Ares Drága,a német törpe pinscher
Válasz/Re:Ares Drága,a német törpe pinscher
jaj-jaj, azért ezt talán mégse...
komoly kutyi õ, nem baba
komoly kutyi õ, nem baba
-

Pipi - Hozzászólások: 0
Hidd el,kihagyhatatlan volt:) Na azért ne, csinálok belõle hülyét,csak akkor kap rendes kutyaruhát ha tél van és nagyon hideg:)
-

Naomi - Hozzászólások: 0
Az enyém is. de nagyon nem szereti. Múltkor, amikor szakadt az esõ, ráadtam, olyan cúnyán nézett rám...
-

Pipi - Hozzászólások: 0
ÁÁÁ! Nem fogja kinõni az izgágaságot! Alex mindig is ilyen volt.
-

Bunnyear - Hozzászólások: 0
Kedves Judit!
Ennek tényleg örülök,mert így igazi pincser:) Eseteg nem csináltál fórumot Alexnek? Csak mert az utóbbi idõben már a keresés sem nagyon mûködik,és így nem tudom megnézni. Ha Nektek is van fórumotok,belinkelnéd nekem? Alex kb. mekkora? Vagyis hány kg?
Erika!
Areskám télen elviseli, sõt,még mintha jobb lenne neki,mert így többet lehet kicsivel kint. Most nem adnám rá a ruhát,mert szerintem megõrülne tõle. Õ olyan,hogy ha esik,kiszalad elvégezni a dolgát és rohan is be,mert utálja az esõt.Olyankor megtörölgetem,ha vizes lett,bár annyit nincs kint:)Monjuk Charlie-val ez nem ilyen egyszerû,mert neki rendes szõre van,nem ilyen pici:)
Ennek tényleg örülök,mert így igazi pincser:) Eseteg nem csináltál fórumot Alexnek? Csak mert az utóbbi idõben már a keresés sem nagyon mûködik,és így nem tudom megnézni. Ha Nektek is van fórumotok,belinkelnéd nekem? Alex kb. mekkora? Vagyis hány kg?
Erika!
Areskám télen elviseli, sõt,még mintha jobb lenne neki,mert így többet lehet kicsivel kint. Most nem adnám rá a ruhát,mert szerintem megõrülne tõle. Õ olyan,hogy ha esik,kiszalad elvégezni a dolgát és rohan is be,mert utálja az esõt.Olyankor megtörölgetem,ha vizes lett,bár annyit nincs kint:)Monjuk Charlie-val ez nem ilyen egyszerû,mert neki rendes szõre van,nem ilyen pici:)
-

Ezeket ma csináltam.Ares nagyon undok volt,egyszerûen nem volt hajlandó semmit csinálni,amikor meglátta a fényképezõt. Amikor eltettem,akkor persze nekiállt játszani...

-

Így szokott szólni,hogy mennie kell házat õrizni.
-

Lefekvés elõtti kép 

-