IWIW-en a kiskutya.hu
15 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Válasz/Re:IWIW-en a kiskutya.hu
Sziasztok!
Húha ... Azért az iwiw rendszernek nem én vagyok az adminisztrátora!
Pár rokonnak meg ismerõsnek ígértem már, de ha gyûlik még, akkor a jelentkezés sorrendjébe szétosztom nektek!
Üdv
Ákos
Húha ... Azért az iwiw rendszernek nem én vagyok az adminisztrátora!
Pár rokonnak meg ismerõsnek ígértem már, de ha gyûlik még, akkor a jelentkezés sorrendjébe szétosztom nektek!
Üdv
Ákos
-

admin - Site Admin
-

admin - Site Admin
Sziasztok! Felraktam a jobb oszlop aljára a kiskutya.hu baráti kör iwiw-es elérhetõségének linkjét. Jelöljétek be!
Köszi!
Ákos
Köszi!
Ákos
-

admin - Site Admin
Sziasztok!
Én is megjelöltem a kiskutya.hu-t
az iwiwien!Ja és köszi Ákos hogy az én kis Gombim a hét kutyusa lehet.Ha gondolod nézz be hozzánk.
www.gombi7.gportal.hu
Ja és regizz létszi ha arra jársz és nézzd meg Gombi új képeit.Tudom hogy nem bbe a témába KELLETT VOLNA EZTET ÍRNI DE SE BAJ.sZIAAZTOK!éS MÉGEGYSZER KÖSZI
Én is megjelöltem a kiskutya.hu-t
az iwiwien!Ja és köszi Ákos hogy az én kis Gombim a hét kutyusa lehet.Ha gondolod nézz be hozzánk.
www.gombi7.gportal.hu
Ja és regizz létszi ha arra jársz és nézzd meg Gombi új képeit.Tudom hogy nem bbe a témába KELLETT VOLNA EZTET ÍRNI DE SE BAJ.sZIAAZTOK!éS MÉGEGYSZER KÖSZI
-

anituka - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Nekem 1-2hét mulva lesz egy fölösleges meghivom...szivesen odaadom vkinek! Ha akkor még aktuális lesz egyáltalán!!!
Én is bejelöllek...
Ja és ha van kedvetek én meg alapitottam egy Kutyások klubját (RUFUS)...ezt is nyugodtan bejelölhetitek ha van kedveek... köszi
Nekem 1-2hét mulva lesz egy fölösleges meghivom...szivesen odaadom vkinek! Ha akkor még aktuális lesz egyáltalán!!!
Én is bejelöllek...
Ja és ha van kedvetek én meg alapitottam egy Kutyások klubját (RUFUS)...ezt is nyugodtan bejelölhetitek ha van kedveek... köszi
-

Rufus - Hozzászólások: 0
15 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2