Kedvenc fajtám!!
Kedvenc fajtám!!
Léccyke mindenki irja be ide ,hogy melyik kutyus a kedvenc fajtája és ,hogy miért??!!
-

Yorkie girl - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Kedvenc fajtám!!
Szerintem egyáltalán nem számít, hogy egy kutya milyen fajta! Lehet egy keverék kutyus sokkal hûségesebb, mint egy fajtiszta!!
-

Viky - Hozzászólások: 0
Hi all!
Nekem az óriás snaci mert olyna kutyom volt 15 évig és magával ragadott a fajta természete
. A másik nagy kedvencem az airedale terrier, mert egyrészt makacs (tipikus terrier
) másrészt ha egyszer elfogad akkor sosem tágít melõled
. A tibetiterrier és elbüvölõ fajta igazi kis duracell sosem merül le bár ezaz elõzõre is elmondható. Szal csupa játék az egész kutya.
Üdv Kriszti
Nekem az óriás snaci mert olyna kutyom volt 15 évig és magával ragadott a fajta természete
Üdv Kriszti
-

barikitti - Hozzászólások: 0
Tudom Viky ! Szerintem is de attól még õket is nagyon szívesen fogadom akiknek keverékük van! Én nagyon szeretem a kutyákat ezért nem érdekel ,h hogyan néz ki!vagy felõlem lehet keverék is mind1 de akkor is nagyon szeretem a kutyusokat!!
-

Az én kedvencem a bernáhegyi! Pofija tök barátságos, füleg mikor kölyök... Nagyon játékos, és barátságos fajta... Nekem is van... Már 14 hónapos:) 

-

DogD - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Melitta!
Tulajdonképppen szerintem egészen érthetetlen dolog ez a keverék,mert hát a fajtisztának mondható kutyákat is őgy tenyésztették ki több kutyából.Tehát számomra sosem fontos,hogy keverék vagy sem.Hiszen az össszes az...Amúgy, a keverék kutya,mivel többnek a keverkéke,sokkal okosabb,tanítható,és az adott fajtára jellmző problémák lehet hogy nem jönnek elő,pl. a makacsság meg miegymás.
A kedvenceim közé tartozik az összes retriever!Nagyszerű vadászok,kíváló családi kutyák.de ezen kívül még a francia bullldogot is kedvelem.nagy tévedés lenne,ha azt írnám,hogy az összes bullldogot,mert én pl. az angol bulldoggal nem komálok.De ez is ízlés kérdése.
MInden jó!
Emese&Molly
Melitta!
Tulajdonképppen szerintem egészen érthetetlen dolog ez a keverék,mert hát a fajtisztának mondható kutyákat is őgy tenyésztették ki több kutyából.Tehát számomra sosem fontos,hogy keverék vagy sem.Hiszen az össszes az...Amúgy, a keverék kutya,mivel többnek a keverkéke,sokkal okosabb,tanítható,és az adott fajtára jellmző problémák lehet hogy nem jönnek elő,pl. a makacsság meg miegymás.
A kedvenceim közé tartozik az összes retriever!Nagyszerű vadászok,kíváló családi kutyák.de ezen kívül még a francia bullldogot is kedvelem.nagy tévedés lenne,ha azt írnám,hogy az összes bullldogot,mert én pl. az angol bulldoggal nem komálok.De ez is ízlés kérdése.
MInden jó!
Emese&Molly
-

Maja - Hozzászólások: 0
Igazad van Emese!
Szerintem is minden fajta egyformán aranyos! Nekemmindegyik tetszik persze azért vannak kivételek...! De attól még mindegyiket egyformán barátságosnak családszeretõnek és leghûségesebb társnak tartom!Én mindegyiket imádom!
Szerintem is minden fajta egyformán aranyos! Nekemmindegyik tetszik persze azért vannak kivételek...! De attól még mindegyiket egyformán barátságosnak családszeretõnek és leghûségesebb társnak tartom!Én mindegyiket imádom!
-

Nekem a kedvenc fajtám a német juhász az okossága és nevelhetõsége miatt,a másik pedig a parson russell terrier az örökös bolondozásai miatt! 

-

parsonjackie - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Az én kedvenc kutyafajtám a tacskó. A képen a kiskutyám látható, akit már elloptak 7 hónapja. Nagyon hiányzik, de már kaptam új kutyust, persze Tacsikát sosasem fogom elfelejteni, hiszen nagyszerû kutyus volt. Többet is megtudhattok a Tacsika topicba.

Az én kedvenc kutyafajtám a tacskó. A képen a kiskutyám látható, akit már elloptak 7 hónapja. Nagyon hiányzik, de már kaptam új kutyust, persze Tacsikát sosasem fogom elfelejteni, hiszen nagyszerû kutyus volt. Többet is megtudhattok a Tacsika topicba.

-

Blanka - Hozzászólások: 0
Nekem a Szamojéd a kedvenc fajtám, mert szép, okos, bájos és eleven. Olyan mint egy kis jegesmaci... 
-

mercicica07 - Hozzászólások: 1