keverék kiállítás
10 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
keverék kiállítás
2007 nyarán tervezzük a keverék kutya kiállítást Kiskunfélegyházán, igen tudom ez sokaknak messze van, de 1 órás út Pestrõl.Azért lenne jó, mert itt a környéken is fel lehetne lendíteni a kutyázást és nem csak fajtatiszta szemszögbõl.Nálunk sokan nem mernek pl kutyasuliba kijárni, mert félnek hogy a keveréküket lenézik.ez nem igy van, nekem is keverékem van, ráadásul menhelyrõl és már nem egy engedelmességi versenyen álltunk dobogón. Egyenlõre bõvebb info nincs.De a verseny bevétele egy menhely támogatására menne.Ha van kérdés , írjatok bátran! Köszönöm!
-

wyxyce - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:keverék kiállítás
Szió!
Szerintem nagyon jó ötlet ez a kiállítás.Nekem is van egy keverék kutyusom.Törpe spicc és csivava keverék.Idén nyáron lesz 8éves.Most van egy 4 hónapos kiskutyám.Pötyi ügynök néven a büszke gazdiknál meg tudod nézni ha érdekel.A páromtól kaptam ajándékba de sajnos átvérték õt.Csivavának adták el neki de õ nem egy nagy \"kutyaszakértõ\".Így már kettõ kis keverékem van.
Csak akkor lehet õket elvinni ha részt vettek valamilyen tanfolyamon?De látogatóba bármilyen kutyussal el lehet menni?
Szerintem nagyon jó ötlet ez a kiállítás.Nekem is van egy keverék kutyusom.Törpe spicc és csivava keverék.Idén nyáron lesz 8éves.Most van egy 4 hónapos kiskutyám.Pötyi ügynök néven a büszke gazdiknál meg tudod nézni ha érdekel.A páromtól kaptam ajándékba de sajnos átvérték õt.Csivavának adták el neki de õ nem egy nagy \"kutyaszakértõ\".Így már kettõ kis keverékem van.
Csak akkor lehet õket elvinni ha részt vettek valamilyen tanfolyamon?De látogatóba bármilyen kutyussal el lehet menni?
-

dibidobi - Hozzászólások: 0
egy olyan kiállítás sincs szerintem amire csak akkor lehet kutyát vinni ha részt vett valamilyen tanfolyamon. legalább is ezen a kiállításon szerintem biztos nem kell. szerintem oda látogatóba fajtisztát is lehet vinni csak nevezni nem lehet.
-

Klauszka - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Kutyakiállításhoz tanfolyam nem kell.
A keverék kiállítás egyébként is tényleg csak játék, a komoly, tenyésztésben, törzskönyvvön nyilvántartott eredményeket adókhoz meg otthon vagy iskolában kell felkészülni, meg a kiállításokon figyelni, hogy a rutinosabbak hogy csinálják
Éva
Kutyakiállításhoz tanfolyam nem kell.
A keverék kiállítás egyébként is tényleg csak játék, a komoly, tenyésztésben, törzskönyvvön nyilvántartott eredményeket adókhoz meg otthon vagy iskolában kell felkészülni, meg a kiállításokon figyelni, hogy a rutinosabbak hogy csinálják
Éva
-

Rattler - Hozzászólások: 24
szerintem mindannyian félre értettetek.Nem kimondottan a kutyakiállításhoz kérdeztem, hogy kell e tanfolyam.De a szép állást, a felvezetést stb nem biztos, hogy otthon mindenki meg tudja otthon profin tanítani a kutyájának.Inkább erre szerettem volna választ kapni, hogy ha egy kutyus nem igazán tudja a \"kiállítási feladatát\" úgy is részt vehet e rajta.
-

Sziasztok!
2007. május 19-én lesz Budapesten Kõbányán a Happy Dog kutyaiskola területén el nem is mert kutyafajták versenye, összejövetele.Akinek keverék kutyusa van és ideje is lesz jöjjön el.Mi pötykével elmegyünk.Nézõnek biztosan.
2007. május 19-én lesz Budapesten Kõbányán a Happy Dog kutyaiskola területén el nem is mert kutyafajták versenye, összejövetele.Akinek keverék kutyusa van és ideje is lesz jöjjön el.Mi pötykével elmegyünk.Nézõnek biztosan.
-

sziasztok!
Engem nagyon érdekelnek ezek a találkozók, mivel én egy tündéri yorki-csivava-tacsi (tehát megamix
) keverék kutyus büszke gazdija vagyok. Mellesleg keverék párti, mivel sokkal izgalmasabbnak tartom õket. Lehet izgulni, hogy milyen kutyus is lesz belõle, ha nagyobb lesz
Mi folyton találgatjuk, hogy Yoko melyik fajtára is fog hasonlítani.
Szóval kérlek, szóljatok,ha lezs valami találkozó. (a Pesti az fix már??)
Köszi,
Ildi és Yoko
Engem nagyon érdekelnek ezek a találkozók, mivel én egy tündéri yorki-csivava-tacsi (tehát megamix
Szóval kérlek, szóljatok,ha lezs valami találkozó. (a Pesti az fix már??)
Köszi,
Ildi és Yoko
-

csiil - Hozzászólások: 0
Minden MKSZ kiállításon lehetõség van arra, hogy keverék, el nem ismert illetve hobby kategóriában részt vehessen a kutya.
A keverék nem egyenlõ az el nem ismerttel!!!! El nem ismert pl. az amerikai bulldog, tehát az fajta. A hobby kategória a tk nélküli fajtatiszta kutyák, a keverék meg keverék.
A keverék nem egyenlõ az el nem ismerttel!!!! El nem ismert pl. az amerikai bulldog, tehát az fajta. A hobby kategória a tk nélküli fajtatiszta kutyák, a keverék meg keverék.
-

borntobesmile - Hozzászólások: 0
A TKOK-s kiállításokon is mehetnek keverék kutyák és el nem ismert fajták. 
-

Klauszka - Hozzászólások: 0
10 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1