintem nemcsak jutalomfalat lehet pozitív megerõsítés, de egy kutyakiképzõben biztos ez eredményesebb és gyorsabb!!!
Bogi
-

Mustyi - Hozzászólások: 0
Mi három napja gyakoroljuk a klikkert. Mondhatom, eredményesen. Muffin nagyon együttmûködõ, egyedül lefeküdni nem volt eddig hajlandó, szerintem a büszkesége nem engedte. Némi gyakorlás után most már lefekszik.
Minden \"jócselekedet\" után klikk és jutalomfalat. Ezt már olyan tökélyre vittük, hogy még az ebédjét sem kezdi meg klikkelés nélkül. Igaz, ma nem akart ebédelni:-((
Minden \"jócselekedet\" után klikk és jutalomfalat. Ezt már olyan tökélyre vittük, hogy még az ebédjét sem kezdi meg klikkelés nélkül. Igaz, ma nem akart ebédelni:-((
-

lonci518 - Hozzászólások: 0
Mi is klikkerrel képezzük a kutyusokat. Ez olyan dolog, ammivel jobban mûködik a kommunikációtok. Ugyanis, mikor megdicséred a kutyádatszóban, sok mindent mondasz. Ügyes vay Mufurcka, ügyes vagy, így tovább, stb.. Sajnos ennyi mindent nem bír memorizálni. de ha pl. mindig azt mondaná egy jótettkor a gazdi, hogy AAAzaaaz, egy olyan hangon(lassuk be, vinnyogva), amit máskor nem használsz, ugyanazt az eredményt éred el, mint a klikkerrel. Viszont összpontosítani kell a gazdinak, hogy nem mondhat, csak egy adott szót, amit máskor nem használ.
Klikker nélkül is bármit meg lehet tanítani amit klikkerrel, csak tovább tart, a kommunikáció említett csorbái miatt.
Klikker nélkül is bármit meg lehet tanítani amit klikkerrel, csak tovább tart, a kommunikáció említett csorbái miatt.
-

Fruzsi - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Én nem tudom MI AZ A KLIKKER?
Bocsássatok meg h ilyen buta vagyok, de õszintén mondom nem tudom mi az a klikker!
Bár annyit már tudok róla, itt az írásokban, h a kutyád dícsérjük vele ha ügyesen végzi el a dolgot amit a gazdi mond!
Szóval mi az a klikker??????
Én nem tudom MI AZ A KLIKKER?
Bocsássatok meg h ilyen buta vagyok, de õszintén mondom nem tudom mi az a klikker!
Bár annyit már tudok róla, itt az írásokban, h a kutyád dícsérjük vele ha ügyesen végzi el a dolgot amit a gazdi mond!
Szóval mi az a klikker??????
-

Yorkie girl - Hozzászólások: 0
Szia Melitta!
Ezt az oldalt ajánlom neked: www.klikker.hu
Itt minden kérdésedre megkapod a választ. Ha mégsem kérdezz tõlünk nyugodtan. Az agility-hez én is ezt használom Kevinnél....és gyorsan haladunk vele.
Ezt az oldalt ajánlom neked: www.klikker.hu
Itt minden kérdésedre megkapod a választ. Ha mégsem kérdezz tõlünk nyugodtan. Az agility-hez én is ezt használom Kevinnél....és gyorsan haladunk vele.
-

Edith - Hozzászólások: 0
A klikkerezés újabb \"csodája\":
Muffint tegnap meg kellett nyírni (életében elõször), mert nagyon össze volt csomósodva a szõre a lábán, meg a mellkas szõrébe belement egy növény, amit nem lehetett kirobbantani.
A klikker hatására szépen fekve, ülve, állva kibírta a két és fél órás macerát... Nagyon büszke voltam rá:-)
Muffint tegnap meg kellett nyírni (életében elõször), mert nagyon össze volt csomósodva a szõre a lábán, meg a mellkas szõrébe belement egy növény, amit nem lehetett kirobbantani.
A klikker hatására szépen fekve, ülve, állva kibírta a két és fél órás macerát... Nagyon büszke voltam rá:-)
-

lonci518 - Hozzászólások: 0
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok