keverék kiállítás

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

keverék kiállítás

HozzászólásSzerző: wyxyce » hétf. jan. 29, 2007 4:03 pm

2007 nyarán tervezzük a keverék kutya kiállítást Kiskunfélegyházán, igen tudom ez sokaknak messze van, de 1 órás út Pestrõl.Azért lenne jó, mert itt a környéken is fel lehetne lendíteni a kutyázást és nem csak fajtatiszta szemszögbõl.Nálunk sokan nem mernek pl kutyasuliba kijárni, mert félnek hogy a keveréküket lenézik.ez nem igy van, nekem is keverékem van, ráadásul menhelyrõl és már nem egy engedelmességi versenyen álltunk dobogón. Egyenlõre bõvebb info nincs.De a verseny bevétele egy menhely támogatására menne.Ha van kérdés , írjatok bátran! Köszönöm!
wyxyce

Válasz/Re:keverék kiállítás

HozzászólásSzerző: dibidobi » kedd jan. 30, 2007 1:59 pm

Szió!

Szerintem nagyon jó ötlet ez a kiállítás.Nekem is van egy keverék kutyusom.Törpe spicc és csivava keverék.Idén nyáron lesz 8éves.Most van egy 4 hónapos kiskutyám.Pötyi ügynök néven a büszke gazdiknál meg tudod nézni ha érdekel.A páromtól kaptam ajándékba de sajnos átvérték õt.Csivavának adták el neki de õ nem egy nagy \"kutyaszakértõ\".Így már kettõ kis keverékem van.
Csak akkor lehet õket elvinni ha részt vettek valamilyen tanfolyamon?De látogatóba bármilyen kutyussal el lehet menni?
dibidobi

HozzászólásSzerző: Klauszka » kedd jan. 30, 2007 2:57 pm

egy olyan kiállítás sincs szerintem amire csak akkor lehet kutyát vinni ha részt vett valamilyen tanfolyamon. legalább is ezen a kiállításon szerintem biztos nem kell. szerintem oda látogatóba fajtisztát is lehet vinni csak nevezni nem lehet.
Klauszka

HozzászólásSzerző: Rattler » kedd jan. 30, 2007 3:56 pm

Sziasztok!

Kutyakiállításhoz tanfolyam nem kell.
A keverék kiállítás egyébként is tényleg csak játék, a komoly, tenyésztésben, törzskönyvvön nyilvántartott eredményeket adókhoz meg otthon vagy iskolában kell felkészülni, meg a kiállításokon figyelni, hogy a rutinosabbak hogy csinálják

Éva
Rattler

HozzászólásSzerző: dibidobi » kedd jan. 30, 2007 6:32 pm

szerintem mindannyian félre értettetek.Nem kimondottan a kutyakiállításhoz kérdeztem, hogy kell e tanfolyam.De a szép állást, a felvezetést stb nem biztos, hogy otthon mindenki meg tudja otthon profin tanítani a kutyájának.Inkább erre szerettem volna választ kapni, hogy ha egy kutyus nem igazán tudja a \"kiállítási feladatát\" úgy is részt vehet e rajta.
dibidobi

HozzászólásSzerző: dibidobi » hétf. márc. 05, 2007 12:16 pm

Sziasztok!

2007. május 19-én lesz Budapesten Kõbányán a Happy Dog kutyaiskola területén el nem is mert kutyafajták versenye, összejövetele.Akinek keverék kutyusa van és ideje is lesz jöjjön el.Mi pötykével elmegyünk.Nézõnek biztosan.
dibidobi

HozzászólásSzerző: csiil » szomb. márc. 24, 2007 11:15 pm

sziasztok!

Engem nagyon érdekelnek ezek a találkozók, mivel én egy tündéri yorki-csivava-tacsi (tehát megamix :) ) keverék kutyus büszke gazdija vagyok. Mellesleg keverék párti, mivel sokkal izgalmasabbnak tartom õket. Lehet izgulni, hogy milyen kutyus is lesz belõle, ha nagyobb lesz :) Mi folyton találgatjuk, hogy Yoko melyik fajtára is fog hasonlítani.
Szóval kérlek, szóljatok,ha lezs valami találkozó. (a Pesti az fix már??)

Köszi,

Ildi és Yoko
csiil

HozzászólásSzerző: borntobesmile » vas. márc. 25, 2007 7:42 am

Minden MKSZ kiállításon lehetõség van arra, hogy keverék, el nem ismert illetve hobby kategóriában részt vehessen a kutya.
A keverék nem egyenlõ az el nem ismerttel!!!! El nem ismert pl. az amerikai bulldog, tehát az fajta. A hobby kategória a tk nélküli fajtatiszta kutyák, a keverék meg keverék.
borntobesmile

HozzászólásSzerző: Klauszka » vas. márc. 25, 2007 2:13 pm

A TKOK-s kiállításokon is mehetnek keverék kutyák és el nem ismert fajták. :)
Klauszka

Vissza: Kiskutya portál