Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

Itt oszthatjuk meg kedvenceinkkel kapcsolatos élményeinket, fényképeinket. A legjobb írásokat, képeket a „Hét kutyusa” rovatban külön is publikáljuk.

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Timy és Boby » kedd jan. 22, 2008 6:44 pm

Heló!1 az hogy kötõszóval nem kezdünk mondatot 2 a véleményedet sem kérdeztük vannak emberek akiknek érdekel a véleménye és tudják hogy szeretjük a kutyinak.Kiderítettük a dokitól hogy lehet a tûzijáték kavart be neki vagy megfázott a húgycsöve és majd vinni kell vizeletmintát és még mi nem foglalkozunk vele?????Azért nehogy te mond már meg ki foglalkozik vele meg ki nem mi szeretjük õ is minket és elvagyunk.Nem kell kioktatni naponta elmegyünk vele futni AKKOR IS MENJÜNK HA SZAKAD AZ ESÕ NEM VAGYOK ÁLLATKÍNZÓ HOGY JÓ BETEG LEGYEN!!!!képzeld el hogy semmi közöd ahhoz hogy mikor akarunk kutyát.ha nem érezné jól magát akkor egész nap pihenne szomorú lenne senkivel sem foglalkozik én ezt nem látom a kutyámban igenis szeret minket.Igen \"TIMINEK\" ez volt a feladata hogy szoktassa és tanítsa õt igen nekem ez volt a feladatom és sikerült is most irjuk a kedvedért hozzá hogy szeressük is azért olyan analfabéták nem vagyunk hogy ne szeressük és ne játszunk vele.Tudtuk hogy megnõ a foglalkozásigénye,\"jobb ha kerestek új gazdit\" istenem fúú de szörnyûû te aztán tudot mit kell tenni ja és mégegyszer NEM VAGYUNK A VÉLEMÉNYEDRE KÍVÁNCSIAK \"ENIX\".

Ági!Era! Bocsi ha kicsit durva voltam vele de nem szeretem ha engem vagy a kutyámat ún. \"szidják\".
Avatar
Timy és Boby
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Timy és Boby » kedd jan. 22, 2008 6:49 pm

Anya( \"Mariann\") üzeni : Amibe nem kell ne szólj bele ez csak egy fórum az a lényege hogy megbeszéljük a dolgainat nem pedig irányítsuk egymást.Azért nem lehet valaki rossz gazda ha jót akar a kutyának.Nem a felelõsség ha hagyom tönkre menni. nem kutyatenyésztõ vagyok hanem csak tartó.
Avatar
Timy és Boby
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Pipi » kedd jan. 22, 2008 9:50 pm

Sziasztok,
mostanra értem ide, mert munka után még kutyáztam, fõztem, vasaltam. na, most szusszanás.
figyeljetek, nem jo ez igy.
Timi, Mariann,nem kell mindjárt felkapnotok a vizet, a lányok nem akarnak rosszat, csak szerintem a ti reakciotok is eléggé embertelen, hogy ha bepisil, akkor el kell mennie a háztol. én télen hoztam Charie-t, és higgyétek el, nagyon sokáig szoktattam szobatisztaságra, mert hideg volt kint, nem akardzott neki kint végeznie a dolgát. aztán köztes megoldásként télre ott volt a balkon. ott kint volt neki egy szõnyeg, oda pisilt, ha nem tudtam olyan gyorsan levinni. de most nem az én kutyámrol akarok irni, hanem arrol, hogy nem szabad ilyen könnyen feladni. a snaci keményfejû fajta, nagy a mozgásigénye, de nem azt jelenti, hogy lakásban nem érzi jol magát, sõt a szakirodalom azt írja rola, kis lakásban is kitûnõen érzi magát, ha sokat mozog kint. DE a törpeschnauzer nem kinti kutya, nem valo udvarra. mi 35 négyzetméteres egyszobásban élünk boldogan, párom én meg a kutya. és nagyon jo.
szerintem elõször állapitsátok meg, mi okozhatja ezt a pisi-gondot, és azon gondolkodjaatok, hogyan lehetne ezt orvosolni. régota követem Boby sorsát, és csak azért fáj a szívem, mert ugy érzem, feladtátok, cserben akarjátok hagyni. Ismeritek a történetet a kis herceggel és a rokával, ugye? felelõsséggel tartozl azért, akit megszeliditettél. ne adjátok fel ilyen könnyen.ez a legegyszerûbb. jo éjt, erika
Avatar
Pipi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:41 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: agi112 » szer. jan. 23, 2008 9:45 am

.
Avatar
agi112
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:41 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Enix » szer. jan. 23, 2008 9:53 am

Tímea, kérlek disztingválj. Ahogy mondod, ez egy fórum. Attól hogy nem vagy kíváncsi a véleményemre még elmondom, legfeljebb nem kell figyelembevenni. Nem tartottalak analfabétának, ugyanis akkor nem tudnál olvasni és írni, így ne használd ezt a szót ha nem tudod a jelentését.


Továbbá esetedben is bebizonyosodott, hogy a legjobb védekezés a támadás. Csupán jeleztem, hogy amit a mamád írt, hogy \"megnõtt a foglalkozásigénye\" nagyon rossz kifogás, ergo felelõtlenül vettetek magatokhoz egy élõlényt. Tudod azért bánt ez csak -bár mint említed semmi közöm hozzá-, mert személy szerint én csakis abban az esetben válnék meg a kutyámtól, ha az anyagi vagy egészségügyi helyzetem ezt ellehetetlenítené. Az, hogy kellemetlenségekkel jár a kutyatartás benne van a pakliban, ezért írom, hogy ezt elõre mérlegelni kell. A gyerekhez tudom hasonlítani, ha esetleg a gyermeked rossz alvó és visít 1/2 éven át éjszakánként, gondolom õt sem helyezed el másoknál. Hát ennyi a lényeg. Felesleges felfújni, attól a tény tény marad, kényelmesek vagytok.
Avatar
Enix
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Rattler » szer. jan. 23, 2008 10:43 am

Sziasztok!

Timi! Mariann!

Eddig tartott a türelmes olvasgatás, most muszály beleszólnom.
Nem értem hogy miért írtatok ide, ha most sértegetni próbálod a hozzászólókat.Igen ez csak egy fórum ami arra való, hogy megbeszéljük a problémáinkat. Nade! Ha beírok egy problémát, arra többen is reagálni fognak. Ha nem ezt vártad akkor mit is?
Enixnek tökéletesen igaza van abban amit eddig hozzászólt.
Nem volna a többi kutyával baja (nincs is), csak rohangálnia kellene, és igen, ESÕBEN IS!
Nem a kutyát félted, mert ha õ félórát futhatna az esõben és utána fönt egy törölközõvel szárazra dörgölnéd, nem fázna meg. És ezt a közös helységben tartható kerékpár mellett megtehetné, ha valaki ráülne közületek. Mert van esõkabát. Ti nem szeretitek az esõt.
Megvész az a szegény kutya a töbiek utáni vágytól, a kutyajátszótársakért.
A pisilés miatt addig nem lehet döntést hozni, amig nem vizsgálta ki az orvos. Az is lehet, hogy este késõbben kellene levinni, reggel meg korábban. És még egy eretnek dolgot mondok: amikor a párod késõ este hazaér, akkor felébreszti õt, örül is meg meg lett zavarva az alvása. tehát akkor elõbb vele kellene kilépni 3 percre és utána nektek köszönni. Nem lenne a hûtõ elõtt a tócsa, hanem kint az elsõ parkoló autó kerekén.

Ezek azok amiknek bele kell egy család életébe épülnie a kutyával együtt. Ezen gondolkozni kell nem felháborodni kedves Timi.
Ha ez nem épült be nálatok, akkor hiába éltek a kutyával egy légtérben, nem családtag. Az lehet hogy úgy érzitek hogy szeretve van a kutya, de neki nem az a fajta szeretet kell amit adtok neki. Hanem talán okosabb és gyakorlatiasabb.

Egyébként mielõtt azt közlöd, hogy az én véleményem sem érdekel: elég idõs vagyok ahhoz, hogy adhassak tanácsokat, van elég tapasztalatom is hozzá.
De remélem majd belátjátok, hogy igazunk van, nem Ti lennétek az elsõk ezen a fórumon, akik igy járnak.

Éva
Avatar
Rattler
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:39 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Timy és Boby » szer. jan. 23, 2008 2:07 pm

Enix!Tudom mit jelent az hogy analfabéta nem kell mondani.

ja és kutyát nem vihetem biciklivel futni mert elémegy és nem szeretnék elesni!!mert nem tud bicikli mellett futni inkább kiviszem egy rétre és majd ott.(mindig minden nap igy volt) szal leviszem és elviszem szaladgálni.De azért hallgatok a dokira inkább.A kutya minden nap 1 órát játszik 3-4 kutyával szal kiszaladgálja magát.A pisilés döntés orvos mondta de mind1.Engem mások teljesen hidegen hagynak engem nem kell máshoz hasonlítani én Én vagyok, õ meg Õ.A kutyám nem félórát fut esõben hanem 1 órát!!!!Baj?????Ja és nem minden kutyához engedem oda mert van ameikkel összeverekedne oan hülye még nem vok.Mind1 megoldjuk mi és kész.
Avatar
Timy és Boby
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Enix » szer. jan. 23, 2008 2:15 pm

Tímea hagyjuk. Elmondtam a véleményemet, és ennyi. Ahogy látom nem tudsz érdemben reagálni rá, ugyanis nem arra válaszolsz amit írtam. A Te dolgod.

Ps: Ha tudnád az analfabéta szó jelentését akkor nem kérnéd ki magadnak hogy annak tartsalak, amikor nem is írtam ilyet.
Avatar
Enix
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Pipi » szer. jan. 23, 2008 3:29 pm

Hagyjátok már abba ezt az alpári szöveget. Enix, tudom, jot akarsz, de néha diplomatikusabban is fogalmazhatnál. és ezt nem rosszbol irom. jot akarsz, de rosszul kommunikálod le. Timi, te meg nyugodj meg, ne vegyél mindent a szívedre. Gyógyítsátok meg Bobyt, szeressétek, úgy, ahogy kell. És Évának fogadd meg a tanácsait, tényleg õ ért közülünk legjobban a kutyákhoz, másrészt schnauzereket tenyészt. türelem.
Avatar
Pipi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:41 pm

Válasz/Re:Boby majd szétszed más kutyákat!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: Enix » szer. jan. 23, 2008 3:37 pm

Erika nem hiszem h én haználtam volna alpári szót, és a véleményem amúgysem a betegség esetleges kezelésére irányult hanem arra hogy megválnak a kutyától. Ezt minõsítettem, ahogyan Éva is tette. De ez a téma több karaktert nem érdemel részemrõl, ugyanis nem egy témáról beszélünk.
Avatar
Enix
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2010 6:43 pm

ElőzőKövetkező

Vissza: Büszke gazdik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron