beagle
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
beagle
Sziasztok! Csingi vagyok. Van egy 8 hetes beaglem hogy tanítsam meg hogy ne menjen be a szobába, sem fel a lépcsőn. Ugyanis jelenleg a nagy hideg miatt benn van, majd ha jön a tavasz ki szeretnénk tenni a kertbe.
-

tothnecsingi - Hozzászólások: 9
Re: beagle
tothnecsingi írta:Sziasztok! Csingi vagyok. Van egy 8 hetes beaglem hogy tanítsam meg hogy ne menjen be a szobába, sem fel a lépcsőn. Ugyanis jelenleg a nagy hideg miatt benn van, majd ha jön a tavasz ki szeretnénk tenni a kertbe.
Szia Csingi!
Nekem is beaglem van, ő 13hetes, és neki se szabad a szobába bemenni. Mi úgy tanitottuk, hogy ha bejött kicsuktuk a szobából és hiába sírt nem ekgetük be, majd ha abbahagyta a sirdogálást vártunk 5 percet, és kinyitottuk az ajtót, ha beszaladt előről kezdtük az egészet és megtanulta. A szoba ajtajában tanitsd neki a marad parancsot is, nekünk ez is bajött. Nem modnom, néha még beszalad, de már tudja, hogy nem jöhet be. Kitartás kell hozzá, mert a beagle makacs kutya, be fog próbálkozni. Sok sikert a tanításhoz
Üdv arbi
-

arbi86 - Hozzászólások: 24
Köszi Arbi ezt kipróbálom. Mert én sem akarom megverni, mert néha újságpapírral odacsaptam és utána olyan ideges volt és kapkodott, hogy meg is bántam. Így elhatároztam, hogy nem fogom bántani többet, mert nem szeretnék egy idegbeteg kutyát, aki csak félelemből fogad szót.
-

tothnecsingi - Hozzászólások: 9
tothnecsingi írta:Köszi Arbi ezt kipróbálom. Mert én sem akarom megverni, mert néha újságpapírral odacsaptam és utána olyan ideges volt és kapkodott, hogy meg is bántam. Így elhatároztam, hogy nem fogom bántani többet, mert nem szeretnék egy idegbeteg kutyát, aki csak félelemből fogad szót.
Néha a grabancár meg lehet rángatni, néha mi is szoktuk, de csak h tényleg nagyon rosszat csinál. A szoba ajtajában mond neki h MARAD menj be a szobába pár lépést és várj egy pár másodpercet, utána jutalmazd falattal. Hidd el, amilyen haspók a beagle, hamar meg fogja érteni, mit is szeretnél tőle, ha mégis bejön ki kell csukni. Meg fogja érteni, hihetelne milyen értemes kutyák
-

arbi86 - Hozzászólások: 24
Beagle
Sziasztok.!
Én nagyon imádom a beagleket.!
♥
Én nagyon imádom a beagleket.!
-

PattiBeagle - Hozzászólások: 1
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1