átverés

Vannak kutyák, akiket sintértelepre küldenek. Vannak kutyák, akiket láncra verve éheztetnek. És van egy hely, ami értük jött létre ...

átverés

HozzászólásSzerző: nann11 » csüt. aug. 04, 2011 9:28 pm

tisztelt Mindenki!Az Expressz ujságbankiskutyát kerestem,és ingyen feljaánlottak egy csivavát,Jászberényből,csak a szállítástfizessem ki,időközben már elköltöztek Innsbruckba,igy onnan a szállitás 17ezer foritn lenne.Gazdi :Alex Steele, elintézte a szállitást, elözetesen kijelentettem,hogy csak akkor fizetek, ha már itt a kutya a kapuban és élőben látom.Persze a szálitás napján jön az email,hogy fizessek elöre Western Union pénzküldővel küldjek pénzt Bangkokba, Fon Lovet névre.Ekkor már gyanút fogtam, és amugy is furcsak volt az állatszállító cég emailje,amolyan összeollózott tákolmány,és mindenre rákerestem,igy kiderült, hogy Alex Steele itt Esztergomban hirdeti a kutyát, és a Fon Lovet nevű egyén már másokat is állatszállítással becsapott embereket,íme1 link:

http://petshippingblog.blogspot.com/200 ... trike.html

[i]grlnxtdoor said...
There was an ad for a free sphynx cat on a local advertising site, I responded to the ad and the person was telling me they were leaving the country (migrating overseas for work as he had put it) so they were trying to find a home for their cat; next time he emails me (couple days later) he says hes in Sioux Falls SD, then later says he is going somewhere else. He said that Global Express Pet Shippers would be taking care of everything. I found this extremely suspicious that they expected me to make a payment to some one by the name of "FON LOVET ANYE" in THAILAND! ... Needless to say I emailed the "company" back stating that I will NOT send funds overseas as it is obviously a scam... thank god ive heard about this enough to know a scam when I see one!
The guys email address that was provided in the emails about the cat was: sdvencato@gmail.com
January 24, 2010 8:52 PM
[/i]
Avatar
nann11
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: csüt. aug. 04, 2011 4:10 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: nann11 » csüt. aug. 04, 2011 10:22 pm

Üdv, az állatszállító cég levelében egy átírott tel.szám található:




[i]website: http://www.jet-a-pet.com

Telephone: (+23)77742 6298 .


EMAIL: jet_a_pet.livepets@live.co.uk
[b]
[/b][/i]
a tel.szám Kameruni ,a wikipedia országhivószámaiból tudtam meg.
Avatar
nann11
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: csüt. aug. 04, 2011 4:10 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: kata1963 » szomb. aug. 06, 2011 6:07 am

Üdv. Itt is van ilyen yorki, vigyázat!
Avatar
kata1963
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: kedd aug. 02, 2011 2:38 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: Kőhalmi Gábor » szomb. jan. 07, 2012 12:51 am

Feltettem 4 csodás kis kölyköt ingyen elvihetőbe, másnap reggel jött egy szőke hölgy. Utólag nagyon gyanúsan viselkedett szinte menekült ki a négy drága kis 6 hetes kutyákkal. Telefon számát nem írta ki a mobilunk, ez volt a kapcsolat felvétel egyetlen módja. Majd rábeszéli a barátnőjét, mondta és mind a négyet elvitte. Meg kellett volna várni legalább a 8 hetet, ha igazán szereti őket, nem? Mi a véleményetek. Olyan gyorsan történt minden, azt hiszem nem helyesen cselekedtem.
Avatar
Kőhalmi Gábor
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: szer. jan. 04, 2012 7:38 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: Ági1967 » szomb. feb. 04, 2012 8:12 am

A problémám , az lenne, hogy múlthéten pénteken vettünk egy tenyésztőtől a kis yorki kiskutyát! A kutyát egészségesnek mondva adta el nekünk , eltitkolva , hogy már infúzió kezelést kapott , mert leesett a vércukor szintje.

Egy hozzáértő másnap meglátta a kiskutyát és tudomásunkra hozta, hogy a kutya biztosan beteg.
Erre a tanácsra egyből intézkedtünk. A kiskutya kórházba került, ugyanis ki volt éhezve és ki volt száradva és a kis teste is kihűlő félben volt.
Jeleztük a doktor úrnak, hogy tegnap vettük a kutyust és nem értjük mi történt. És egyértelmű válaszként kaptuk , hogy ha nem hozzuk el a kiskutyát akkor elpusztult volna. Azt hiszem nem csak az orvos szavaiból hanem normál emberi ésszel is belátható, hogy a kutyus nem nálunk száradt ki és nem egy éjszaka lett kiéheztette, annak függvényében ráadásul , hogy nálunk evett ivott rendesen.
A problémát jeleztük ezen tenyésztőknek, szerettük volna, ha legalább a gyógykezelés árát kifizetik, vagy beleszállnak, de a támadó magatartáson kívül és a mi hibáztatásunkon kívül nem voltak hajlandóak együttműködni. Azóta többször próbáltuk őket telefonon elérni, azonban sajnos nem veszik fel a telefont.

Figyelmeztetés!!!! A Szabadegyházai tenyésztőtől csak nagy odafigyeléssel vegyenek a jövőben kiskutyát, a boldog gazdik!
Avatar
Ági1967
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: szomb. feb. 04, 2012 7:50 am

Re: átverés

HozzászólásSzerző: sosropi » kedd feb. 21, 2012 1:18 pm

Engem is átvertek. De engem egy oroszlányi csaló. labrador kutyus helyett egy vélhetően labrador-tacskó keveréket adott el nekem. Most nyolc hónapos a kutyus és akkora, mint egy nagyobb tacsi. A kislányomnak vettem......... A csaló még mindíg hírdet kutyákat a neten. Úgy látom, hogy valamiféle szaporító lehet, sajnos nem tájékozódtam eléggé és átverhetó voltam. De hát nem is gondoltam, hogy ilyennel is átverik az embert. A csalót Szadeczki Mihálynak hívják telefonszáma: 06204856113. Ettől az embertől ne vegyetek semmit! Gerinctelen csaló! Ha felhívom leteszi a telefont. Nem tudom mit tehetnék, hogy legalább vételárat visszakapjam.
Avatar
sosropi
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: hétf. feb. 20, 2012 9:40 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: Dorincsika » hétf. ápr. 02, 2012 10:43 am

Nézegettem az oldalt és egy képen látható kislány yorkival több féle városba is bevan írva hogy ingyen elhozható, mi ez ha nem átverés? természetesen mindenhol 12 hetes, és már hónapok óta annyi.... Ha valaki esetleg tudna nekem akár egy keverék kölyök kutyát, szobatisztán, kistermetűt, az legyen olyan kedves jelezzen, ha fajtatiszta akkor maximum 10 ezret fizetnék érte. A kisfiamnak szeretnék egyet ajándékba ami vele nő fel :)
Avatar
Dorincsika
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: hétf. ápr. 02, 2012 10:09 am

Re: átverés

HozzászólásSzerző: pinterzsuzsanna » kedd júl. 03, 2012 2:33 pm

Ma belefutottam egy ilyenbe!Egész nap csak azon ettem magam,hogy remélem egy édes kis yorki nem ül valahol egy dobozba...A férjem nyomon követte az eseményeket,aztán mikor jött az email,hogy utaljak, kiakadt.Nyomozott, ellenőrzött és kiderült mi az ábra.Így legalább nyugodt vagyok, hogy nem miattam van bezárva egy kutyi,legalább is remélem, hogy mindenkinek igaza van és nem is létezik.Gyanús volt az állítólagos tulaj ,hogy nem akarja, hogy tudjam ő ki. Nem adta meg a nevét, csak emailba írt. Erősködtem,hogy de mégis...google talkon azért hajlandó volt csetelni. Én előbb beértem a gmailba,és láttam egy szőke férfi képét, majd átváltoztatta egy rózsára. Szerintetek a mail cím alapján megtalálnák? Az összes emil meg van...tudnának ezzel a rendőrök kezdeni valamit?
Avatar
pinterzsuzsanna
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: kedd júl. 03, 2012 2:22 pm

Re: átverés

HozzászólásSzerző: pinterzsuzsanna » kedd júl. 03, 2012 2:43 pm

Ja és egyébbként erről az oldalról szedtem össze!!
Avatar
pinterzsuzsanna
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: kedd júl. 03, 2012 2:22 pm


Vissza: MiniMenhely, ahol az ebcsont beforr ...

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron