Büszke gazdik
47 hozzászólás
• Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Válasz/Re:Kutya segítség
értem. errõl még ebben a formában nem hallottam. de legalább kiderül az igazság! én szurkolok nektek, de sok jóval nem kecsegtetlek, az a lényeg hogy szereted a kutyit! lényegében foxiból lett a jack russel is , és még a mai napig gázos a tenyésztése. mivel régen a jack meg a parson ugyanaz volt, nemrég vált ketté. még nálam is születik néha hosszú lábú, pedig én minõségi szemlés kutyát fedeztetek, ugyanilyen minõségi kannal!
-

Éca - Hozzászólások: 0
Ez volt egyszer a válasza a szaporítónak, amikor a hosszúlábra kérdeztem rá ...
És tényleg, nem az a cél, hogy mindenáron JRT vagy PRT legyen a kutyám, csak a lelkemnek kell, hogy tudjam, mizu vele ... érted? néha kicsit zagyva vagyok
-

maryg - Hozzászólások: 0
persze, hogy értem!a helyedben én is ezt tenném.amúgy jó körülmények voltak a hapsinál?
-

inkább csaj ... vagy házaspár. És igen, jó körülmények voltak! És egy teljesen renddes család voltak, a csajjal egy kicsit össze is haverkodtunk. ezért is rossz érzés, hogy csalódnom kellett. van egy szép kis állatparkjuk, fõleg különleges madarakkal, rágcsálófélékkel ... meg ilyenek. a saját kutyái is heles, jópofa, tiszta, jól ápolt kutyusok ... tehát külsõleg minden rendben volt ...
Egyszer elhoztam egy foxit egy igazán balkáni körülmények közül, mondjuk õt tényleg azért, hogy megmeneküljön onnan! Azok voltak igazán a szaporítók! Alkoholista apa-fia, egy kis vályogházban, tele kutyusokkal, állott pisiszaggal ... nah az borzasztó volt!
Egyszer elhoztam egy foxit egy igazán balkáni körülmények közül, mondjuk õt tényleg azért, hogy megmeneküljön onnan! Azok voltak igazán a szaporítók! Alkoholista apa-fia, egy kis vályogházban, tele kutyusokkal, állott pisiszaggal ... nah az borzasztó volt!
-

akkor meg az is lehet, hogy õket is átvágták, és abban a hitben éldegélnek, hogy valóban jrt-t tenyésztenek
-

no ez meg azért nem lehet igaz, mert hihetetlenül hülye mesével állt elő, amikor szerettem volna megkérni a szülők származási lapját. ugyenzt adta elő a többieknek is, akikkel fel tudtam venni a kapcsolatot. vagyis kavar a csaj. biztos, hogy nem a tudatlansága vezérli ...
nah menek, lefektetem a gyerekem ... a kutyám ... no meg a férjem
))
szép estét mindenkinek!
nah menek, lefektetem a gyerekem ... a kutyám ... no meg a férjem
szép estét mindenkinek!
-

nos válaszolt a szaporító ... hirtelen el kellett költözniük nagyon messzire ... sajnálatos módon egész állatállományától meg kell válnia (bár hirdetését egy oldalon sem találtam). voltam hisztis, unatkozó libától kezdve sok minden ... közölte, hogyha kismedvét kaptam volna kutya helyett, akkor sem tudok mit csinálni ... nem ezt várte tõlem, hogy még én is ellene fordulok ...
és idézem: \"Nagyon sajnálom, hogy megingatott a komoly internetes társadalom a kutyád szeretetében, és a hitedben...\"
szerintetek beválaszoltam neki szépen?
DD
a lényegeg, hogy kikerülte a kérdésemet ezidág, hogy mizu a kutyummal.
és idézem: \"Nagyon sajnálom, hogy megingatott a komoly internetes társadalom a kutyád szeretetében, és a hitedben...\"
szerintetek beválaszoltam neki szépen?
a lényegeg, hogy kikerülte a kérdésemet ezidág, hogy mizu a kutyummal.
-

47 hozzászólás
• Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5