Hirdetések!

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Hirdetések!

HozzászólásSzerző: pera » szer. jan. 09, 2008 12:05 pm

Szeretném megkérdezni az oldal üzemeltetõjétõl:

A hirdetéseket nem lehetne alávetni egy elõzetes vizsgálatnak? Értem itt ez alatt, hogy a feladott hirdetéseket valaki átnézné és tényleg csak a valóságosak jelennének meg az oldalon. Mert ez a szócsata, ami ott folyik, nagyon gyerekes és emiatt nem áttekinthetõ az a rovat.
pera

Válasz/Re:Hirdetések!

HozzászólásSzerző: Dyna » szer. jan. 09, 2008 12:07 pm

Erika ne haragudj azokra akik ott szócsatáznak mindenki annak örülne ha az ilyen büdös barma bejönne a fórumba de ahhoz nincs mersze!
Dyna

HozzászólásSzerző: pera » szer. jan. 09, 2008 12:11 pm

Tudom.
Csak én is pl. minden nap megnézem a hirdetéseket, hogy milyen újak kerültek fel. Mert az ajándékozásról szólókat általában továbbítom az állatmentõknek. Illetve, ha fajtatiszta kutyáról szól, akkor azt a fajtamentésnek, nehogy valami szaporító megelõzzön.
És így elég nehéz áttekinteni a dolgokat.
pera

HozzászólásSzerző: pera » szer. jan. 09, 2008 1:34 pm

Én inkább ide írok és nem a hirdetõ oldalra. Hihetetlen, hogy milyenek vagytok. Szörnyû!!!
Felnõtt emberek ezt mûvelik?
Fórumosok! Ha nem válaszolgatnátok, talán abba maradna ez a marakodás. Tudjátok: Okos enged....
pera

HozzászólásSzerző: pera » szer. jan. 09, 2008 1:38 pm

Egyébként meg örülök, hogy ennyire ráértek :D
pera

HozzászólásSzerző: Dyna » szer. jan. 09, 2008 1:39 pm

csak tudod erika aki szívvel lélekkel csinálja a tenyésztést v akár a kutyázást iszonyúan feltudja húzni ha valaki önhatalmúlag nekiáll egy új fatát kitenyészteni minden tudás nélkül:(Ha jól látom staffid van neked is biztos nagyon rossz lenne ha mondjuk egy másik \"harci\" kutyafajtával próbálkoznának egy új fajtát \"elõállítani\".És az még szomorúbb h semmi mást nem néznek csak a pénzt:(
Dyna

HozzászólásSzerző: Dyna » szer. jan. 09, 2008 1:40 pm

Erika mindenkinek olyan a munkahelye h gépen dolgozik.
Dyna

HozzászólásSzerző: pera » szer. jan. 09, 2008 1:41 pm

Persze ez így van.
De én úgy gondolom, hogy pár mondatos vagdalkozással és egymás szidásával ezt nem lehet megoldani. Sõt!
pera

HozzászólásSzerző: Dyna » szer. jan. 09, 2008 1:46 pm

ebben is igazad van de néha az ember nem tud uralkodni a dühén...én is lassan 10 éve csinálom és mikor meglátom h golden retrievert labrador retrieverrel fedeztetnek meg tudnék õrülni és majdnem annyiért árulják mind aki olyan szülõpár birtokában van akivel elértek már nem kevés minõsítést meg vizsgát amiben rengetek pénz idõ és munka fekszik.ez egy mókuskerék és ameddig ilyen emberek lesznek akik tojnak a fajták tisztaságára addig ez így is marad:(Sajnos
Dyna

Re:Hirdetések!

HozzászólásSzerző: nawaihnohu » szer. jan. 09, 2008 1:50 pm

Sajnos korosztályt mutat inkább, aki ott \"tombol\" és kevésbé tájékozottak a valós helyzetben és állapotokban és belekapaszkodnak 1-2 átlagosnak nem mondható példába és ahelyett, hogy próbálnák a jókat menteni, belekapaszkodnak spéci esetekbe és egyre hangosabban \"ordibálnak\".. mert azt hiszik, eddig más helyeken nem hallgatta meg más õket.. vagy nem figyeltek kellõen rájuk.. Lehet, hogy ennek nem a hely volt az oka, hanem esetleg a tartalom.. el kellene ezen gondolkodni, milyen kampányt, milyen célokat képviselnek! Kellenek az ilyen tettrekész emberek, amit inkább cslekedetekkelni, mint szövegeléssel érjenek el, ha a szöveges tartalom kap nagyobb hangsúlyt, akkor az legyen kellõen kiforrott, tanulmány vagy érdemleges jellegû. Olvastam a fórumukon egy kiskutya kiválasztásával kapcsolatos nagyon jó, hosszú, hasznos tartalmas hozzászólást.. azóta és elõtte meglehetõsen káosz uralkodik rajta.. cseverésznek, beszélgetnek, szidnak, akcioznak, kampányolnak.. de kevés szervezettség, tervszerüség.. Szomorú, hogy ide fajult az egész.. .. Kép
nawaihnohu

Következő

Vissza: Kiskutya portál