Kiskutya 2.0
40 hozzászólás
• Oldal: 1 / 4 • 1, 2, 3, 4
Kiskutya 2.0
Kedves Kiskutyások!
Készül a Kiskutya.hu új verziója.
Terveink szerint még az idén elindítjuk a tartalmában és megjelenésében is teljesen új és modern oldalt. Természetesen a hirdetések és a fórumüzenetek is átemelésre kerülnek az új oldalra. E mellett plussz funkciókkal is bõvülni fog reményeink szerint kedvenc portálunk.
Egyelõre a grafikai terv és a rendszerterv készítésén dolgozunk. Mi az amivel bõvítenétek a funkciókat?
Nagyon megköszönöm az ötleteiteket!!!
Üdv
Szabó Ákos
webgazda
Készül a Kiskutya.hu új verziója.
Terveink szerint még az idén elindítjuk a tartalmában és megjelenésében is teljesen új és modern oldalt. Természetesen a hirdetések és a fórumüzenetek is átemelésre kerülnek az új oldalra. E mellett plussz funkciókkal is bõvülni fog reményeink szerint kedvenc portálunk.
Egyelõre a grafikai terv és a rendszerterv készítésén dolgozunk. Mi az amivel bõvítenétek a funkciókat?
Nagyon megköszönöm az ötleteiteket!!!
Üdv
Szabó Ákos
webgazda
-

akosmagus - Hozzászólások: 2
Válasz/Re:Kiskutya 2.0
Teljesen igazad van!
Én azt mondanám, hogy ez az oldal égõ és szégyenlem, hogy ennyire elhanyagoltam. Nagyon örülök, hogy ennek ellenére is nagyon sok és kitartó tagunk van.
Most beleadunk mindent.
Egyébként, van olyan plussz funkció, amit egy normális fórumon és aprohirdetési rendszeren kívül még hiányolnál? tényleg jól jönnének az ötletek!
Én azt mondanám, hogy ez az oldal égõ és szégyenlem, hogy ennyire elhanyagoltam. Nagyon örülök, hogy ennek ellenére is nagyon sok és kitartó tagunk van.
Most beleadunk mindent.
Egyébként, van olyan plussz funkció, amit egy normális fórumon és aprohirdetési rendszeren kívül még hiányolnál? tényleg jól jönnének az ötletek!
-

akosmagus - Hozzászólások: 2
Naaa, azért nem is olyan égő
)) Én szeretem!
Nem tudom, mennyire megvalósítható, ami nekem eszembe jutott ... biztosan nehéz egy automata hirdetési rendszerben felügyelni a feldobált hirdetéseket! Valahogy nem lehet kiszűrni a hirdetéseken keresztül az acsarkodó, sértegető, veszekedőket? A fórumban mindig van 1-2 bolond ember, de ők gyorsan le is vannak gorombítva
)) De sokszor, amikor az ember a hirdetéseket nézné, oldalakon keresztül lehet olvasni az ilyen úton történő \"társalgásokat\"
Van amúgy normális ötletem is
))
Olyan funkció kellene, ahol a RENDES tenyésztők mutathatnák meg magukat, fajtánkét csoportosítva esetleg, hogy lehessen válogatni, nézelődni akkor is, ha épp a tenyésztőnek nincs \"hirdetni valója\"
Nem tudom, mennyire megvalósítható, ami nekem eszembe jutott ... biztosan nehéz egy automata hirdetési rendszerben felügyelni a feldobált hirdetéseket! Valahogy nem lehet kiszűrni a hirdetéseken keresztül az acsarkodó, sértegető, veszekedőket? A fórumban mindig van 1-2 bolond ember, de ők gyorsan le is vannak gorombítva
Van amúgy normális ötletem is
Olyan funkció kellene, ahol a RENDES tenyésztők mutathatnák meg magukat, fajtánkét csoportosítva esetleg, hogy lehessen válogatni, nézelődni akkor is, ha épp a tenyésztőnek nincs \"hirdetni valója\"
-

maryg - Hozzászólások: 0
Ákos egy észrevételem lenne:
Szerintem a cikkek, mint a fajták tartása, nevelése, mind az egyéb irányú dolgok pl. kölyöknevelés, kölyök elvitele nagyon hasznosak voltak és sokan olvasták azokat!
Szerintem lenne értelme az ilyeneket folytatni:-)
Szerintem a cikkek, mint a fajták tartása, nevelése, mind az egyéb irányú dolgok pl. kölyöknevelés, kölyök elvitele nagyon hasznosak voltak és sokan olvasták azokat!
Szerintem lenne értelme az ilyeneket folytatni:-)
-

livelygolden - Hozzászólások: 106
Sziasztok!
Ákos ez szuper nagyon örülök neki tényleg.
Ez a fajtabemutatós dolog jó lenne lehetne esetleg az alján linkajánló kenneles vagy lap.hu-s oldalak akinek megtetszik tovább utána tud járni ez pedig amolyan étvágygerjesztõ lenne.
Esetleg a fórumnál nem tudom mennyire lehetne megoldani hogy számozott legyen és alul egy elõzmény gombbal rá lehetne kattintani ki mit írt elõtte mert néha nagyon összevissza
Alig várom hogy lehulljon a lepel
Ákos ez szuper nagyon örülök neki tényleg.
Ez a fajtabemutatós dolog jó lenne lehetne esetleg az alján linkajánló kenneles vagy lap.hu-s oldalak akinek megtetszik tovább utána tud járni ez pedig amolyan étvágygerjesztõ lenne.
Esetleg a fórumnál nem tudom mennyire lehetne megoldani hogy számozott legyen és alul egy elõzmény gombbal rá lehetne kattintani ki mit írt elõtte mert néha nagyon összevissza
Alig várom hogy lehulljon a lepel
-

btbs - Hozzászólások: 0
igen Fanó vmi ilyesmit hasonlóan mint a netboardon
-

Persze nem kell koppintani csak hogy Ákos is értse a nõi agyunkkal mit találtunk ki neki
Esetleg még szerintem jó ötlet lenne a színséma választás, de ez elhanyagolható
Esetleg még szerintem jó ötlet lenne a színséma választás, de ez elhanyagolható
-

Nem-nem Fanó! Nem te vagy béna
))
Fel lehet tenni egy képet többször egy hozzászóláson belül ...
DD Próbáltam én is, engedi többször ... de csak ugyanazt a képet
DD
Fel lehet tenni egy képet többször egy hozzászóláson belül ...
-

Hú igen ezt énis szorgalmazom, 1 hozzászóláson belül több kép nagyon jó lenne 
-

Asszem kezdem sajnálni Ákost
DD
Ha a nõk elkezdenek gondolkodni és újítani ... Lesz baj!
DD
Ha a nõk elkezdenek gondolkodni és újítani ... Lesz baj!
-

40 hozzászólás
• Oldal: 1 / 4 • 1, 2, 3, 4