Jack Russel

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: desther » kedd júl. 25, 2006 9:25 am

Szia Évi!

Bár megfogadtam,hogy nem csinálok semmit a lakással, betévedtem az IKEA-ba és hát, tudod, hogy van ez ... jaj, csak azt a két fotelt, csak azt a polcrsz.t, csak pár kiegészítõt... szóval asszem ebben a hónapban fogyózok :))) és éhesen ülök a vadi új bútorok közt :)

A másik, hogy ezeket a tetü bútorokat nekem kellett cipelni és összeszerelni, úgyhogy szétment a derekam, fekvés volt eddig...
Az e-mail címem. deakesther@freemail.hu

Pussz
Avatar
desther
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: barikitti » vas. aug. 06, 2006 5:43 pm

Szija Évi!

merre vagytok? nagyon eltüntél... lakásfelujítás ?

a kis rosszcsont? szobatisztaság??? majd írogass h mivan akár mailt...
cupp
Avatar
barikitti
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Jack Russel

HozzászólásSzerző: Szentkuti Évi » pén. okt. 20, 2006 6:41 am

Sziasztok Mindenki!

Egymilliónyi bocsánat kérés, hogy így eltûntem, ma mindenkinek küldeni fogok levelet, ide nem írom ami magán jellegû! Jaj szégyenlem magam, hogy több mint két hónapja ide se dugtam az orrom, de húúúúú majd mesélek....

Fibim jól van, csak mi nem vagyunk már jól tõle.

Még mindig nem szobatiszta!!!!!!! Pedig volt egy olyan hónap amikor minden okés volt, hazaértem és semmi, éjjel semmi, annyira boldogok voltunk, de visszaesett és mostmár van,hogy annak is örülünk, ha 3 órát kibír bevizelés nélkül. Az orvos szerint semmi de semmi baja. Nem értem akkor mi lehet a gond.
Aztán történt, hogy a kaja se tetszett neki, (biztos mi vagyunk a hibásak én ezt aláírom, csak már kezd a türelem elfogyni de nagyon nagyon) elõször nem ette már egyik fajta tápot sem, inkább éhezett és hányt, de nem ette meg. Akkor megsajnáltuk, vettünk neki cesar konzervet, na azt imádja, de állandóan éhes volt tõle.
Most fõzök neki, csirkenyaka-farhátból és rizzsel keverem össze!
Lehet, hogy a kaja változások végett, hogy nem szívja fel semmi a vizet a szervezetében, azért pisil ennyit.

Segítsetek ha van ötletetek! 10 hónapos múlt Fibi, nem hiszem el, hogy még mindig nem tudja tartani. Bezzeg ha vendégségben vagyunk akkor tudja.
Mit lehetne tenni, ha van valakinek valami új tipp, tanács, ötlet annyira megköszönném!
Most pedig neki esem és olvasom a ti írásaitokat, van mit bepótolnom!

Üdv

Évi
Avatar
Szentkuti Évi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Dodó001 » pén. okt. 20, 2006 7:07 am

Szia Évi!

Fúúú, ez nehéz ügy!
Nálunk Morty is csinált ilyet, bár õ még akkor csak 3-4 hónapos volt! 1-2 hétig minden ok volt, semmi pisi, semmi kaki - azátn csak megint!
Akkoriban Pedigree-t evett, váltottunk tápot és komolyan egyik napról a másikra szobatiszta lett...õ is csaK SZivatott minket, mert tudta volna tartani, ezt utána meg is mutatta...
Szóval ha semmi gond nincs Fibi fizikailag, akkor lehet, h táp váltás, bár ha meg nem mindent eszik meg! Nem tudom, lehet , h sokkal több dícséret kell neki, mikor lent elvégzi a dolgát...nincs tippem, hogy pontosan hogy is lehetne, mert ez már nem az, h nem tudja tartani, de lehet nem ártana egy alaposabb kivizsgálás!!
Ha tényleg minden ok, akkor csak vicces kedvében van a kutty :-)

Dorina és Morty
Avatar
Dodó001
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Szentkuti Évi » pén. okt. 20, 2006 7:18 am

Hát ha õ vicces kedvében van, akkor én idézõjelbe fel is kötöm magam, mert mi a férjemmel ezen bedilizünk!
Lehet tényleg a táp az ok, és akkor inkább végignézem amíg hány, aztán majd megeszi a tápot, de végül is mindegy hogy hányást, vagy pisát takarítok! Fõ a változatosság! Gyönyörködtet!!!!!!juhu
Na de komolyra fordítva a szót, elvisszük akkor megint orvoshoz, bár most voltunk 1 hete és teljesen egészséges azt mondták, de megkérdezem tudnak-e esetleg valamit javasolni!
Hát ez az, már mindig kiskutya 6 hónapos koráig szobatisztul, és a gázos esetek max. 8 hónap hát Fibi extra gázos eset, bezacskózom a kutyát mielõtt eljövök otthonról és csak a szemének és orrának fogok helyet hagyni!ááááááá Pedig imádom, hát pityeregtem is. Micsoda?
Több dícséret, hát ha hallanád ahogy sétálunk, én már tök hülyének érzem magam, még a férjem is ott hümmög neki, hogy jajjjjjj de okos, jajjjjjjj de ügyes, mikor pisil vagy kakil, nagggggyon okos!
Mi kell még!?????
Bocsi,ezt nem méregbõl írom, vagy nem neked! Fibinek írom, csak itt élem ki magam!
Bocsáss meg.
Köszönöm szépen hogy írtál, lehet inkább egy dühöngõ szobára lenne szükségem! hih
remélem még jön majd tanács
Avatar
Szentkuti Évi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Dodó001 » pén. okt. 20, 2006 7:36 am

Szia!

Elhiszem, hogy nagyon idegesít, engem is idegesítene elég rendesen! NEm tudom mit lehetne vele csinálni, mert ez így tényleg nem normális dolog...az csak poén volt, hogy vicces kedvében van, ezt már csak nem azért cisnálja! Ha ki is hányja a kaját ott szerintem lehet valami gond, mert ez így nem természetes! Milyen tápot adtatok neki eddig? Minõségit?
A sok dícséretrõl meg: el tudom képzelni, ahogy mentek az utcán és okos Fibi, ügyes Fibi, jajj de nagyon ügyi vagy Fibi! Mintha hallanám..:-)

Azért majd írj, hogy sikerült-e valamit kieszközölni!
Ha gondolod nézd meg a kutyusomat a Dodó topicban - Morty-t!

Dorina és Morty
Avatar
Dodó001
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Szentkuti Évi » csüt. okt. 26, 2006 11:45 am

Sziasztok

Fibi javulni kezdett. Sok-sok tanácsot kaptam és alkalmazni is kezdtem. A három nap amíg otthon voltunk semmi gond nem volt, és alkalmaztam az éjszakai vízelvonást, és így semmi bevizelés nem volt! Annyira szupi volt!
Úgyhogy küzdünk és mindent elkövetek,hogy ne legyen 10 hónaposan egy bevizelõs kisdögünk!
Imádjuk és ezen nem változtat semmi, nekünk kell határozottabbaknak lenni, biztos igazatok van, hogy egy picit már túlontúl kényeztettük és mindent úgy csináltunk, hogy neki jó legyen, mert szeretjük, de ez a visszájára fordult. Õ egy kutya úgy is kell kezelni, persze ettõl még lehet õt nagyon de nagyon szeretni, de változtatunk néhány dolgon. Még szerintem nem késõ. Legalábbis remélem hogy nem.
Üdv mindenkinek
Szép hétvégét nektek!
Avatar
Szentkuti Évi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Dodó001 » csüt. okt. 26, 2006 11:49 am

Szia Évi!

Gratulálunk ehhez a sikerhez, bár ez így még nem tökéletes, de nagyon jó lesz, ha így folytatjátok, õ is meg fogja tanulni, hogy azt nem szabad, remélem már nem kell sokat várnunk, arra az írásodra, hogy FIBI SZOBATISZTA LETT..:-))

Pussz

Dorina és Morty
Avatar
Dodó001
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Szentkuti Évi » csüt. nov. 02, 2006 2:46 pm

Sziasztok Mindenki!

Én is nagyon várom,hogy azt írhassam, hogy szobatiszta lett! Még küzdünk!
De történt valami! Nagyon megilyesztették Fibit az egyik séta alatt örjöngõ kapu mögötti nagy németjuhász kutyák és azóta mindentõl fosik! Ez 2 napja volt, és totál depressziós lett Fibi, sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet!
Nyûszít állandóan, mindegy a játék, nem kell a kaja, remeg és nyûszít, akkor nyugszik csak meg ha az ölünkben alszik, vagy a kis helyén!
Ezt már komolyan nem hiszem el, mi jöhet még?
Úgy sajnálom! Imádom õt, de néha már a nyüszítéstõl én is nyüszítek! Nem értem miért nyüszít, tuti depis, de mit kezdjek vele????!
Hogy fogunk visszaállni a normális Fibis hétköznapokra! Kivittem kertbe, szülõkhöz ahol imád lenni, ott is nyûszít! A sétákból szalad haza, intézi a dolgát gyorsan és futás haza, jó hideg is van, de akkor is látni, hogy fél mindentõl.
pedig csak sunyi módon megilyesztették, de nem volt semmi bántalma, csak lelkileg

Szerintetek?
Mi lehet a gond????
Avatar
Szentkuti Évi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Jack Russel

HozzászólásSzerző: Christina » pén. nov. 03, 2006 12:15 pm

Szia Èva!Hát sajnálom,hogy ez lett a kis Fibivel!A Demonomat 1éves kora körül séta közben ,hátulról egy rohano Pit Bull támadta meg!Elég súlyos sebeket szenvedet(én is...gazdája leblokkolt)Eleinte nagyon félt más kutyáktól,de aztán 1-2héten belül elmult,mintha sosem lett volna!Nagyon fontos kérdés,hogy amikor ez történt vele érztetted,hogy ez valami szörnyüség volt?Arra gondolok,hogy nyugtatgattad,mondtad,hogy Fibi semmi baj túlságosan aggodó hangon?Mert ez nem a legjobb pl.nem mindig kell a kutyát simogatásokkal nyugtatgatni,mert azt gondolja,hogy jogos a félelme!Èn is megilyedtem,de nem mutattam a kutyámnak,teljesen normálisan elkértem a nö számát és elmentünk dokihoz!(hozzá teszem még is tartott a kutyáktól,de szerintem ennél rosszabb lehetett volna,ha azt mutatom mekkora baj történt)Amikor már jobban volt olyan kutyák társaságába vittem akikröl tudtam nem agressziv,hanem kifejezetten barátságos,nyugott,de játékossak!Szerintem ez segitene Fibinek is!Most már Demon is visszamorog,ha fenyegetöen jön felé egy kutya!Ne agggódj szerintem Fibi is elfogja felejteni a történteket,de neked is segitened kell ebben!Probáld azt amiet leírtam szeintem akkor sikerülni fog!:-)
Avatar
Christina
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:40 pm

ElőzőKövetkező

Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég