Gyertek a Kiskutya chatbe!
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Gyertek a Kiskutya chatbe!
Összehívlak titeket,honlapvendégeket ill. regisztrált tagokat,hogy minden nap 19:00-kor kiskutya tali van a CHATben. Minden kérésre válszt kapsz,és ráadásul nem unatkozol! Megéri! Én tudom.
-

M.Alexandra - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:Gyertek a Kiskutya chatbe!
19:00(én nem tudok ma fönn lenni!
Sajnos:(
Sajnos:(
-

M.Alexandra - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Várom a véleméyneteket a chat-rõl. Ötleteket, javaslatokat. Látom nem igazán sikerült még összehozni nagy találkákat.
Lehet hogy nem jó ez a 19 óra? Én a statisztikából láttam, hogy elvileg ez a legforgalmasabb idõpont.
Ja, csak hogy menõzzünk egy kicsit. Januárban 80 000 látogatást és közel fél millió oldalletöltést regisztráltunk!
Várom a véleméyneteket a chat-rõl. Ötleteket, javaslatokat. Látom nem igazán sikerült még összehozni nagy találkákat.
Lehet hogy nem jó ez a 19 óra? Én a statisztikából láttam, hogy elvileg ez a legforgalmasabb idõpont.
Ja, csak hogy menõzzünk egy kicsit. Januárban 80 000 látogatást és közel fél millió oldalletöltést regisztráltunk!
-

admin - Site Admin
Sziaztok!
Nekem nagyon tetszik a chat,csak az a baj hogy én nem tudok 19:00kor fentlenni...
Jobban örülnék ha 20:00kor lenne!
Talán az is elõnyére válhatna ha több megirt üzenetet adna visza! mert volt ugy hogy beszéltem az illetõvel és vmi miatt kiirta hogy a lap nem jelenithetõ meg...mire ujrainditottam meg stb addigra már más volt a téma és nem nagyon lehet visszaolvsani az elözökre...
kicsit furin irtam le de remélem érthetõ ! :d
Köszi
Nekem nagyon tetszik a chat,csak az a baj hogy én nem tudok 19:00kor fentlenni...
Jobban örülnék ha 20:00kor lenne!
Talán az is elõnyére válhatna ha több megirt üzenetet adna visza! mert volt ugy hogy beszéltem az illetõvel és vmi miatt kiirta hogy a lap nem jelenithetõ meg...mire ujrainditottam meg stb addigra már más volt a téma és nem nagyon lehet visszaolvsani az elözökre...
kicsit furin irtam le de remélem érthetõ ! :d
Köszi
-

Rufus - Hozzászólások: 0
Látom megújult az oldal!! Tök jó lett a színe,na de hová tünt a chat???
-

LizaBaba - Hozzászólások: 0
Nekem megvan a chat ott ahol eddig.
-

jennyke - Hozzászólások: 0
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1