Csipi

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Csipi

HozzászólásSzerző: admin » csüt. dec. 01, 2005 9:13 am

Emailben érkezett Csipi leírása és fotótára Román Adrienntõl:

Sziasztok!

Szeretném bemutatni az én kiskutyusomat, aki Csipinek (Csipesznek) hívnak. A nevén sokan nevetnek, csodálkoznak. Ezt a párom találta ki, sokáig nézegettük, nem tudtuk, hogy mi legyen a neve, aztán a párom azt mondta olyan pici mint egy csipesz, és szerinte illik neki a Csipi név, ezért hívják így.
Csipi yorkshierre és csivava keverék kutyus, elõször mikor meghallottuk el se tudtuk képzelni milyen lehet. De amikor megláttuk, nem tudtunk betelni vele, nagyon szép volt, rögtön beleszerettünk.
Csipit ajándékba kaptuk, nem mi választottuk, de nagyon jó, hogy velünk van.
Azóta minden megváltozott, sokkal teljesebb lett az életünk, vidámabb, jó érzés gondoskodni róla és Õ meghálája, szeret. Nagyon okos, és szinte \"beszél\", mindent el tud érni, amit akar, és természetesen meg is kapja.
Nagyon sok történetet tudnék mesélni, hiszen nagyon fontos nekem és mindig velem van, így aztán szinte mindenbõl kiveszi a részét.
Nagyon szeret játszani. Már 2-3 hónapos kora óta apportírozik, imád labdázni, fõleg akkor ha nagyobb a labda mint Õ. Ezen kívül kedvenc idõtöltése az ásás, hihetetlen gödröket képes ásni, alig venni észre, hogy ott van, mert beleesik.
A játék nemcsak velünk fontos, ezért sok idõt tölt \"barátaival\" (fõleg egy keverék és egy malamut kutyussal), hihetetlen milyen jól el vannak (pedig mind a 3 kutya kan) és rengeteget játszanak.
Szoktuk járni pecázni, ahová természetesen Õt is visszük, nagyon szeret a vízparton szaladgálni, figyelni a természetet stb.
Több száz fénykép van róla, így nehéz volt választani. Azért ezeket választottam, mert az egyiken látni milyen picike volt (bár most se túl nagy
28 cm a marmagassága és 1,5 éves), amásik képen már 6 hónapos, de ma is pont ugyanilyen. A harmadik fényképen a fotelban ül, ez a kedvenc helye, itt ilyen \"fõnökösen\" szokott ülni, és közben mindent és mindenkit szemmel tart.
Köszönöm, hogy megoszthattam a kutyusum fényképeit másokkal is.

Román Adrienn


Kép
Avatar
admin
Site Admin
 
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: kedd feb. 23, 2010 11:13 am

Csipiről kép

HozzászólásSzerző: admin » csüt. dec. 01, 2005 1:09 pm

Kép
Avatar
admin
Site Admin
 
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: kedd feb. 23, 2010 11:13 am

Kép Csipiről

HozzászólásSzerző: admin » csüt. dec. 01, 2005 1:11 pm

Kép
Avatar
admin
Site Admin
 
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: kedd feb. 23, 2010 11:13 am

Válasz/:Kép Csipiről

HozzászólásSzerző: admin » pén. dec. 02, 2005 10:32 am

Biztos Yorki és Csivava keverék?
Annyira helyes kis kutya, de engem egyik fajtára sem emlékeztet!
Avatar
admin
Site Admin
 
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: kedd feb. 23, 2010 11:13 am


Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég